Gosia-Anbudowa 02.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Małgoś ale zaizolowanie tych drutów nic nie da aluminiowe przewody mają za małe przekroje i z tego powodu przy przeciążeniu palą się u nas też wszystko było z aluminium.... hmmmmm...jedno gniazdko na 100m2 jechaliśmy na przedłużaczach podłączonych gdzieś przy głownym bezpieczniku dokładnie to nie wiem trzeba było tylko uważać, żeby za dużo w jednym momencie nie włączyć ło jesu rozgadałam się bry wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gosiu, ale do niego nic nie jest teraz wlaczone, a dalej sie palilo. Na poczatku to bylo tak, ze jakis geniusz przy ostatnim remoncie zrobil mi je dwustronne i faktycznie bylo przeciazone. Teraz juz jest wszystko usuniete co by sie moglo stopic, miejmy nadzieje, ze na razie sie nie bedzie hajcyc, bo spac nie bede mogla. Chodze caly czas z nosem przy scianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 do licha a możesz większość wyłączyć na noc zostawić tylko np. lodówkę no ja nie wiem.... ja się bałam panicznie też się paliły kable prowadzące do lampy tak same z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No moge, jasne. Wiesz, te gniazdka sa polaczone szeregowo, strach sie bac. Dzisiaj w nocy nic sie nie palilo, ale dzialy sie dziwne rzeczy - najpierw siadl prad w jednym z przedluzaczy, potem w strzelil bezpiecznik w drugim... No jaja... Elektryka mi trza... Ale jakiegos sympatycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Małgoś nie żartuj. Ja już robiłam zrzutę na koleżankę co to zignorowała i została w tym w czym wyszła do pracy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No, a ja jak przyjechalam od Ciebie to mialam dymu pelna chate. A teraz zadne gniazdko w kuchni mi nie dziala. Cuda panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No, a ja jak przyjechalam od Ciebie to mialam dymu pelna chate. A teraz zadne gniazdko w kuchni mi nie dziala. Cuda panie... Małgoś Nefer ma racje one mogą się tlić w ścianie i tego może nie być widać tak od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nozesz... lodowke musze do korytarza wetknac... U mnie korki od razu wywalily ostatnio jak sie hajcylo. To, ze cos z tym trzeba zrobic to pewne, tylko nie mam zadnego namiaru porzadnego. Jak nie urok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Sie wyjasnilo, w przedluzaczu poszedl bezpiecznik od pierdzielonej termy. Lojezu... Do Wojtka dzwonie jutro, moze ma kogos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 CześćWiadomo coś? Będziesz miała elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Tak, Maluszek ma meza w ostatniej chwili dokooptowac lub nie. zależy jak się będzie zachowywał Maluszek czy maz? mąż się zbiesił i nie jedzie. Znaczy się będę sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja tez mam wszystko uregulowane i z AP Dejw tez zaplacil iprzelew za Lidzie zrobil Znaczy się, że Lidzia już Dejwa jest Małgoś - zrób coś z tą elektryką bo to się może źle skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzien dybry. Informuje, ze zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to zaiste miłe z Twojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Czy ja wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 zaiste miło ze informujesz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Aaaaaaaa, no tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 i ja sie ciesze ze zyjesz ja juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A ja we wtorek mam miec zrobione z gniazdkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 co z gniazdkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts