anjamen 04.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ale spiewal jak wode spuszczalas czy caly czas? bylam w castoramie, kolejki ze szok czy wszyscy cos buduja i remontuja w te wakacje godzine stalam do kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 On caly czas spiewa. Jeszcze nowy nie zamontowany. Po spuszczeniu wody wydaje takie dzwieki, ze sie posikac mozna ze smiechu, tylko w nocy to troche upierdliwe jest. Wojna z gniazdkami trwa. Co jedno sie naprawi to nastepne zaczyna sie smazyc albo przestaje dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 to masz przej.ne z ta elektryka co do dziwnych dzwiekow, to znajomi kupili lodowke, spalismy u nich ktoregos razu i w nocy mi cos muczalo jakby krowa w domu byla. okazalo sie ze to ta nowa lodowka. im to nie przeszkadzalo, wiec nie wymieniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Najlepsze jest to, ze smaza sie te, do ktorych nic nie jest podlaczone. Nic to, do wieczora sie moze naprawi. Moja stara lodowka w ogole nie wydaje zadnych dzwiekow. Jak sie raz zepsula i wolalam faceta to nie potrafilam odpowiedziec na pytanie, czy agregat chodzi czy nie, bo nigdy jej nie slychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Zajawka wystarczajaco nudna jest. Dzien dobry, wstalam skoro swit, bo bede miec remont total w chalupie. W końcu na forum budowlanym jesteś nie? Dzizas, kibel tez musze wymienic, bo stary... spiewal. że hę ? :o No spiewal rurami. Wyl jak hiena. to go wyślij do "mam talent". Prowokatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Zajawka wystarczajaco nudna jest. Dzien dobry, wstalam skoro swit, bo bede miec remont total w chalupie. W końcu na forum budowlanym jesteś nie? Dzizas, kibel tez musze wymienic, bo stary... spiewal. że hę ? :o No spiewal rurami. Wyl jak hiena. to go wyślij do "mam talent". Prowokatorka Ja prowokatorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 moja nowiuśka lodówka tez buczy, nie wiem dlaczego, ale ja rzadko wchodzę do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Zajawka wystarczajaco nudna jest. Dzien dobry, wstalam skoro swit, bo bede miec remont total w chalupie. W końcu na forum budowlanym jesteś nie? Dzizas, kibel tez musze wymienic, bo stary... spiewal. że hę ? :o No spiewal rurami. Wyl jak hiena. to go wyślij do "mam talent". Prowokatorka Ja prowokatorka? no co mu robiłas, ze wył jak głodny kojot?Siadałas na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 to ja wymien albo niech rywalizuje z kilblem Malgos w mam talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota A teraz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota A teraz co? znaczy jak wchodzisz do łazienki to go słychać jak powywa z tęsknoty, ale im bardziej się do niego zbliżasz tym bardziej to uczucie które go wypełnia zmienia się w bezgraniczne oddanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota A teraz co? znaczy jak wchodzisz do łazienki to go słychać jak powywa z tęsknoty, ale im bardziej się do niego zbliżasz tym bardziej to uczucie które go wypełnia zmienia się w bezgraniczne oddanie No tak, wtedy wyje ze spelnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No tak, wtedy wyje ze spelnienia. a tu znowu o seksie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota A teraz co? znaczy jak wchodzisz do łazienki to go słychać jak powywa z tęsknoty, ale im bardziej się do niego zbliżasz tym bardziej to uczucie które go wypełnia zmienia się w bezgraniczne oddanie No tak, wtedy wyje ze spelnienia. no, własnie o to chodzi, a potem to juz totalne spuszczenie odchodzi Nieeeeee, o jakim seksie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota A teraz co? znaczy jak wchodzisz do łazienki to go słychać jak powywa z tęsknoty, ale im bardziej się do niego zbliżasz tym bardziej to uczucie które go wypełnia zmienia się w bezgraniczne oddanie No tak, wtedy wyje ze spelnienia. no, własnie o to chodzi, a potem to juz totalne spuszczenie odchodzi Nieeeeee, o jakim seksie? Na razie towarzyszyl mi w relaksie w wannie, troszke pomrukiwal, ale chyba byl zadowolony. Kwas glikolowy 50%, kwas hialourynowy + maseczka algowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 czuje sie jak twoj ginekolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Help yourself... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 nio w chwilach pomiedzy mazurska noca kabaretowa na 2jce (jest swietna zadlhlondhom do ciebie wis:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts