malgos2 04.07.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Zostalo Ci docenione. Wlaczylam 2-jke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota A teraz co? znaczy jak wchodzisz do łazienki to go słychać jak powywa z tęsknoty, ale im bardziej się do niego zbliżasz tym bardziej to uczucie które go wypełnia zmienia się w bezgraniczne oddanie No tak, wtedy wyje ze spelnienia. no, własnie o to chodzi, a potem to juz totalne spuszczenie odchodzi Nieeeeee, o jakim seksie? Na razie towarzyszyl mi w relaksie w wannie, troszke pomrukiwal, ale chyba byl zadowolony. Kwas glikolowy 50%, kwas hialourynowy + maseczka algowa. na pewno Małgos 50% ten kwas?, a nie 5cio? Ty sie nie boisz slońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota A teraz co? znaczy jak wchodzisz do łazienki to go słychać jak powywa z tęsknoty, ale im bardziej się do niego zbliżasz tym bardziej to uczucie które go wypełnia zmienia się w bezgraniczne oddanie No tak, wtedy wyje ze spelnienia. no, własnie o to chodzi, a potem to juz totalne spuszczenie odchodzi Nieeeeee, o jakim seksie? Na razie towarzyszyl mi w relaksie w wannie, troszke pomrukiwal, ale chyba byl zadowolony. Kwas glikolowy 50%, kwas hialourynowy + maseczka algowa. na pewno Małgos 50% ten kwas?, a nie 5cio? Ty sie nie boisz slońca? Na pewno 50%. Nic mi sie po nim nie dzieje, troche szczypal na poczatku, ale to sie max 8 minut trzyma. No i nie opalam sie oczywiscie, guuupia nie jestem, kremu z filtrami i tak uzywam zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota A teraz co? znaczy jak wchodzisz do łazienki to go słychać jak powywa z tęsknoty, ale im bardziej się do niego zbliżasz tym bardziej to uczucie które go wypełnia zmienia się w bezgraniczne oddanie No tak, wtedy wyje ze spelnienia. no, własnie o to chodzi, a potem to juz totalne spuszczenie odchodzi Nieeeeee, o jakim seksie? Na razie towarzyszyl mi w relaksie w wannie, troszke pomrukiwal, ale chyba byl zadowolony. Kwas glikolowy 50%, kwas hialourynowy + maseczka algowa. na pewno Małgos 50% ten kwas?, a nie 5cio? Ty sie nie boisz slońca? Na pewno 50%. Nic mi sie po nim nie dzieje, troche szczypal na poczatku, ale to sie max 8 minut trzyma. No i nie opalam sie oczywiscie, guuupia nie jestem, kremu z filtrami i tak uzywam zawsze. kurcze, az pojde zobaczyc ile moj kwasik ma, a ten twój to do stosowania codziennie, czy tylko raz na czas? Ty to twardzielka jestes prawdziwa. Mój ma zaledwie 12% i po trzecim dniu to juz sie modle zeby pazurami nie zedrzec go razem ze skórą Ale latem nie stosuje , bo zaczynają mi wychodzic piegi, a nigdy nie miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Myslisz mysza, ze on zaczynal wyc z tesknoty? moze na początku to byla i tęśknota A teraz co? znaczy jak wchodzisz do łazienki to go słychać jak powywa z tęsknoty, ale im bardziej się do niego zbliżasz tym bardziej to uczucie które go wypełnia zmienia się w bezgraniczne oddanie No tak, wtedy wyje ze spelnienia. no, własnie o to chodzi, a potem to juz totalne spuszczenie odchodzi Nieeeeee, o jakim seksie? Na razie towarzyszyl mi w relaksie w wannie, troszke pomrukiwal, ale chyba byl zadowolony. Kwas glikolowy 50%, kwas hialourynowy + maseczka algowa. na pewno Małgos 50% ten kwas?, a nie 5cio? Ty sie nie boisz slońca? Na pewno 50%. Nic mi sie po nim nie dzieje, troche szczypal na poczatku, ale to sie max 8 minut trzyma. No i nie opalam sie oczywiscie, guuupia nie jestem, kremu z filtrami i tak uzywam zawsze. kurcze, az pojde zobaczyc ile moj kwasik ma, a ten twój to do stosowania codziennie, czy tylko raz na czas? Ty to twardzielka jestes prawdziwa. Mój ma zaledwie 12% i po trzecim dniu to juz sie modle zeby pazurami nie zedrzec go razem ze skórą Ale latem nie stosuje , bo zaczynają mi wychodzic piegi, a nigdy nie miałam. a ta 50tka to nie jest przypadkiem do stosowania tylko u dermatologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ta 50-tka jest do uzywania w gabinetach kosmetycznych (jakos nie wierze, ze te panie tam sa jakos bardziej wyksztalcone ode mnie) i robi sie kuracje 6-8 zabiegow raz na pol roku. Taki: http://allegro.pl/item676217042_kwas_glikolowy_50_silne_zluszczanie_5x2ml_5xq10.html Jestem przy szostym i nic mi sie nie dzieje. Tak z 2 dni po troche mnie czolo swedzi i nic wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ja robiłam to raz u dermatologa, ale zdaje sie ze 6 minut 65%towym kwachem. Po tym cały tydzien maściami różnorakimi kazała się nacierac i wogóle co to to było. fekt chyba był jeszcze czymeś wzmacniany. Miałam potem spokój ze skórą chyba z pół roku. Zdecydowanie by mi się to znowu przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Musial to bys jakowys inny kwas, ale fakt, ze zaden piling tak nie dziala jak te kwachy. Gladkie lico sie robi bardzo. SRV ma tez takie do codziennego stosowania, ale drogie to cholernie, a ten taniutki i skuteczny. I pani z allegro zawsze mi milion gratisow wciska i dzieki temu algowe maseczki nie skoncza mi sie nigdy w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Musial to bys jakowys inny kwas, ale fakt, ze zaden piling tak nie dziala jak te kwachy. Gladkie lico sie robi bardzo. SRV ma tez takie do codziennego stosowania, ale drogie to cholernie, a ten taniutki i skuteczny. I pani z allegro zawsze mi milion gratisow wciska i dzieki temu algowe maseczki nie skoncza mi sie nigdy w zyciu. nie no glikolowy kurcze chyba zaraz spłonę. Nałożyłam sobie glyco-a, a ten drugi mam cleanance a aha i bha Mowisz ze maseczki algowe trzeba kupic? Zaczne dbać o siebie, muszę, to juz ten wiek nadchodzi, ze czas najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Musial to bys jakowys inny kwas, ale fakt, ze zaden piling tak nie dziala jak te kwachy. Gladkie lico sie robi bardzo. SRV ma tez takie do codziennego stosowania, ale drogie to cholernie, a ten taniutki i skuteczny. I pani z allegro zawsze mi milion gratisow wciska i dzieki temu algowe maseczki nie skoncza mi sie nigdy w zyciu. nie no glikolowy kurcze chyba zaraz spłonę. Nałożyłam sobie glyco-a, a ten drugi mam cleanance a aha i bha Mowisz ze maseczki algowe trzeba kupic? Zaczne dbać o siebie, muszę, to juz ten wiek nadchodzi, ze czas najwyższy Ja to zawsze tak robie jak tam jest napisane w opisie aukcji - glico, splukuje, hialo, na to maseczka algowa, na zakonczenie "krem na zakonczenie zabiegu". I chyba dobrze wygladam, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Musial to bys jakowys inny kwas, ale fakt, ze zaden piling tak nie dziala jak te kwachy. Gladkie lico sie robi bardzo. SRV ma tez takie do codziennego stosowania, ale drogie to cholernie, a ten taniutki i skuteczny. I pani z allegro zawsze mi milion gratisow wciska i dzieki temu algowe maseczki nie skoncza mi sie nigdy w zyciu. nie no glikolowy kurcze chyba zaraz spłonę. Nałożyłam sobie glyco-a, a ten drugi mam cleanance a aha i bha Mowisz ze maseczki algowe trzeba kupic? Zaczne dbać o siebie, muszę, to juz ten wiek nadchodzi, ze czas najwyższy Ja to zawsze tak robie jak tam jest napisane w opisie aukcji - glico, splukuje, hialo, na to maseczka algowa, na zakonczenie "krem na zakonczenie zabiegu". I chyba dobrze wygladam, co? no cóz ja moge powiedziec, wyglądasz baaardzo dobrze, tylko czy nie czujesz sie przytloczona tyylommma obowiązkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Musial to bys jakowys inny kwas, ale fakt, ze zaden piling tak nie dziala jak te kwachy. Gladkie lico sie robi bardzo. SRV ma tez takie do codziennego stosowania, ale drogie to cholernie, a ten taniutki i skuteczny. I pani z allegro zawsze mi milion gratisow wciska i dzieki temu algowe maseczki nie skoncza mi sie nigdy w zyciu. nie no glikolowy kurcze chyba zaraz spłonę. Nałożyłam sobie glyco-a, a ten drugi mam cleanance a aha i bha Mowisz ze maseczki algowe trzeba kupic? Zaczne dbać o siebie, muszę, to juz ten wiek nadchodzi, ze czas najwyższy Ja to zawsze tak robie jak tam jest napisane w opisie aukcji - glico, splukuje, hialo, na to maseczka algowa, na zakonczenie "krem na zakonczenie zabiegu". I chyba dobrze wygladam, co? no cóz ja moge powiedziec, wyglądasz baaardzo dobrze, tylko czy nie czujesz sie przytloczona tyylommma obowiązkami? Eeeeeeeee, nie. To trwa max. 45 min., najdluzej zasycha maseczka, ale myslec mozna w trakcie przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Niezle dooopy, nie? http://www.youtube.com/watch?v=wVaxz77Hb38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 cze kwasowe panienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Widzisz, jak sie torturujemy dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 bo trza brac lsd doustnie a nie maseczki se robic łajzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No przeciez nie bede na Forum pisac, ze biore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 zaczynaj od jakbym wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A mnie się jakoś nie chce robić takich zabiegów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Kurde, nie te czasy, kiedy sie siadalo na scenie na Rynku i zaraz jakby mozna bylo jakby kupic cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts