Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a co z sandałkami??

Sandalki musza poczekac na dalsza wyprawe, bo ten sklep to niestety zbyt popularny jest (bo znany z tego, ze jest tam bardzo tanio) a ja zle znosze takie przepychanie sie miedzy babami. Kosmetyki zawsze sa osobno i tam tlumow nie ma, wiec sie fajniej kupuje. Kupowanie ciuchow to jest niezla jazda, bo tam jest jedna wielka przymierzalnia bez... drzwi. Normalnie na golaska wszystkie babki (jest damska i meska). Raz tam weszlam... z kostiumem kapielowym. No i kupilam bez przymierzania, bo jakos glupio sie czulam. :-? Po buty pojde gdzies w jakies mniej zatloczone miejsce, ale jeszcze nie wiem kiedy bede sie mogla wyrwac z domu. :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mja fajne buty w Century 21 i duzy wybor.....ja przed wylotem bede miala troche pracy bo musze zorganizowac Graduation Party dla tych dzieciakow z High School, ktore tu wieczorami pracowaly caly rok albo dluzej i w tym roku juz wyjezdzaja w rozne miejsca na studia i to taki gift dla nich w kierunku scholarship ) - musial sie zorganizowac Komitet i trzeba bylo otworzyc konto w banku zeby mozna bylo wplacac czeki ....

Komitet sie oczywiscie z lekka poklocil ( jak co roku ) czy dzieciak powinny dostac po rowno czy w zaleznosci od stazu pracy.... zgodnie z glosowaniem dostana w zaleznosci od stazu. Musze wypisac te czeki dla nich wlasnie i kupic ladne kartki. Musze jeszcze pojechac i zamowic pizze ( straszne ilosci ) i tort ...... a pozniej to juz bede miec wakacje. 8) 8) 8)

A jakie poweźmiesz dalsze kroki w celu powyższym poza posiadaniem owego ołówka :D ?

Moze nalezaloby zaczac od zgloszenia sie do udzialu w programie? :roll: :roll: :roll: To znaczy do tutejszych "Milionerow" wlasnie...

a wyrobisz się ze startem do września?

No tak, nie wyrobie sie... I znowu milion przeszedl kolo nosa... :cry: :cry: :cry:

A jakie poweźmiesz dalsze kroki w celu powyższym poza posiadaniem owego ołówka :D ?

Moze nalezaloby zaczac od zgloszenia sie do udzialu w programie? :roll: :roll: :roll: To znaczy do tutejszych "Milionerow" wlasnie...

No tak, nie wyrobie sie... I znowu milion przeszedl kolo nosa... :cry: :cry: :cry:

Pech :-? Ale my tutaj też w "Milionerów" gramy :)

Pech :-? Ale my tutaj też w "Milionerów" gramy :)

Ale w zasadzie milion dolarow to w tej chwili prawie jak milion zlotych... No to sprobuje jak wroce. :D :D :D 8)

Padam na pyska, ale widzę, że tu tyle urozmaiconych dysput :)

No więc, Małgoś - na kota generalnie nie licz, że się dołoży do raty. Mój bezczelnie komentuje, że nowe mieszkanko lekko mu nie w smak, ale za to dostałam całkowicie za free okrawki z wędlin w sklepie więc zaoszczędzę do raty. Więc czasami poniekąd kot się dokłada :)

A co do sandałków - też rozwaliłam swoje, ale nowych nie kupuję, oszczędzam :) Hmmm, może dlatego pani w sklepie mięsnym się nade mną ulitowała :)

Padam na pyska, ale widzę, że tu tyle urozmaiconych dysput :)

No więc, Małgoś - na kota generalnie nie licz, że się dołoży do raty. Mój bezczelnie komentuje, że nowe mieszkanko lekko mu nie w smak, ale za to dostałam całkowicie za free okrawki z wędlin w sklepie więc zaoszczędzę do raty. Więc czasami poniekąd kot się dokłada :)

A co do sandałków - też rozwaliłam swoje, ale nowych nie kupuję, oszczędzam :) Hmmm, może dlatego pani w sklepie mięsnym się nade mną ulitowała :)

No ja tez na razie laze w... zlotych tenisowkach zamiast tych sandalkow. Zobaczymy, jak dlugo wytrzymam. :wink: A co sie kotu w Twoim mieszkanku nie podoba? :-?