malgos2 30.06.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a co z sandałkami?? Sandalki musza poczekac na dalsza wyprawe, bo ten sklep to niestety zbyt popularny jest (bo znany z tego, ze jest tam bardzo tanio) a ja zle znosze takie przepychanie sie miedzy babami. Kosmetyki zawsze sa osobno i tam tlumow nie ma, wiec sie fajniej kupuje. Kupowanie ciuchow to jest niezla jazda, bo tam jest jedna wielka przymierzalnia bez... drzwi. Normalnie na golaska wszystkie babki (jest damska i meska). Raz tam weszlam... z kostiumem kapielowym. No i kupilam bez przymierzania, bo jakos glupio sie czulam. Po buty pojde gdzies w jakies mniej zatloczone miejsce, ale jeszcze nie wiem kiedy bede sie mogla wyrwac z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mja fajne buty w Century 21 i duzy wybor.....ja przed wylotem bede miala troche pracy bo musze zorganizowac Graduation Party dla tych dzieciakow z High School, ktore tu wieczorami pracowaly caly rok albo dluzej i w tym roku juz wyjezdzaja w rozne miejsca na studia i to taki gift dla nich w kierunku scholarship ) - musial sie zorganizowac Komitet i trzeba bylo otworzyc konto w banku zeby mozna bylo wplacac czeki .... Komitet sie oczywiscie z lekka poklocil ( jak co roku ) czy dzieciak powinny dostac po rowno czy w zaleznosci od stazu pracy.... zgodnie z glosowaniem dostana w zaleznosci od stazu. Musze wypisac te czeki dla nich wlasnie i kupic ladne kartki. Musze jeszcze pojechac i zamowic pizze ( straszne ilosci ) i tort ...... a pozniej to juz bede miec wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A ja się nie przyznam jaką mam ratę bo nie chcę żeby wam przykro było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A ja się nie przyznam jaką mam ratę bo nie chcę żeby wam przykro było To znaczy taka wysoka czy taka niska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No dobra -sporo niższa od Waszych -ale za to w złotówkach (na CHF mieliśmy za małą zdolność bo ja jeszcze nie pracowałam w ub. roku ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No dobra -sporo niższa od Waszych -ale za to w złotówkach (na CHF mieliśmy za małą zdolność bo ja jeszcze nie pracowałam w ub. roku ). Burzuju... Ja za to na szczescie tesciow mam wiekowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 I postanowilam zostac milionerka, olowek juz dostalam od barmana... http://images34.fotosik.pl/305/b3ca1fc67783295b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A jakie poweźmiesz dalsze kroki w celu powyższym poza posiadaniem owego ołówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A jakie poweźmiesz dalsze kroki w celu powyższym poza posiadaniem owego ołówka ? Moze nalezaloby zaczac od zgloszenia sie do udzialu w programie? To znaczy do tutejszych "Milionerow" wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A tak sobie przyszłam ... przywitać się choćby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witamy, witamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A jakie poweźmiesz dalsze kroki w celu powyższym poza posiadaniem owego ołówka ? Moze nalezaloby zaczac od zgloszenia sie do udzialu w programie? To znaczy do tutejszych "Milionerow" wlasnie... a wyrobisz się ze startem do września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A jakie poweźmiesz dalsze kroki w celu powyższym poza posiadaniem owego ołówka ? Moze nalezaloby zaczac od zgloszenia sie do udzialu w programie? To znaczy do tutejszych "Milionerow" wlasnie... a wyrobisz się ze startem do września? No tak, nie wyrobie sie... I znowu milion przeszedl kolo nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A jakie poweźmiesz dalsze kroki w celu powyższym poza posiadaniem owego ołówka ? Moze nalezaloby zaczac od zgloszenia sie do udzialu w programie? To znaczy do tutejszych "Milionerow" wlasnie... a wyrobisz się ze startem do września? No tak, nie wyrobie sie... I znowu milion przeszedl kolo nosa... Pech Ale my tutaj też w "Milionerów" gramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A jakie poweźmiesz dalsze kroki w celu powyższym poza posiadaniem owego ołówka ? Moze nalezaloby zaczac od zgloszenia sie do udzialu w programie? To znaczy do tutejszych "Milionerow" wlasnie... a wyrobisz się ze startem do września? No tak, nie wyrobie sie... I znowu milion przeszedl kolo nosa... Pech Ale my tutaj też w "Milionerów" gramy Ale w zasadzie milion dolarow to w tej chwili prawie jak milion zlotych... No to sprobuje jak wroce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 eee ja to myślałam, że znasz jakąś pewniejszą metodę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 eee ja to myślałam, że znasz jakąś pewniejszą metodę ... No przeciez to Ty moglas sobie na maly kredyt pozwolic, wiec chyba powinnas nam wyspiewac, jak ten milion zdobyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.07.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Padam na pyska, ale widzę, że tu tyle urozmaiconych dysput No więc, Małgoś - na kota generalnie nie licz, że się dołoży do raty. Mój bezczelnie komentuje, że nowe mieszkanko lekko mu nie w smak, ale za to dostałam całkowicie za free okrawki z wędlin w sklepie więc zaoszczędzę do raty. Więc czasami poniekąd kot się dokłada A co do sandałków - też rozwaliłam swoje, ale nowych nie kupuję, oszczędzam Hmmm, może dlatego pani w sklepie mięsnym się nade mną ulitowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Padam na pyska, ale widzę, że tu tyle urozmaiconych dysput No więc, Małgoś - na kota generalnie nie licz, że się dołoży do raty. Mój bezczelnie komentuje, że nowe mieszkanko lekko mu nie w smak, ale za to dostałam całkowicie za free okrawki z wędlin w sklepie więc zaoszczędzę do raty. Więc czasami poniekąd kot się dokłada A co do sandałków - też rozwaliłam swoje, ale nowych nie kupuję, oszczędzam Hmmm, może dlatego pani w sklepie mięsnym się nade mną ulitowała No ja tez na razie laze w... zlotych tenisowkach zamiast tych sandalkow. Zobaczymy, jak dlugo wytrzymam. A co sie kotu w Twoim mieszkanku nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Chyba zamknięte okna i to, że jak przychodzą robotnicy to ją zamykam. Bo jak jesteśmy same to namiętnie galopuje po całej budowie i co chwila przychodzi mi się pokazać czy jest już wystarczająco brudna. A potem koniecznie chce spać ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts