malgos2 04.07.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A mnie się jakoś nie chce robić takich zabiegów ... Nefcia, ja Ci zrobie, to orgazmu dostaniesz. A propos - mam tez algi dla facetow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 zadnego swinstfa na ryjka nie nałoze chyba ze bedzie w tym alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Zawsze mozna algi ze spirytusem zmieszac, ale za efekt nie recze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A mnie się jakoś nie chce robić takich zabiegów ... Nefcia, ja Ci zrobie, to orgazmu dostaniesz. A propos - mam tez algi dla facetow. Dooobra ... mogię spróbować tego orgazmu... ostatecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A mnie się jakoś nie chce robić takich zabiegów ... Nefcia, ja Ci zrobie, to orgazmu dostaniesz. A propos - mam tez algi dla facetow. Dooobra ... mogię spróbować tego orgazmu... ostatecznie ... Tylko pod algami nie mozna gadac, bo zastygaja... To kiedy to szkolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ale laski z tego filmiku i jak daja czadu i polki i w ogóle jezdem za takimi "talenytami" jak najbardziej całym soba ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No nie? Dalam linka na facebooku i napisalam: oto powod seksualnej imigracji do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ale sie jakos porobbiło jakbym wczesniej to widział to leciałbym zamiast rasi i twój małż byłby bardzo hmm roztrzesiony po tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ty mnie nawet nie strasz, ja pierdziu... jak Wy sie spotkacie kiedys to normalnie sodoma i gomora. A on cos przebakuje o 15 sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 bydsie dooopsie bydsie doopsie malgoś Informatyk podrywa laskę: - Chcesz herbaty? - Nie - Kawy? - Nie!! - Hm, może wódki? - NIE!!! - Dziwne, standardowe sterowniki nie pasują. Mówi informatyk do informatyka: - Pożycz 500 złotych. - Pożyczę ci 512, to będzie równo. W wariatkowie wizytacja z powodu dużej liczby samobójstw. Pada pytanie. - Co u was ich tak dużo?! - Mamy ostatnio wśród pacjentów dużo programistów z Microsoftu. Wieszają się minimum pięć razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dobre, masz wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wynaleziono maszyne przenoszaca podczas porodu czesc bolu z matki na ojca. Jedna para postanowila ja wykorzystac.Kobieta rodzi i krzyczy.Lekarz przekrecil pokretlem i przeniosl 10% boluna ojca.Patrzy - kobiecie ulzylo, ale ojciec dalej sie usmiecha.No to dal 40% bolu na ojca.Kobieta juz prawie rozluzniona a ojciec dalejsie usmiecha.Zdziwiony lekarz dal 100% bolu na ojca. Kobieta zaczela sie usmiechac,rozluznila sie juz calkiem,zas ojciec... dalej usmiechniety i zadowolony. Porod dalej przebiegal gladko.Po porodzie szczesliwe malzenstwo wraca do domu. Patrza, a przed domem lezy martwy listonosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 - Panie student, co pan zrobi, jak panu każę policzyć sumę elementów tego ciągu? - Powieszę się. - Faktycznie, on dąży do nieskończoności... o kryzysie: Podchodzi gość do bankomatu, wkłada kartę, a na ekranie wyświetla sie napis: "Pożyczysz pięć zyla do poniedziałku?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Idzie facet przez las i widzi zziębniętą sierotkę. Pyta: - Zimno ci? - Tak. - A może głodna jesteś? - No tak. - To może chcesz na pączka? - A jak to jest na pączka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 - Tato, a kto to jest alkoholik?- Widzisz synu te cztery brzozy? Alkoholik widzi osiem.- Tato, ale tam są dwie... Dwie blondynki czytają gazetę i jedna mówi do drugiej:- Wiesz, że w Ameryce co 3 minuty jest potrącana jedna kobieta?- Biedaczka, ale się na nią uwzięli Kat do skazanego:- Jakie jest pańskie ostatnie życzenie?- Chciałbym się napić szampana, ale pod jednym warunkiem,wybioręsobierocznik.- Zgoda. Jaki to ma być rocznik?- 2038. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Redaktor przeprowadza wywiad z trzema gejami. Pyta pierwszego:-Jaki pan najbardziej lubi sport?-Boks.-A dlaczego boks?-Bo mężczyźni są tacy umięśnieni.Pyta drugiego.-Koszykówkę.-A dlaczego koszykówkę?-Bo mężczyźni są tacy wysocy i jak rzucają to widać im pachy.Pyta trzeciego.-Piłkę nożna.-A dlaczego piłkę nożną?-No, bo biegniesz z piłką, podajesz, on mi odgrywa mijasz obrońcę, potem bramkarza, jesteś sam na sam z bramką, nie trafiasz i wszyscy krzyczą: "Ch...j ci w dupę", a ty leżysz i marzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Project Manager usiadl w samolocie obok malej dziewczynki. Manager zagadal do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziala: - ok. Bardzo chętnie. Więc o czym bedziemy rozmawiac? Manager na to : - może o logistyce? OK - odpowiedziala - to bardzo interesujacy temat. Mam jednak pytanie jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedza to samo, czyli trawę. Jelen wydala male suche kuleczki, krowa duze, plaskie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytlumaczyć co jest tego przyczyną? - Nie mam pojecia - odpowiedzial manager po chwili zastanowienia. Na to dziewczynka odpowiedziala: - czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczajaco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwyklego gówna przekracza pańskie możliwości...? --------------------- i idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dobreeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Na dobranoc :Ojciec z synem poszli na ryby. Rozstawili wędki, ale nic się nie łapie. W końcu ojciec mówi do syna:- Weź wrzuć kaszy perłowej do wody na zanętę.- Tato, ale ja ją zjadłem.- No dobra. Matka nam też ziemniaków nagotowała, żebyśmy mieli co zjeść.Rozdrobnij i wrzuć.- Też zjadłem...- No nic. Mamy też kanapki. Zjedz kiełbasę, chleb rozdrobnij i do wody.- Też zjadłem. I co teraz zrobimy?- Dojedz w takim razie jeszcze robaki i wracamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts