malgos2 04.07.2009 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Małgoś - pozwolisz, że podam Twoje namiary w kwestii wpłat na Baciki ? Myślę, że coś z tego będzie :) Długofalowo Opowiem Ci jutro, dobra ? Jessss siedzę i ryczę. Głupia no... Idę spać - teraz już naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 nie rycz łajzo sleepofac podziesz zaraz mi tu bo jak wpadnem..do wawki to sie przedmiot licytacjii w rzeznie zmieni wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Małgoś - pozwolisz, że podam Twoje namiary w kwestii wpłat na Baciki ? Myślę, że coś z tego będzie :) Długofalowo Opowiem Ci jutro, dobra ? Jessss siedzę i ryczę. Głupia no... Idę spać - teraz już naprawdę. Jasne, podawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.07.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Karol i Hela spędzają powtórny miodowy miesiąc, by uczcić 40-ta rocznicę ślubu. Lecą sobie do Australii. Nagle glos pilota : - Drodzy pasażerowie, silniki odmówiły posłuszeństwa. Możemy lądować awaryjnie na wyspie przed nami, ale prawdopodobieństwo że ktoś nas odnajdzie jest równe zeru. Dziękujemy za wyrozumiałość. Karol drapie się w głowę i mówi do Heli: - Kochanie opłaciłaś rachunki za mieszkanie? - Tak najmilszy, uregulowałam tuż przed wyjazdem. - A za telefony ? - Też zapłaciłam o mój najdroższy... Karol myśli, myśli, myśli... - A OC za samochód w PZU zapłaciłaś ? - O Boże, kochanie na śmierć zapomniałam! Och dowalą nam karę! Karol całuje ją tak jak nie całował od lat 40-tu, śmieje się, wrzeszczy jak wariat: - Przeżyjemy! Znajdą nas! Te ...................... znajdą nas, nawet na końcu świata!!! Już wiem dlaczego Mężu odradziłeś mi to ubezpieczenie w PZU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 01:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Rasia, daj spokoj, dolecisz kochana. Jest ladna pogoda, bedzie OK. A jakie to linie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.07.2009 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Rasia, daj spokoj, dolecisz kochana. Jest ladna pogoda, bedzie OK. A jakie to linie? Nasze! Pranie mi się właśnie skończyło... teraz szuszonko i zacznę wybierać co zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Rasia, daj spokoj, dolecisz kochana. Jest ladna pogoda, bedzie OK. A jakie to linie? Nasze! Pranie mi się właśnie skończyło... teraz szuszonko i zacznę wybierać co zabrać... Rasia - bedzie goraco jak cholera, same ramiaczka bierz, czysta bawelna, zadnych dlugich spodni. Jak by co to dzinsy kosztuja 40 dolarow to sobie kupisz levisy. Stroj kapielowy... I pulusz na glowe, gdybys chciala isc na plaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 oż posmarkałam sie i poplułam od tych kawałów,a moja rodzina patrzy na mnie jak na wariatke i własnie padło stwiedzenie mojego M.: widzisz córciu jak to się konczy na starosć? Ze człowiek do monitora zęby suszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam z rana:) a tu wszyscy w dobrych humorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 cze nocne malgosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Rasia, daj spokoj, dolecisz kochana. Jest ladna pogoda, bedzie OK. A jakie to linie? Nasze! Pranie mi się właśnie skończyło... teraz szuszonko i zacznę wybierać co zabrać... Rasia - bedzie goraco jak cholera, same ramiaczka bierz, czysta bawelna, zadnych dlugich spodni. Jak by co to dzinsy kosztuja 40 dolarow to sobie kupisz levisy. Stroj kapielowy... I pulusz na glowe, gdybys chciala isc na plaze. a gdzie Rasia lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 new yooork new yooorkk lalla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.07.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 new yooork new yooorkk lalla a ja myślałam, ze na jakieś wywczasy -Kanary czy coś ale NY też gicior! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Helol. Spie i spie i dalej mi sie chce spac. NY kojarzy mi sie tylko z ciezka harowa, sake i sushi. Kala, ale fajny awatarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 małgoś..odgapilam od Ciebie tylko nie mam od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dziewczyny sie burzyly, ze od tylu do czasu, do kiedy same swoje twarzyczki z awatarow usuwac zaczely. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a jaki był powód usuwań????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Zdemaskowanie przez rodzine / pracownikow / szefow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ..ja w tych ciemnych okularach jestem troche zakamuflowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts