Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i w ogole to nie jest zblizenie, jak ktos nie wie, to Cie nie rozpozna. Ale wiesz... trzeba uwazac, co sie wkleja. Nigdy nie wiadomo, gdzie to sie pojawi. Pare dni temu zdjecia mieszkania jednej z dziewczyn znalazly sie na Forum Wyborczej - laska dala je tam jako swoje. :o

taaa :o

o rety :o a znam tego kogoś?

pamiętam że kiedyś jakis koleś umieścił na allegro zdjęcia ogrodu Toli i tez udowadniał, ze to jego ogród i roślinki które sprzedaje wyglądać będa własnie jak tamte :o

No wiesz, napisala do admina i je zdjeli, bo w zasadzie to wlasciciel strony czy portalu jest odpowiedzialny za to, co tam sie umieszcza. Ale gdyby dziewczyny nie skojarzyly, ze gdzies juz taki pokoj widzialy to te zdjecia wisialyby sobie spokojnie... :roll:

Nitu, to byl pokoik coreczki monah. :roll:

nio a jak heheeh mioodzioo muffiem ci nienawidzem horrorów jak sie ku uciesze gawiedzi wywraca człeka na druga strone ale jak chooop z choopem staje naprzecifko siebie i walczy we krwi o bezpieczenstfo rodziny łooo to ja bałdso loobiem i ..nie przeszkadza mnie nawet rosczepienie:))

Fakt, ze nie wiem, ale zadnych obrazen nie widzialam... :roll: :roll: :roll: Tylko malz dostaje piany jak mnie ktos zaczepia, pare razy myslalam, ze zabije... :-?

nioo i bdb masz sie czuc bezpieczna chroniona i przynalzeena samcowi dominującemu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samico alfa 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: Wczoraj mordo, dzisiaj samico alfa. Czego to sie ja jeszcze dowiem? :lol: :lol: :lol: