malgos2 05.07.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No i w ogole to nie jest zblizenie, jak ktos nie wie, to Cie nie rozpozna. Ale wiesz... trzeba uwazac, co sie wkleja. Nigdy nie wiadomo, gdzie to sie pojawi. Pare dni temu zdjecia mieszkania jednej z dziewczyn znalazly sie na Forum Wyborczej - laska dala je tam jako swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 no to chyba jest ścigane prawem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No i w ogole to nie jest zblizenie, jak ktos nie wie, to Cie nie rozpozna. Ale wiesz... trzeba uwazac, co sie wkleja. Nigdy nie wiadomo, gdzie to sie pojawi. Pare dni temu zdjecia mieszkania jednej z dziewczyn znalazly sie na Forum Wyborczej - laska dala je tam jako swoje. taaa o rety a znam tego kogoś? pamiętam że kiedyś jakis koleś umieścił na allegro zdjęcia ogrodu Toli i tez udowadniał, ze to jego ogród i roślinki które sprzedaje wyglądać będa własnie jak tamte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No wiesz, napisala do admina i je zdjeli, bo w zasadzie to wlasciciel strony czy portalu jest odpowiedzialny za to, co tam sie umieszcza. Ale gdyby dziewczyny nie skojarzyly, ze gdzies juz taki pokoj widzialy to te zdjecia wisialyby sobie spokojnie... Nitu, to byl pokoik coreczki monah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 obejrzałem wojne trojanska fajny dokument i wziołem sie za transformers 2 mniam dsien doberek po raz drugi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Zrobili film podczas wojny trojanskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 nio a jak heheeh mioodzioo muffiem ci nienawidzem horrorów jak sie ku uciesze gawiedzi wywraca człeka na druga strone ale jak chooop z choopem staje naprzecifko siebie i walczy we krwi o bezpieczenstfo rodziny łooo to ja bałdso loobiem i ..nie przeszkadza mnie nawet rosczepienie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ty wiesz, ze ja mialam dzisiaj taka wojne pod oknami dzisiaj? Podobno rano siekiere w drzewie sasiedzi znalezli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 eetam walka..łoo wino marki wino to nie to samo..to łajzy podblokoffe ino mnie smieshom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 To chyba byla jakas kibolowa ustawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 tym gorzej dla debili..za mlodu sam bylem takim debilem..latałem z łancuchem od mz za opolaninami hehe ale wyrosłem i podobno nawet lekko smądshałem heheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Wy samce to macie rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 testosteron..testosteroin a to wasza wina ..wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 No tak... Ciekawe, ze moi faceci nigdy takich rozrywek nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a skond wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Fakt, ze nie wiem, ale zadnych obrazen nie widzialam... Tylko malz dostaje piany jak mnie ktos zaczepia, pare razy myslalam, ze zabije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 widać ...zazdrosnik z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Fakt, ze nie wiem, ale zadnych obrazen nie widzialam... Tylko malz dostaje piany jak mnie ktos zaczepia, pare razy myslalam, ze zabije... nioo i bdb masz sie czuc bezpieczna chroniona i przynalzeena samcowi dominującemu samico alfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Zupelnie nie... Ale wiesz... jak Cie obcy chlop ze tak powiem dotyka to kazdy zdrowy samiec dostaje bialej goraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Fakt, ze nie wiem, ale zadnych obrazen nie widzialam... Tylko malz dostaje piany jak mnie ktos zaczepia, pare razy myslalam, ze zabije... nioo i bdb masz sie czuc bezpieczna chroniona i przynalzeena samcowi dominującemu samico alfa Wczoraj mordo, dzisiaj samico alfa. Czego to sie ja jeszcze dowiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts