malgos2 06.07.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Uuuu, pińć to juz dziadunio. Poprzedni mi sie rozsypal po 2,5 roku, obecny nie byl nowy jak go zaczelam uzywac, ale mam nadzieje, ze troche pociagnie... Robia sie strony dla moich pracownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A ty masz jakiś dobrych misiów od stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mam mojego osobistego malzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.07.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 to Twoj maz taki zdolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No przeciez za byle kogo bym za maz nie wychodzila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 to Twoj maz taki zdolny a co tez byś chciała poznać Anja czemu jak kurde nie dostaję od Ciebie powiadomień, hę ? co jestem u Cię dostaję dwa moze trzy i potem kurde gdzieś mi znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.07.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bo moje komenty sa dziwne, moze dlatego ze nic nie piszesz ja dostaje powiadomienia jak cos napisze u kogos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mam mojego osobistego malzonka. Aaaa, to nie miś, tylko supermiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.07.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No przeciez za byle kogo bym za maz nie wychodzila. ooo to to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Walczy z onetem, musze byc mila dla niego bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bo moje komenty sa dziwne, moze dlatego ze nic nie piszesz ja dostaje powiadomienia jak cos napisze u kogos ide je wygmerać i teren zaznaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bo moje komenty sa dziwne, moze dlatego ze nic nie piszesz ja dostaje powiadomienia jak cos napisze u kogos ide je wygmerać i teren zaznaczyć Ja tam juz dawno nie gmeram w powiadomieniach, tylko teren zaznaczam, bo chyba bym zwariowala. Jessssssssu, jak ja dawno piwa nie pilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.07.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Niejaki Kupicha leży sobie w jacuzzi, słucha radia: „Wiadomość z ostatniej chwili – zmarł król muzyki pop…” Kupicha przerażony wyskakuje z wanny, biegnie na golasa przed lustro, blady jak kreda. Nerwowo grzebie w kosmetyczce, wyjmuje małą igiełkę, ogląda się w lustrze, powoli zbliża igłę do twarzy, zamyka oczy i kłuje się w policzek. - Aaa! - krzyczy rażony bólem Momentalnie na gębie pojawia się ulga. - Uff, ci dziennikarze... O mały włos bym im uwierzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bo moje komenty sa dziwne, moze dlatego ze nic nie piszesz ja dostaje powiadomienia jak cos napisze u kogos ide je wygmerać i teren zaznaczyć Ja tam juz dawno nie gmeram w powiadomieniach, tylko teren zaznaczam, bo chyba bym zwariowala. Jessssssssu, jak ja dawno piwa nie pilam. nie czaje, jak to mówi moja Julka, WHY nie na czasie jestem to fakt ale jakbyś jakąś lampę chciała oddać to ja chętnie przejmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bo moje komenty sa dziwne, moze dlatego ze nic nie piszesz ja dostaje powiadomienia jak cos napisze u kogos ide je wygmerać i teren zaznaczyć Ja tam juz dawno nie gmeram w powiadomieniach, tylko teren zaznaczam, bo chyba bym zwariowala. Jessssssssu, jak ja dawno piwa nie pilam. nie czaje, jak to mówi moja Julka, WHY nie na czasie jestem to fakt ale jakbyś jakąś lampę chciała oddać to ja chętnie przejmę Slonko, musialabys tak ze 180 stron przeczytac, zeby zaczaic. Lamp nie oddam. Zostajesz na dluzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bo moje komenty sa dziwne, moze dlatego ze nic nie piszesz ja dostaje powiadomienia jak cos napisze u kogos ide je wygmerać i teren zaznaczyć Ja tam juz dawno nie gmeram w powiadomieniach, tylko teren zaznaczam, bo chyba bym zwariowala. Jessssssssu, jak ja dawno piwa nie pilam. nie czaje, jak to mówi moja Julka, WHY nie na czasie jestem to fakt ale jakbyś jakąś lampę chciała oddać to ja chętnie przejmę Slonko, musialabys tak ze 180 stron przeczytac, zeby zaczaic. Lamp nie oddam. Zostajesz na dluzej? jak czas pozwoli tęsknię za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bo moje komenty sa dziwne, moze dlatego ze nic nie piszesz ja dostaje powiadomienia jak cos napisze u kogos ide je wygmerać i teren zaznaczyć Ja tam juz dawno nie gmeram w powiadomieniach, tylko teren zaznaczam, bo chyba bym zwariowala. Jessssssssu, jak ja dawno piwa nie pilam. nie czaje, jak to mówi moja Julka, WHY nie na czasie jestem to fakt ale jakbyś jakąś lampę chciała oddać to ja chętnie przejmę Slonko, musialabys tak ze 180 stron przeczytac, zeby zaczaic. Lamp nie oddam. Zostajesz na dluzej? jak czas pozwoli tęsknię za Wami No, ja mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bo moje komenty sa dziwne, moze dlatego ze nic nie piszesz ja dostaje powiadomienia jak cos napisze u kogos ide je wygmerać i teren zaznaczyć Ja tam juz dawno nie gmeram w powiadomieniach, tylko teren zaznaczam, bo chyba bym zwariowala. Jessssssssu, jak ja dawno piwa nie pilam. nie czaje, jak to mówi moja Julka, WHY nie na czasie jestem to fakt ale jakbyś jakąś lampę chciała oddać to ja chętnie przejmę Slonko, musialabys tak ze 180 stron przeczytac, zeby zaczaic. Lamp nie oddam. Zostajesz na dluzej? jak czas pozwoli tęsknię za Wami No, ja mysle. Za Tobą najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 To spadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts