malgos2 07.07.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja sie nie dowiem dopoki dymu nie zrobie? Mialam jazde z Chinka znowu, wiecej mi nie trzeba adrenaliny... ale czego sie nie dowiesz łajzko moja??hmm Jedziesz grubo przed tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.07.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 niee no co ty..tosz ci pisze ze nie..raczej nie w sobotote pojade zdaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Acha. A wracasz w niedziele do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 aj zdaje sie tak bo zas mi dzisiaj szkolenie w jakis week dla "specuuf" z casto wskoczyło w weeke zas sie zaczyna w cholere kiedys ..mialem 2 miesiace objazdówy po borokach..teraz zas twarz nieskazona zadna mysla a ja nie znosze wystapien publicznych ..potem sie denerwuje i opierdziele kogo wtedy dopiero sie luzuje i jade dalej z tym koksem dobra ide pojesc i spadam spac zas rankiem na wawe spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A zaopiekujesz sie biedna sierotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Małgosia pakuj się w tramwaj i do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No dobra, tylko czym ja wroce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No dobra, tylko czym ja wroce? pożycze Ci latający dywan. Musisz sobie załatwić kierowcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No dobra, tylko czym ja wroce? pożycze Ci latający dywan. Musisz sobie załatwić kierowcę Zaden mnie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No dobra, tylko czym ja wroce? pożycze Ci latający dywan. Musisz sobie załatwić kierowcę Zaden mnie nie chce. No co ty? zapytam konduktora czy Cie do domu nie podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No dobra, tylko czym ja wroce? pożycze Ci latający dywan. Musisz sobie załatwić kierowcę Zaden mnie nie chce. No co ty? zapytam konduktora czy Cie do domu nie podrzuci Konduktorzy nikogo nie podrzucaja, tylko bilety sprawdzaja. No co Ty mysza, jaja sobie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No dobra, tylko czym ja wroce? pożycze Ci latający dywan. Musisz sobie załatwić kierowcę Zaden mnie nie chce. No co ty? zapytam konduktora czy Cie do domu nie podrzuci Konduktorzy nikogo nie podrzucaja, tylko bilety sprawdzaja. No co Ty mysza, jaja sobie robisz? zaraz jaja, mysle ze znalazłby sie nie jeden co by cie ukrył w jakimś wagonie w szafie i wypuścił dopiero na mecie, a maszyniście to wsio ryba. Jedna w tą jedna we wtą. Każą jechać to jedzie.Nie każą, nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No dobra, tylko czym ja wroce? pożycze Ci latający dywan. Musisz sobie załatwić kierowcę Zaden mnie nie chce. No co ty? zapytam konduktora czy Cie do domu nie podrzuci Konduktorzy nikogo nie podrzucaja, tylko bilety sprawdzaja. No co Ty mysza, jaja sobie robisz? zaraz jaja, mysle ze znalazłby sie nie jeden co by cie ukrył w jakimś wagonie w szafie i wypuścił dopiero na mecie, a maszyniście to wsio ryba. Jedna w tą jedna we wtą. Każą jechać to jedzie.Nie każą, nie jedzie Taaaa, juz mnie tak mial ze zlotu zabrac i podrzucil jak podrzutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.07.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wy tu o maszynistach i konduktorach, a przyszłam powiedzieć dobranoc. U Ani to już światło zgasiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wy tu o maszynistach i konduktorach, a przyszłam powiedzieć dobranoc. U Ani to już światło zgasiłam. kontrolerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dobranoc Madziu. Juz sie nie moge doczekac spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No dobra, tylko czym ja wroce? pożycze Ci latający dywan. Musisz sobie załatwić kierowcę Zaden mnie nie chce. No co ty? zapytam konduktora czy Cie do domu nie podrzuci Konduktorzy nikogo nie podrzucaja, tylko bilety sprawdzaja. No co Ty mysza, jaja sobie robisz? zaraz jaja, mysle ze znalazłby sie nie jeden co by cie ukrył w jakimś wagonie w szafie i wypuścił dopiero na mecie, a maszyniście to wsio ryba. Jedna w tą jedna we wtą. Każą jechać to jedzie.Nie każą, nie jedzie Taaaa, juz mnie tak mial ze zlotu zabrac i podrzucil jak podrzutka... seeerio? ja mu pokaże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No dobra, tylko czym ja wroce? pożycze Ci latający dywan. Musisz sobie załatwić kierowcę Zaden mnie nie chce. No co ty? zapytam konduktora czy Cie do domu nie podrzuci Konduktorzy nikogo nie podrzucaja, tylko bilety sprawdzaja. No co Ty mysza, jaja sobie robisz? zaraz jaja, mysle ze znalazłby sie nie jeden co by cie ukrył w jakimś wagonie w szafie i wypuścił dopiero na mecie, a maszyniście to wsio ryba. Jedna w tą jedna we wtą. Każą jechać to jedzie.Nie każą, nie jedzie Taaaa, juz mnie tak mial ze zlotu zabrac i podrzucil jak podrzutka... seeerio? ja mu pokaże! Taaaak. I teraz tez na pytanie nie odpowiada, a widze, ze sie plata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.07.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 podrzucił podrzucił ciekaffe ..: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Pytanie bylo, ale olane zostalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts