Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Chyba zamknięte okna i to, że jak przychodzą robotnicy to ją zamykam. Bo jak jesteśmy same to namiętnie galopuje po całej budowie i co chwila przychodzi mi się pokazać czy jest już wystarczająco brudna. A potem koniecznie chce spać ze mną.

No to sie nie dziwie... Najwiekszej radochy ja pozbawiasz, nie wstyd Ci? :lol: Biedny kotek... :cry: :cry:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Apropos koty ;) :

Pani w szkole pyta dzieci jakie maja zwierzątka w domu. Na to zrywa się Jasio ;)

- Ja mam kota.

- Ooo kotek, bardzo ładnie - mówi pani - A jak ma na imię?

- Nie moge powiedzieć

- Dlaczego nie możesz? Powiedz Jasiu.

- Nie mogę i już ! - mówi chłopiec.

- No dobrze, to powiedz chociaż jak rodzice na niego mówią...

- Sierściuch je**ny...

Apropos koty ;) :

Pani w szkole pyta dzieci jakie maja zwierzątka w domu. Na to zrywa się Jasio ;)

- Ja mam kota.

- Ooo kotek, bardzo ładnie - mówi pani - A jak ma na imię?

- Nie moge powiedzieć

- Dlaczego nie możesz? Powiedz Jasiu.

- Nie mogę i już ! - mówi chłopiec.

- No dobrze, to powiedz chociaż jak rodzice na niego mówią...

- Sierściuch je**ny...

imię dość oryginalne :wink: :lol: :lol: :lol:

Hmmmm... Nikt sie nie zachwyca moim dywanikiem... :roll: :roll: :roll:

Kurna, myslalam dzisiaj, ze mnie trafi - szukalam butow. No i kurde byly - cale dwa pietra... Ale szkoda, ze nie mialam aparatu, bo czegos takiego to chyba nie widzialyscie. Normalnie buty porozrzucane miedzy polkami, na polkach powtykanie gdziebadz. Te najdrozsze gdzies tam niby leza, ale tez mozna je tu i tam lezace na ziemi zobaczyc... Same dzikusy tu mieszkaja. :o :o :o I to niby porzadny sklep, buty od znanych designerow. Chyba sie przejde gdzies tutaj kolo mnie do jakiegos malego sklepiku, bo mnie krew zaleje. :evil:

No i dojrzewam do zakupu japonskich filizanek. Sa sliiiiiiiiiczne. Zupelnie biale, a w srodku takie drobniutkie rowki naokolo. Jak ich nie kupie, to bede sobie plula w brode do konca zycia. :wink: