malgos2 01.07.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Chyba zamknięte okna i to, że jak przychodzą robotnicy to ją zamykam. Bo jak jesteśmy same to namiętnie galopuje po całej budowie i co chwila przychodzi mi się pokazać czy jest już wystarczająco brudna. A potem koniecznie chce spać ze mną. No to sie nie dziwie... Najwiekszej radochy ja pozbawiasz, nie wstyd Ci? Biedny kotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 01.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Właśnie ów biedny kotek utyrany całodzienną szwędaniną z kąta w kąt walnął się czterema kopytami na moje łóżko! Mam to w nosie. Też się nie myję i idę spać (niestety z nią bo ona się niestety nie zraża moim wyrzucaniem jej z łóżka, prędzej ja się zmęczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nie wyrzucaj koty z lozka, jej sie tez cos od zycia nalezy. Dobranoc i kolorowych snow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.07.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Apropos koty : Pani w szkole pyta dzieci jakie maja zwierzątka w domu. Na to zrywa się Jasio - Ja mam kota. - Ooo kotek, bardzo ładnie - mówi pani - A jak ma na imię? - Nie moge powiedzieć - Dlaczego nie możesz? Powiedz Jasiu. - Nie mogę i już ! - mówi chłopiec. - No dobrze, to powiedz chociaż jak rodzice na niego mówią... - Sierściuch je**ny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.07.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Pa, pa... Siersciuchom szczegolnie milych snow zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Skoro było dobranoc to teraz będzie dzień dobry Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzien dobry wesolym Romkom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.07.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzień doberek!!! Foty się wgrały -płytki u mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Apropos koty : Pani w szkole pyta dzieci jakie maja zwierzątka w domu. Na to zrywa się Jasio - Ja mam kota. - Ooo kotek, bardzo ładnie - mówi pani - A jak ma na imię? - Nie moge powiedzieć - Dlaczego nie możesz? Powiedz Jasiu. - Nie mogę i już ! - mówi chłopiec. - No dobrze, to powiedz chociaż jak rodzice na niego mówią... - Sierściuch je**ny... imię dość oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 02.07.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzien dobry wesolym Romkom... I tym co mają światło, gaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.07.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzien dobry wesolym Romkom... I tym co mają światło, gaz... ja jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzien dobry wesolym Romkom... I tym co mają światło, gaz... ja jeszcze nie mam jeszcze nie masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.07.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dzien dobry wesolym Romkom... I tym co mają światło, gaz... ja jeszcze nie mam jeszcze nie masz?? NIE !!! przyłącza załatwione, umowa podpisana... czekamy -podobno to kwestia 2 tygodni na razie do wszelkich robót ciągniemy kabel ze starego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Malgos, ja mowie " na razie " i spadam do Warszawy ina Hel. I w koncu musze wziac druga waliche - niech ich ....ale mam zamowienia od bawelnianych majtek poczawszy i jakis kultowych klapek na laptopie oczwiscie skonczywszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 gdzieś i Olgę i Malgos wywiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Jestem, jestem. Zaraz wracam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Hmmmm... Nikt sie nie zachwyca moim dywanikiem... Kurna, myslalam dzisiaj, ze mnie trafi - szukalam butow. No i kurde byly - cale dwa pietra... Ale szkoda, ze nie mialam aparatu, bo czegos takiego to chyba nie widzialyscie. Normalnie buty porozrzucane miedzy polkami, na polkach powtykanie gdziebadz. Te najdrozsze gdzies tam niby leza, ale tez mozna je tu i tam lezace na ziemi zobaczyc... Same dzikusy tu mieszkaja. I to niby porzadny sklep, buty od znanych designerow. Chyba sie przejde gdzies tutaj kolo mnie do jakiegos malego sklepiku, bo mnie krew zaleje. No i dojrzewam do zakupu japonskich filizanek. Sa sliiiiiiiiiczne. Zupelnie biale, a w srodku takie drobniutkie rowki naokolo. Jak ich nie kupie, to bede sobie plula w brode do konca zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.07.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Kupuj te firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Kupuj te firanki Jakie firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts