malgos2 09.07.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Tobie malka to ja wisze kupe kasy i beznadziejnie sie z tym czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja wzielam ketanol bo mnie brzuch nawala ketonal sie znaczy?? (też lubie niebieskie ) na brzuch...Anja wykończysz się...se nospe weź tak tak te niebieskie, biore je na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Tobie malka to ja wisze kupe kasy i beznadziejnie sie z tym czuje. jeszcze nic nie wisisz, więc się nie czuj źle. Bedę wiedziec ile to dam Ci znać , w tym tygodniu jedna domina przyjdzie wycenic mi tego niewolnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 OK. A Ty to kupujesz gdzies kolo siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.07.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Jedzie, jedzie Anja, Lidzia potwierdzila w ten sposob, ze przyjezdza. Czesc Mysza. A ja to co? Nie dziewczynka? Czesc Dziewczynko Małgosiu, no come on, jasne ze dziewczynka, ale wyrózniona w moim powitaniu,o. Pani Gospodyni tych komentsów. Widzials ile mam betonu na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Jedzie, jedzie Anja, Lidzia potwierdzila w ten sposob, ze przyjezdza. Czesc Mysza. A ja to co? Nie dziewczynka? Czesc Dziewczynko Małgosiu, no come on, jasne ze dziewczynka, ale wyrózniona w moim powitaniu,o. Pani Gospodyni tych komentsów. Widzials ile mam betonu na działce? Widzialam widzialam, ale ja sie na takim betonie nie znam za bardzo. W zasadzie na zadnym sie nie znam, ale ciiii... bo mi tytul zabiora. Teraz taka akcja jest, ze zabieraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Jedzie, jedzie Anja, Lidzia potwierdzila w ten sposob, ze przyjezdza. Czesc Mysza. A ja to co? Nie dziewczynka? Czesc Dziewczynko Małgosiu, no come on, jasne ze dziewczynka, ale wyrózniona w moim powitaniu,o. Pani Gospodyni tych komentsów. Widzials ile mam betonu na działce? Widzialam widzialam, ale ja sie na takim betonie nie znam za bardzo. W zasadzie na zadnym sie nie znam, ale ciiii... bo mi tytul zabiora. Teraz taka akcja jest, ze zabieraja. no wez nie strasz, godzina duchów wybiła. zaraz koryto nam zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Jedzie, jedzie Anja, Lidzia potwierdzila w ten sposob, ze przyjezdza. Czesc Mysza. A ja to co? Nie dziewczynka? Czesc Dziewczynko Małgosiu, no come on, jasne ze dziewczynka, ale wyrózniona w moim powitaniu,o. Pani Gospodyni tych komentsów. Widzials ile mam betonu na działce? Widzialam widzialam, ale ja sie na takim betonie nie znam za bardzo. W zasadzie na zadnym sie nie znam, ale ciiii... bo mi tytul zabiora. Teraz taka akcja jest, ze zabieraja. no wez nie strasz, godzina duchów wybiła. zaraz koryto nam zabiorą Mnie ten Pan nie interesuje. Ciagle mnie w konia robi. Enough is enough. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Jedzie, jedzie Anja, Lidzia potwierdzila w ten sposob, ze przyjezdza. Czesc Mysza. A ja to co? Nie dziewczynka? Czesc Dziewczynko Małgosiu, no come on, jasne ze dziewczynka, ale wyrózniona w moim powitaniu,o. Pani Gospodyni tych komentsów. Widzials ile mam betonu na działce? Widzialam widzialam, ale ja sie na takim betonie nie znam za bardzo. W zasadzie na zadnym sie nie znam, ale ciiii... bo mi tytul zabiora. Teraz taka akcja jest, ze zabieraja. no wez nie strasz, godzina duchów wybiła. zaraz koryto nam zabiorą Mnie ten Pan nie interesuje. Ciagle mnie w konia robi. Enough is enough. Eunuch??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Jedzie, jedzie Anja, Lidzia potwierdzila w ten sposob, ze przyjezdza. Czesc Mysza. A ja to co? Nie dziewczynka? Czesc Dziewczynko Małgosiu, no come on, jasne ze dziewczynka, ale wyrózniona w moim powitaniu,o. Pani Gospodyni tych komentsów. Widzials ile mam betonu na działce? Widzialam widzialam, ale ja sie na takim betonie nie znam za bardzo. W zasadzie na zadnym sie nie znam, ale ciiii... bo mi tytul zabiora. Teraz taka akcja jest, ze zabieraja. no wez nie strasz, godzina duchów wybiła. zaraz koryto nam zabiorą Mnie ten Pan nie interesuje. Ciagle mnie w konia robi. Enough is enough. Eunuch??? No nieeee, az tak go nie nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no pięknie , cześć łajzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No nieeeeeeeee, pod Neferke jeszcze sie podszywa. Klamca okropny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 alech sie kusffa podhsył..cobyś whogóleee ne zaśfihrofałaa jashomka wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 cześć Podszywacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 alech sie kusffa podhsył..cobyś whogóleee ne zaśfihrofałaa jashomka wis Dzien dobry Panu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ło malko boosssko jaki zhas podshyffacz nio niesrosumialem writinghujem cy cooo i seed i duck ..na lajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wszystko super. Baw sie dobrze beze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no to jak wjadhem to ciem takh pitulem se caly wal pomorski ze sytkimi bunkrami i hymnem s nach krakau szlad trefi wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Jasne, za 100 lat jak juz bede stara i pomarszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 kusffa jak j a ciem saniedbhujem,,no wis cio psecie jezdema najcysciej w krakau na imprze u cia..nioo a pomarszczony to tylko jo moghem byc..jak schudnem wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts