anjamen 15.07.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Anja, zmieniam zawod - bede prowadzic lekcje seksualnego angielskiego przez Skype. e to ja chce jedna lekcje A masz Skype? siur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Anja, zmieniam zawod - bede prowadzic lekcje seksualnego angielskiego przez Skype. e to ja chce jedna lekcje jedną? ja bym z chęcią Małgoś na 10 zatrudniła... jestem strasznie ciekawa treści tychże lekcji Zapytaj mojego pierwszego klienta... dobraaaa ... a kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Duch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Anja, zmieniam zawod - bede prowadzic lekcje seksualnego angielskiego przez Skype. e to ja chce jedna lekcje A masz Skype? siur I ja go nie mam? Nitu, domysl sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, senkju wery macz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Juz doszlo? To piorunem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, senkju wery macz oooooooo a za co Ty jej wery macz bo jeśli o płytę to jo tyż kciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Juz doszlo? To piorunem. Priorytet ma się rozumieć Wielkie dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, senkju wery macz oooooooo a za co Ty jej wery macz bo jeśli o płytę to jo tyż kciałam Wyslalam. Moze do Warszafki dluzej idzie... Nie mozesz jechac z kamykiem Nitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, senkju wery macz oooooooo a za co Ty jej wery macz bo jeśli o płytę to jo tyż kciałam Wyslalam. Moze do Warszafki dluzej idzie... Nie mozesz jechac z kamykiem Nitu? pogadam jeszcze z Szanownym co łun o tym myśli.... na razie nic nie mogę obiecać.... ale jakby co to dam znać.... Małgoś a gdzie Ty nocujesz i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, senkju wery macz oooooooo a za co Ty jej wery macz bo jeśli o płytę to jo tyż kciałam Wyslalam. Moze do Warszafki dluzej idzie... Nie mozesz jechac z kamykiem Nitu? pogadam jeszcze z Szanownym co łun o tym myśli.... na razie nic nie mogę obiecać.... ale jakby co to dam znać.... Małgoś a gdzie Ty nocujesz i ile to kosztuje? Na materacu, ktory mi przywiezie malka - czteroosobowym, a nikt sie jeszcze na niego nie wprosil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, senkju wery macz oooooooo a za co Ty jej wery macz bo jeśli o płytę to jo tyż kciałam Wyslalam. Moze do Warszafki dluzej idzie... Nie mozesz jechac z kamykiem Nitu? pogadam jeszcze z Szanownym co łun o tym myśli.... na razie nic nie mogę obiecać.... ale jakby co to dam znać.... Małgoś a gdzie Ty nocujesz i ile to kosztuje? Na materacu, ktory mi przywiezie malka - czteroosobowym, a nikt sie jeszcze na niego nie wprosil... serio???? i tak sama się będziesz byczyć na takim wielkim materacu ???? no az mnie kusi by do tego nie dopuścić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, senkju wery macz oooooooo a za co Ty jej wery macz bo jeśli o płytę to jo tyż kciałam Wyslalam. Moze do Warszafki dluzej idzie... Nie mozesz jechac z kamykiem Nitu? pogadam jeszcze z Szanownym co łun o tym myśli.... na razie nic nie mogę obiecać.... ale jakby co to dam znać.... Małgoś a gdzie Ty nocujesz i ile to kosztuje? Na materacu, ktory mi przywiezie malka - czteroosobowym, a nikt sie jeszcze na niego nie wprosil... serio???? i tak sama się będziesz byczyć na takim wielkim materacu ???? no az mnie kusi by do tego nie dopuścić.... Pod warunkiem, ze telefon wylaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 .... no wiesz... umawiam się z Tobą na nockę a Ty mnie tu takie warunki stawiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 .... no wiesz... umawiam się z Tobą na nockę a Ty mnie tu takie warunki stawiasz ? Slonce, Ducha sobie od ust odejmuje, zeby sie z Toba przespac, mam nadzieje, ze to docenisz i skorzystasz z zaproszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 .... no wiesz... umawiam się z Tobą na nockę a Ty mnie tu takie warunki stawiasz ? Slonce, Ducha sobie od ust odejmuje, zeby sie z Toba przespac, mam nadzieje, ze to docenisz i skorzystasz z zaproszenia. ło jesooooooooooooo ale dopsze, że jak nie ze mną to i tak będziesz miała doborowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 .... no wiesz... umawiam się z Tobą na nockę a Ty mnie tu takie warunki stawiasz ? Slonce, Ducha sobie od ust odejmuje, zeby sie z Toba przespac, mam nadzieje, ze to docenisz i skorzystasz z zaproszenia. ło jesooooooooooooo ale dopsze, że jak nie ze mną to i tak będziesz miała doborowe towarzystwo Nie sciemniaj. Masz byc. Bo zrzute zorganizuje na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, senkju wery macz oooooooo a za co Ty jej wery macz bo jeśli o płytę to jo tyż kciałam Wyslalam. Moze do Warszafki dluzej idzie... Nie mozesz jechac z kamykiem Nitu? pogadam jeszcze z Szanownym co łun o tym myśli.... na razie nic nie mogę obiecać.... ale jakby co to dam znać.... Małgoś a gdzie Ty nocujesz i ile to kosztuje? Na materacu, ktory mi przywiezie malka - czteroosobowym, a nikt sie jeszcze na niego nie wprosil... o kuwa...materaca miałam poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, senkju wery macz oooooooo a za co Ty jej wery macz bo jeśli o płytę to jo tyż kciałam Wyslalam. Moze do Warszafki dluzej idzie... Nie mozesz jechac z kamykiem Nitu? pogadam jeszcze z Szanownym co łun o tym myśli.... na razie nic nie mogę obiecać.... ale jakby co to dam znać.... Małgoś a gdzie Ty nocujesz i ile to kosztuje? Na materacu, ktory mi przywiezie malka - czteroosobowym, a nikt sie jeszcze na niego nie wprosil... o kuwa...materaca miałam poszukać Zobacz jaka odpowiedzialnosc na Ciebie spadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.07.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dobrounoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts