OK 04.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Cześć Małgoś, a Ty będziesz wiedzieć, co się robi z łykendem? to samo pomyślałam... Hmmm... Licze na Was, ze mi powiecie, co sie robi. Witam swiatecznie. Cześć Czyli co sie robi w lykend? Śpi się długo, potem się leży z kawką, potem z piwkiem, potem z ... [wstawić wg potrzeb] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Cześć Małgoś, a Ty będziesz wiedzieć, co się robi z łykendem? to samo pomyślałam... Hmmm... Licze na Was, ze mi powiecie, co sie robi. Witam swiatecznie. Cześć Czyli co sie robi w lykend? Śpi się długo, potem się leży z kawką, potem z piwkiem, potem z ... [wstawić wg potrzeb] Pierwsze i ostatnie juz zaliczylam... Kawki w domu nie mam (moze byc biala herbata?), po piwko trzeba isc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Cześć Małgoś, a Ty będziesz wiedzieć, co się robi z łykendem? to samo pomyślałam... Hmmm... Licze na Was, ze mi powiecie, co sie robi. Witam swiatecznie. Cześć Czyli co sie robi w lykend? Śpi się długo, potem się leży z kawką, potem z piwkiem, potem z ... [wstawić wg potrzeb] Pierwsze i ostatnie juz zaliczylam... Kawki w domu nie mam (moze byc biala herbata?), po piwko trzeba isc... Albo kogoś wysłać Może być biała herbata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nikt nie chce na ochotnika po to piwo skoczyc... Fajne to swieto - 4 lipca, bo nareszcie cicho jest wszedzie. Wszyscy wyjechali z miasta i nareszcie nie ma huku za oknem. Przez to moglam se spac do pierwszej. Normalnie to o 6 jest juz taki halas, ze wydaje mi sie, ze spie na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To ja tak mam całe wakacje w Warszawie Uwielbiam, aż szkoda latem wyjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To ja tak mam całe wakacje w Warszawie Uwielbiam, aż szkoda latem wyjeżdżać Jak kupowalam mieszkanko w KRK to mi sie wszyscy pytali, jak tam z halasem, bo przeciez przy Zakopiance bla, bla. A dla mnie ten szumek za oknem to jest zupelnia pestka w porownaniu z tym, co tutaj jest. W dodatku tu chamstwo jezdzi z reka oparta o klakson, jakby to mialo korek zmniejszyc, ze se ludzie potrabia o 6 rano. Straz pozarna jezdzi na sygnale o 4 rano nawet jak nie ma zywej duszy na ulicy. Do jednego smietnika jedzie czasami 5 wozow z roznych stron miasta (kase dostaja ci, ktorzy dojada pierwsi...). Cyrk na kolkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No u mnie to cichutko jest cały rok Ale w wakacje i święta to tak fajnie pusto, nie ma korków, teraz dojazd i powrót z roboty to 20 minut Ech, mogło by tak być cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Czyli co sie robi w lykend? w łykend to najlepiej się nic nie robi Oprocz buszowania po forum mam nadzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No u mnie to cichutko jest cały rok Ale w wakacje i święta to tak fajnie pusto, nie ma korków, teraz dojazd i powrót z roboty to 20 minut Ech, mogło by tak być cały rok Albo mogloby sie pracowac tylko w swieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dlatego ja na wieś chcę Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Cześć Braza, ja też bym chciała, tylko jeszcze nie wymyśliłam, jak tam zarabiać Bo jak mam do roboty do miasta dojeżdżać, to wolę tak, jak teraz - odwrotnie, z miasta na wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Taaaaaaaaaa, ten szum ciagnikow o poranku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No i kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No i kogut Kogut, muczace krowy, szczekajace psy... Dojarki, kombajny... Cisza, spokoj od 4 rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No u mnie to cichutko jest cały rok Ale w wakacje i święta to tak fajnie pusto, nie ma korków, teraz dojazd i powrót z roboty to 20 minut Ech, mogło by tak być cały rok i łikendy tak samo och jak wtedy po Warszawie cudnie się jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Czyli co sie robi w lykend? w łykend to najlepiej się nic nie robi Oprocz buszowania po forum mam nadzieje? czasami nawet buszować mi się wtedy nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Czyli co sie robi w lykend? w łykend to najlepiej się nic nie robi Oprocz buszowania po forum mam nadzieje? czasami nawet buszować mi się wtedy nie chce Hmmm... Nie wiem, czy to sie godzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Czyli co sie robi w lykend? w łykend to najlepiej się nic nie robi Oprocz buszowania po forum mam nadzieje? czasami nawet buszować mi się wtedy nie chce Hmmm... Nie wiem, czy to sie godzi... no wiem, że się nie godzi ale no czasami po tygdodniu pracy przy kompie to w domu mi się już nie chce patrzeć na to ustrojstwo. Chociaż ostatnio kupiłam sobie śliczniutkiego laptoka piękny jest i w dodatku czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Czyli co sie robi w lykend? w łykend to najlepiej się nic nie robi Oprocz buszowania po forum mam nadzieje? czasami nawet buszować mi się wtedy nie chce Hmmm... Nie wiem, czy to sie godzi... no wiem, że się nie godzi ale no czasami po tygdodniu pracy przy kompie to w domu mi się już nie chce patrzeć na to ustrojstwo. Chociaż ostatnio kupiłam sobie śliczniutkiego laptoka piękny jest i w dodatku czerwony No to juz zupelnie nie mozesz go nie uzywac... Jeszcze zeby tak piwo sie z niego lalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Czyli co sie robi w lykend? w łykend to najlepiej się nic nie robi Oprocz buszowania po forum mam nadzieje? czasami nawet buszować mi się wtedy nie chce Hmmm... Nie wiem, czy to sie godzi... no wiem, że się nie godzi ale no czasami po tygdodniu pracy przy kompie to w domu mi się już nie chce patrzeć na to ustrojstwo. Chociaż ostatnio kupiłam sobie śliczniutkiego laptoka piękny jest i w dodatku czerwony No to juz zupelnie nie mozesz go nie uzywac... Jeszcze zeby tak piwo sie z niego lalo... siem nie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts