malgos2 20.07.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 O zyciu cholera jasna, o zyciu... Zapomnialam sie pochwalic, ze mamy jeden pokoj wynajety, jeszcze "tylko" drugi, bilety i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 O zyciu cholera jasna, o zyciu... Zapomnialam sie pochwalic, ze mamy jeden pokoj wynajety, jeszcze "tylko" drugi, bilety i... hurrrraaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 O zyciu cholera jasna, o zyciu... Zapomnialam sie pochwalic, ze mamy jeden pokoj wynajety, jeszcze "tylko" drugi, bilety i... hurrrraaaaa! Noooo, jeszcze nie mowmy "hop". Jeszcze ten drugi - teoretycznie latwiejszy, ale roznie moze byc... Ale miedzy nami mowiac - jak juz wynajmie, to musi przyjechac, bo nie bedzie mial sam gdzie mieszkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 pewnie szybko wynajmie dobra lece zjesc sniadanie i do roboty, a Ty idz spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Lec, lec. Jeszcze cus tu musze zrobic i sie chyba kimne faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ja juz w robocie, musze dzis sie szybciej zerwac wiec jestem szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ale Wam fajnie tu tak z rana... Zawsze mnie to omija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Malgos mozesz wstawac wczesniej albo nie klasc sie spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Bez jaj. Przyjemnosci tez sobie musze dawkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 no dobra, przynajmniej wiem ze jak zajrze o 12.36 to juz bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Chetnie bym sie przemiescila w jakas inna strefe czasowa... Nudzi mi sie ten sam czas stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Chetnie bym sie przemiescila w jakas inna strefe czasowa... Nudzi mi sie ten sam czas stale. w takim razie spodobałaby Ci się relatywistyka. A jak praca Małgoś. tknełas ją palcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No wlasnie znalazlam sobie jedno zrodelko po 3-godzinnych poszukiwaniach. Pod nosem lezalo. Relatywistyka oczywiscie, oczywiscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No wlasnie znalazlam sobie jedno zrodelko po 3-godzinnych poszukiwaniach. Pod nosem lezalo. Relatywistyka oczywiscie, oczywiscie... No to chyba do poszukiwań nie uzywałas różdzki, no bo bys szybciej znajszła to źródełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No wlasnie znalazlam sobie jedno zrodelko po 3-godzinnych poszukiwaniach. Pod nosem lezalo. Relatywistyka oczywiscie, oczywiscie... No to chyba do poszukiwań nie uzywałas różdzki, no bo bys szybciej znajszła to źródełko Nie wierze w rozdzki, wierze w laptopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No wlasnie znalazlam sobie jedno zrodelko po 3-godzinnych poszukiwaniach. Pod nosem lezalo. Relatywistyka oczywiscie, oczywiscie... No to chyba do poszukiwań nie uzywałas różdzki, no bo bys szybciej znajszła to źródełko Nie wierze w rozdzki, wierze w laptopa. ja to laptopom nie ufam. Zawsze przy jakiims pisaniu pracy w któryms momencie coś padalo. Najbardziej było to wyraźne jak w akademiku pisano prace mgr. wtedy to zjawisko ulegało eskalacji. możnaby statystyki robic wręcz.A nie było jeszcze penów, nagrywarka też była troche luksusowa jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja tak szybko napisalam prace mgr, ze nawet nie zdazylam zauwazyc. Oddalam na III roku, mialam poltora roku wolnego na uczelni i pojechalam se do Stanow. Ale laptopa jeszcze wtedy nie mialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja tak szybko napisalam prace mgr, ze nawet nie zdazylam zauwazyc. Oddalam na III roku, mialam poltora roku wolnego na uczelni i pojechalam se do Stanow. Ale laptopa jeszcze wtedy nie mialam... no tak, nie miałas czemu ufac . U nas nie dało się tak szybko pisac czegokolwiek, bo doświadczenia trwały i trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No tak, u mnie trudno by bylo o doswiadczenia... Chociaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No dobra, program sie znowu zawiesil, Ducha nie ma, to ja ide spac. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts