Magda 34 20.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dobranoc Śpij słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 dobra, dzis się przywitam ok 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No i bardzo dobrze. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 bry...dałam Ci jeszcze chwile na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Kawke teraz pije. I wyjatkowo sniadanie jem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.07.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Cześć Gosia, no Ty już zaczynasz funkcjonować jak ten gość z filmu "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Nawet ostatnio zadalam takiemu jednemu pytanie takie, ale nie odpowiedzial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Bo nie wiedział Cze Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja mysle, ze on dobrze wiedzial i dlatego nie odpowiedzial. Cze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.07.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 wyspalas sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Srednio. Jakis ciul do Fundacji zadzwonil o 11:14, ale bylam taka scieta, ze nie wiedzialam co sie dzieje i skasowalam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja mysle, ze on dobrze wiedzial i dlatego nie odpowiedzial. Cze. Wiesz, jak mu wysłaliśmy życzenia to przekonywał nas, że ma 3 latka . To w tym wieku to co najwyżej można złapanemu króliczkowi pociumkać uszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja mysle, ze on dobrze wiedzial i dlatego nie odpowiedzial. Cze. Wiesz, jak mu wysłaliśmy życzenia to przekonywał nas, że ma 3 latka . To w tym wieku to co najwyżej można złapanemu króliczkowi pociumkać uszko Ooo. A na imprezie Was nie widzialam wczoraj... Ciumkanie uszka powiadasz... Mmmmm.... Rozmarzylam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja mysle, ze on dobrze wiedzial i dlatego nie odpowiedzial. Cze. Wiesz, jak mu wysłaliśmy życzenia to przekonywał nas, że ma 3 latka . To w tym wieku to co najwyżej można złapanemu króliczkowi pociumkać uszko Ooo. A na imprezie Was nie widzialam wczoraj... Ciumkanie uszka powiadasz... Mmmmm.... Rozmarzylam sie. Noooo, milusińscy tak mają... A o imprezie nie wiadomo nam nic. On nam się tylko odgrażał, że z kolegami będzie łoił, toż to przeszkadzać nie uchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja mysle, ze on dobrze wiedzial i dlatego nie odpowiedzial. Cze. Wiesz, jak mu wysłaliśmy życzenia to przekonywał nas, że ma 3 latka . To w tym wieku to co najwyżej można złapanemu króliczkowi pociumkać uszko Ooo. A na imprezie Was nie widzialam wczoraj... Ciumkanie uszka powiadasz... Mmmmm.... Rozmarzylam sie. Noooo, milusińscy tak mają... A o imprezie nie wiadomo nam nic. On nam się tylko odgrażał, że z kolegami będzie łoił, toż to przeszkadzać nie uchodzi Ale ja mowie o wirtualnym surprise party. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Małgoś maila Ci wysłałam...ino teraz patrzę, ze wysłałam go do ....siebie posyłam...moze tym razem pod właściwy adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja mysle, ze on dobrze wiedzial i dlatego nie odpowiedzial. Cze. Wiesz, jak mu wysłaliśmy życzenia to przekonywał nas, że ma 3 latka . To w tym wieku to co najwyżej można złapanemu króliczkowi pociumkać uszko Ooo. A na imprezie Was nie widzialam wczoraj... Ciumkanie uszka powiadasz... Mmmmm.... Rozmarzylam sie. Noooo, milusińscy tak mają... A o imprezie nie wiadomo nam nic. On nam się tylko odgrażał, że z kolegami będzie łoił, toż to przeszkadzać nie uchodzi Ale ja mowie o wirtualnym surprise party. A to myśmy miła pani beznetowo przemieszczali się z Wisły do city i jeszcze po sucz i jak wparowaliśmy do domu o 1 w nocy to już tylko miałem ochotę na piwo i pać. A pani barrankowa to spała do 12 Akurat mogła. Temu nas nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A w Wiśle Baranki byli, to faktycznie obok mej chałupy smigały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Cześć Gosia, no Ty już zaczynasz funkcjonować jak ten gość z filmu "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz". Obejrzalam fotki. Przydaly sie rady? Baranku, jak ja lubie takie pokretne tlumaczenia. Brakuje Twoich zyczen po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.07.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Gosiu, z rad prawie wcale nie skorzystałam. Po prostu nie musiałam. Wszystko było tak zorganizowane, że nie było na nic czasu i wszystko było"podane pod nos". O bilety na metro nie musiałam się martwić. Na samotne wypady do centrum nie było szans. Wracaliśmy do hotelu o 21, a czasami nawet o 24. Padałam na twarz z obolałymi stopami. Ale było super. Bardzo mi się podobało Teraz mogłabym pojechać indywidualnie, żeby pospacerować na spokojnie. Aaaa, i mieliśmy niesamowitą, fantastyczną pilotkę. Dziewczyna jest z Krakowa. Dzięki za głos przy zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts