barranki2 20.07.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Cześć Gosia, no Ty już zaczynasz funkcjonować jak ten gość z filmu "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz". Obejrzalam fotki. Przydaly sie rady? Baranku, jak ja lubie takie pokretne tlumaczenia. Brakuje Twoich zyczen po prostu. To trzeba wkleić smsa > Bynajmniej nie pokrętnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 To super Madziu. Paryz jest fantastyczny, zawsze sie tam dobrze czuje. Tez bym sobie gdzies pojechala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.07.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 To super Madziu. Paryz jest fantastyczny, zawsze sie tam dobrze czuje. Tez bym sobie gdzies pojechala... Rzeczywiście, miasto zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie (mimo, że trochę brudne i zatłoczone) A gdzie byś chciała pojechać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 To super Madziu. Paryz jest fantastyczny, zawsze sie tam dobrze czuje. Tez bym sobie gdzies pojechala... Rzeczywiście, miasto zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie (mimo, że trochę brudne i zatłoczone) A gdzie byś chciała pojechać???? Gdzies do Azji... Albo Ameryki Pd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.07.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 To super Madziu. Paryz jest fantastyczny, zawsze sie tam dobrze czuje. Tez bym sobie gdzies pojechala... Rzeczywiście, miasto zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie (mimo, że trochę brudne i zatłoczone) A gdzie byś chciała pojechać???? Gdzies do Azji... Albo Ameryki Pd. Jak będziesz jechać to zabiorę się z Tobą A tak na poważnie, szkoda tylko, że cenowo poza moim zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 To super Madziu. Paryz jest fantastyczny, zawsze sie tam dobrze czuje. Tez bym sobie gdzies pojechala... Rzeczywiście, miasto zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie (mimo, że trochę brudne i zatłoczone) A gdzie byś chciała pojechać???? Gdzies do Azji... Albo Ameryki Pd. Jak będziesz jechać to zabiorę się z Tobą Szkoda tylko, że cenowo poza moim zasięgiem Ja jak gdzies jade to tylko za przelot place, reszte mam zwykle zalatwiona, bo to sa zwykle festiwale malza. Tylko piwo i czasem jakies jedzenie, ale to akurat najczesciej tanie jest. Chociaz na przelot tez mnie w tej chwili nie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.07.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No to masz fajnie. Jest zatem szansa, że pojedziesz do Azji i do Ameryki Pd. Tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Mnie się marzy Malezja-Tajlandia-Kambodza (takie trójpaństwo) ino nikt nie chce ze mna jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No to masz fajnie. Jest zatem szansa, że pojedziesz do Azji i do Ameryki Pd. Tego Ci życzę Szanse to ma kazdy i zawsze, ale mnie cholernie nosi - to u nas rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Mnie się marzy Malezja-Tajlandia-Kambodza (takie trójpaństwo) ino nikt nie chce ze mna jechać Ja moge jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.07.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Mnie się marzy Malezja-Tajlandia-Kambodza (takie trójpaństwo) ino nikt nie chce ze mna jechać Ja moge jechac. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Mnie się marzy Malezja-Tajlandia-Kambodza (takie trójpaństwo) ino nikt nie chce ze mna jechać Ja moge jechac. Ja też Podobno aeroflotem najtaniej leciec, ale ja bym sie bala szczerze mowiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A my na przyszłą zimę montujemy wyprawę do Nowej Zelandii. Na razie to czysta abstrakcja, ale jak si skrzyknie więcej osób, to się będą motywować. Ostatecznie to jeszcze półtora roku. Tak żeby na miejscu wynająć ze zniżką kilka kampobusów i w długą . Na razie wchodzą nasi znajomi, raśka, lista otwarta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 To mi powiedzcie jak juz bedzie 3 tygodnie przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Małgoś czemu aero sie bojasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No jakos nie ufam w trzezwosc pilotow i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Baranku, a dolot to do Wellington planujecie ? bo osobiscie cana bileciku mnie zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Sluchajcie, ja mam chyba tajne zrodlo jesli chodzi o bilety, ale pochwale sie jak je sprawdze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.07.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No jakos nie ufam w trzezwosc pilotow i takie tam... To Ty widziałaś trzeżwego pilota Weż nie oszukuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No jakos nie ufam w trzezwosc pilotow i takie tam... To Ty widziałaś trzeżwego pilota Weż nie oszukuj No faktycznie, nie wachalam zadnego jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts