malka 22.07.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja się nie obawiam,że nic sie nie zmieni mam nadzieję ,że wiele. Ino mnie dziś jeden z moich majstrów powiedział, ze ja dziwna jestem Bo mnie kręci co wkładam pod posadzkę (rury, styropian), a jeszcze nie wiem gdzie bedą płytki w łazience Ponoc na tym etapie to wszystkie kobiety wiedzą jaki kolor zasłon bedzie, a ja w temacie wykończenia-jeszcze nic. Za to wiem ,że potrzebuję srylion m3 styropianu EPS 100 i to koniecznie nie wiecej niż 0,035 . Mam się wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Malka, jestes calkiem normalna, spox. Ja nie mam pojecia na temat zaslon, bladego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ja na temat zasłon w moim domu wiem......że ich nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja tez tak myslalam na poczatku, a teraz to juz sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 nie ma opcji, teraz nie mam , w poprzednim mieszkaniu nie miałam to i w domu nie będzie. Jeden dylemat mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 01:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Kij z zaslonkami, ja w ogole nie wiem, jakie meble bede miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ja nie wiem czy mi drobnych na meble starczy ale akurat to wiem jakie ma być , bynajmniej komplet wypoczynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 01:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ech, lawe mialam upatrzona w ikei, wyjatkowo fajna i juz jej nie ma. I komar mnie ugryzl nad brwia. Jak ja kurna wygladam teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 jak nie ma padam i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 01:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No nie ma juz jej, wycofali czy jak... A przedtem mieli ja tylko w Jankach i dlatego nie kupilam, bo nie mialam jak przywiezc. Krew by zalala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Malos a na allegro sprawdzalas czy tej ławy nie maja? dzien dobryspisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Malgos czy Ty mozesz wziac muzyke do mnie? z tego co pamietam mialas cos na AP przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Malgos czy Ty mozesz wziac muzyke do mnie? z tego co pamietam mialas cos na AP przygotowane Oczywiscie moge, chociaz z tego, co pamietam ta plyta (taka niebieska TDK, w opakowaniu kartonowym po plycie DVD) powinna byla u Was zostac, gdyz Duchaty jej nie zabral. Ale i tak wezme. Sprobuje faktycznie poszukac na allegro, dobrze myslisz Anja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 .... dzień dobry wszystkim nocnym markom a u mnie zasłonki pewnie będą... teraz mam to i tam tyż będą mój Chłopina by chyba nie zdzierżył już tego stopnia nowoczesności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A moj chlopina nie zdzierzylby firanek - firanek, tego jestem pewna. Dopoki jakiegos tiulu se nie pierdykne na okno, moge spac spokojnie. Ide sie przespac. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a u mnie beda firanki o dobrze ze mi przypomnialyscie musze zadzwonic bo mial byc do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Malgos czy Ty mozesz wziac muzyke do mnie? z tego co pamietam mialas cos na AP przygotowane Oczywiscie moge, chociaz z tego, co pamietam ta plyta (taka niebieska TDK, w opakowaniu kartonowym po plycie DVD) powinna byla u Was zostac, gdyz Duchaty jej nie zabral. Ale i tak wezme. Sprobuje faktycznie poszukac na allegro, dobrze myslisz Anja. nie natknelam sie na taka plyte a gdzie ja zostawil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.07.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a psyfithac sie psysedłek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dzień doberek a ja nie wiem jak u mnie będzie z firankami. Nie przepadam, ale też nie chcę, aby mi sąsiedzi w okna zaglądali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Malgos czy Ty mozesz wziac muzyke do mnie? z tego co pamietam mialas cos na AP przygotowane Oczywiscie moge, chociaz z tego, co pamietam ta plyta (taka niebieska TDK, w opakowaniu kartonowym po plycie DVD) powinna byla u Was zostac, gdyz Duchaty jej nie zabral. Ale i tak wezme. Sprobuje faktycznie poszukac na allegro, dobrze myslisz Anja. nie natknelam sie na taka plyte a gdzie ja zostawil? W domku Waszym, tam gdzie impreza byla. Ania, takie tiulowe bedziesz miec firanki? Czesc wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts