anjamen 22.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 nie tiulowe, no takie z tej organzy szare takie jak KaskaMciej kiedys wkleila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 nie tiulowe, no takie z tej organzy szare takie jak KaskaMciej kiedys wkleila No to sie nie licza takie, ja mowie o takich firankach - firankach cyganskich. A juz jak sa w jakims kolorze to juz w ogole tylko z Cyganami mi sie kojarzy, sorry... A bedziesz je miec juz na parapet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dialog z materiałowego sklepu -Dzień dobry...czy dostane biały ciul ?-niestety nie, ale mam białą orgazmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Z orgazmy najbardziej lubie incadessence. Ale juz nie robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.07.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a to co niby ta orgazma?? material jak ciul czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Jak to nie wiesz, co to jest orgazma? Chyba Cie musze na lekcje jakas wziac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.07.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 bys a to jo fim writinghuj a nie ..dfooruj se se mnie bo wygooglujem saros..noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No organza - material taki... A Organza Incadessence to takie wycofane perfumy Givenchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 nie tiulowe, no takie z tej organzy szare takie jak KaskaMciej kiedys wkleila No to sie nie licza takie, ja mowie o takich firankach - firankach cyganskich. A juz jak sa w jakims kolorze to juz w ogole tylko z Cyganami mi sie kojarzy, sorry... A bedziesz je miec juz na parapet? az tak Wam sie nie chce "pokazac" pamietaj ze potem jeszcze cyklinowanie i co ja bym bidna z tymi firankami zrobila? sciagnela po imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 nie tiulowe, no takie z tej organzy szare takie jak KaskaMciej kiedys wkleila No to sie nie licza takie, ja mowie o takich firankach - firankach cyganskich. A juz jak sa w jakims kolorze to juz w ogole tylko z Cyganami mi sie kojarzy, sorry... A bedziesz je miec juz na parapet? az tak Wam sie nie chce "pokazac" pamietaj ze potem jeszcze cyklinowanie i co ja bym bidna z tymi firankami zrobila? sciagnela po imprezie? Cholera, bede musiala pozniej jeszcze raz przyjechac, zeby zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale po co ta cholera z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale po co ta cholera z przodu? A bo wiesz... Dzieci placza, maz urlopu nie dostanie, karta kredytowa o dno uderzyla, kregoslup mi siadl i watroba (oj, watroba to tak mnie boli, ze wytrzymac nie idzie), do tego auto mi sie zepsulo i kurde nie wiadomo, kiedy mi je naprawia i jeszcze plytki beda mi kladli, ale nie wiadomo kiedy. Wiec... sama rozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale po co ta cholera z przodu? A bo wiesz... Dzieci placza, maz urlopu nie dostanie, karta kredytowa o dno uderzyla, kregoslup mi siadl i watroba (oj, watroba to tak mnie boli, ze wytrzymac nie idzie), do tego auto mi sie zepsulo i kurde nie wiadomo, kiedy mi je naprawia i jeszcze plytki beda mi kladli, ale nie wiadomo kiedy. Wiec... sama rozumiesz. no tak ciezko sie wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale po co ta cholera z przodu? A bo wiesz... Dzieci placza, maz urlopu nie dostanie, karta kredytowa o dno uderzyla, kregoslup mi siadl i watroba (oj, watroba to tak mnie boli, ze wytrzymac nie idzie), do tego auto mi sie zepsulo i kurde nie wiadomo, kiedy mi je naprawia i jeszcze plytki beda mi kladli, ale nie wiadomo kiedy. Wiec... sama rozumiesz. no tak ciezko sie wybrac Ale sie postaram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ty jedna chociaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ty jedna chociaz Taaaaaaa, mozesz na mnie polegac jak na Zawiszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale Zawisza to czarny raczej był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No i co? Rasistka jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No i co? Rasistka jestes? hmm, też jestem troche czarna ;P, skąd te insynuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Czarna mamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts