malgos2 04.07.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Moze trzeba nad nim popracowac? Kiedys byla taka francuska strona w internecie reklamujaca taki zawor na usb, z ktorego mialo sie lac wino. Wiesz, ze ludzie to kupowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 jakby takie coś działało też bym sobie kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 jakby takie coś działało też bym sobie kupiła No tak. To byla taka strona, ze niby wybierasz sobie przez internet wino, podlaczasz to ustrojstwo i leje sie az milo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Malgos, a czy Ty tam czasem nie masz dojścia do kwiatków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Malgos, a czy Ty tam czasem nie masz dojścia do kwiatków?? Hmmm... Nigdy nie szukalam intensywnie. A co? Masz cos na oku jakas hamerykanska roslinke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no, te co wkleiłam u siebie to chyba polskie nie są.. chodzi o to, że to z allegro, każda ok. 30 zł w formie sadzonki (małej), za każdą przesyłka ok. 20 zł... Wychodzi 50zł za nic i myślę teraz, czy gadać z jakąś ogrodniczką, która ma dojścia czy załatwiać na własną rękę te cztery roślinki... wiesz, niekoniecznie te każde 50 zł okaże się zdrowe i chętne do zasiedlenia mojego ogródka... nie wiadomo co się dostanie i czy zdrowe, od kogoś to bezpieczniej niż w przesyłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no, te co wkleiłam u siebie to chyba polskie nie są.. chodzi o to, że to z allegro, każda ok. 30 zł w formie sadzonki (małej), za każdą przesyłka ok. 20 zł... Wychodzi 50zł za nic i myślę teraz, czy gadać z jakąś ogrodniczką, która ma dojścia czy załatwiać na własną rękę te cztery roślinki... wiesz, niekoniecznie te każde 50 zł okaże się zdrowe i chętne do zasiedlenia mojego ogródka... nie wiadomo co się dostanie i czy zdrowe, od kogoś to bezpieczniej niż w przesyłce Za kazdym razem jak kupowalam z allegro to jaja byly z sadzonkami i w zasadzie nic sie nie przyjelo, ani nic nie wyroslo z ichnich nasion. Gdybym miala tu popatrzec, to musialabys mi dac lacinskie nazwy, bo w slowniku to moze byc ciezko z tymi nazwami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dam Ci... tylko jutro, bo jakoś ostatnio nie dosypiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dam Ci... tylko jutro, bo jakoś ostatnio nie dosypiam... Znalazlam, ze to niebieskie to jest Ceanothus, tylko jest ich ze 40 gatunkow, wiec trzeba by to prezycyjnie znalezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 mnie codziennie o północy wywala z Muratora, dlatgo już wczoraj poszłam spać... tak się to nazywa ponoć PRUSZNIK NIEBIESKI Ceanothus 'Victoria' czyli dobrze znalazłaś jak możesz to zorientuj się w cenie i wysokości, bo to dużo od tej wysokości własnie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Hej. Kazdego kolo polnocy wywala z muratora, robia archiwizacje bazy czy cos tam. Trwa to z 5-10 minut. Musialabym sie przejsc na taka ulice, gdzie same roslinki sprzedaja, jak znajde dam Ci znac. Na tym zdjeciu, co wyslalas ta roslinka byla w takim duzym korycie. Ciekawe, czy mozna by se strzelic na balkon takie cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 no, ponoć ten prusznik lepiej nie zimować na zewnątrz, więc można go trzymać w doniczce na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 To chyba sobie takie drzewko wyhoduje, co mi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.07.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Kiedys wiozlam ukochanego fiolka alpejskiego - w podrecznym - i nie dowiozlam. Nie przezyl tego 9 godzinnego lotu - takze nie wiem jak z transportem roslinek. Na moim lozku kupa ciuchow z paczkiami bawelnianych majtek, ale jak sie pogrzebie to mozna natknac sie na sprzet elektroniczny - wszystko realizacja zamowien z Polski - bez zaliczek ! - jestem bez pieniedzy i nie spakowana. Jutro jeszcze musze kupic zarcie dla psow ( tutaj specjalna karma tansza o 1/3 ii jakas torbe na ta lampe bo sie w nic nie miesci - dobrze chociaz, ze pada to sie pomidory samoczynnie podlewaja . Kupilam na droge suchary - bez zartow - jak raz lot byl opozniony o 3 godziny plus na start czekalismy kolejne 3 i zanim przygrzali ta karme dla swin co to sie teraz nazywa jedzenie w samolocie to malo nie umarlam z glodu. Teraz zabieram ze soba suchy prowiant. Ide sie pakowac. Zwariuje z ta iloscia gratow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2008 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Hej, a ja myslalam, ze Ty juz wylecialas... Ja kiedys wiozlam bambuska z Chinatown i dolecial, ale to jest w koncu trawa... Wiem o co chodzi z tym jedzeniem na droge. Ostatnio tez powzielam mocne postanowienie wziecia suchego prowiantu do samolotu. Cale szczescie, ze cokolwiek daja (i ze daja piwo), ale w tutejszych liniach to juz jest taka chamowa, ze strach z domu wyjsc. Jak lecielismy do Vegas to nam laskawie pozwolili kupic se sniadanie za 5 dolarow (lot do LA - kurna ponad 6 godzin). Dobrze, ze jestem bystra jak zyleta, przestudiowalam magazynek United i wykapowalam, ze z powrotem juz sie nawet tego nie da kupic, bo podczas lotow po 8 wieczorem mozna kupic tylko paczke snackow za piatke. No to my sobie zabralismy taaaaaaaaaaakiego olbrzymiego sandwicha z duza iloscia zapasowych majonezow i keczupow. Ludzie wkurzeni kupowali te snacki i zbrzydzeni zastanawiali sie, od czego zaczac, a my wtedy... Stewardessy obrzucaly nas tylko nienawistnym spojrzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Szybko powiem dzień dobry i spadam, bo chyba kogoś wkurzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 bry bardzo fajny dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.07.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Jeszcze ciagle biegam po sklepach - Malgos, kupilam cos rewelacyjnego w Forever 21 - sluchaj, bluzka z przodu w V - jakby dwia grube pasy materialu na biuscie, ale super udrapowane a material na plecach jakby czesciowo na grubym szydelku robiony - kolor sliwka $ 19, 80. Lezy jak druga skora a jednoczesnie pelny luz no i wyszczupla niesamowicie - super na nasze biusty, przejdz sie i sprawdz. Jeszcze sie dopakowuje, ale juz prawie.......Z tym transportem roslin to trzeba by sie zorientowac - moze nalezaloby podlac w polowie lotu bo strasznie suche powietrze w kabinie i albo goraco ( zima) albo zimno ( lato) - - wydawalo mi sie, ze fiolki alpejskie tez sa wytzrymale, a padly chociaz stosowalam reanimacje - bylam niepocieszona - wolalam wiec Was o tym uprzedzic. Linie lotnicze kasuja loty bezposrednie, zwalniaja ludzi, podnosza ceny biletow , chyba juz niedlugo to nawet czipsow nie beda dawac - trzeba bedzie kupowac - niedlugo do Polski statkiem trzeba bedzie plynac. Malgos, spotkalismy sie na lunchu w gronie milych ludzi ze dwa dni temu i chociaz zdania byly podzielone, to czesc Amerykanow mowila, ze zanim Bush odejdzie to zbombarduje Iran - co sie mowi o tym w NY ? Jak dolecimy i ja i lampa w jakim takim stane to wkleje Ci jej zdjecie - aaaach. Powiedzmy --- super nowoczesne wnetrze i nagle cyk ! stara lampa a rozowe roze ! ! Wdze to oczyma wyobrazni - a co Wy dziewczyny na to ? Musze pedzic a po przylocie na t y c h m i a s t musze leciec do sklepu po boczek i piec zeby bylo na kanapki - prosto na Berlin - bo ja przylatuje rano a czesc towarzystwa wieczornym pociagiem zasuwa do Berlina Niech ktos mi powie czy wieczorne pociagi do Berlina sa b e z p i e c z n e ? Czytlalyscie co sie dzieje w Londynie - jak ja tam bylam co prawda pare lat temu to bylo sielsko i bezpiecznie a teraz jakies bandy nozownikow i sztyleciarzy, no, kurcze co sie porobilo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Dobrze mowisz. Wieczorne pociagi do Berlina mowisz... hmmm... one wszystkie sa bezpieczne jesli sa z miejscowkami, a te raczej sa. Najgorsze sa pospieszne, nocne no i osobowe. W Londynie dawno nie bylam, to Ci nie powiem. To bylo jeszcze przed nalotem rodakow. A gdzie ten Forever 21 jest kolo mnie, bo cos chyba przeoczylam? Cos tam mowia o tym Iranie, ale to juz mowia od jakiegos czasu, wiec nie wiem, czy nalezy sie tym przejmowac, czy nie. Dawaj lampe koniecznie... I mimo wszystko milej podrozy, chociaz wiem, ze to raczej malo prawdopodobne. Przynajmniej dolec w jednym kawalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 bry bardzo fajny dywanik Dzieki. I braza - Ty jestes taka slodka, ze nikogo nie mozesz wkurzyc tak naprawde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts