wiolasz 28.07.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Moich ptaszków o 5 rano nie przebiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Pierwsze ptaki zaczynaja sie juz kolo 3 odzywac, jeszcze ciemno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja tam ptakow nie slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A bo ja mam wysokie drzewa przed blokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.07.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja też mam drzewa i tez wedle 3 zaczynaja napierniczać trelami....i jak tu spać a cztery godziny póżniej wstaje inny "ptaszek", którego przymknąć może tylko knebelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Cze Gosia. Jak tam? W formie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak najbardziej w formie tylko pracowac mi nie dajecie, a ja lece do dentysty za chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak najbardziej w formie tylko pracowac mi nie dajecie, a ja lece do dentysty za chwile. znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak najbardziej w formie tylko pracowac mi nie dajecie, a ja lece do dentysty za chwile. znowu? A bo mi poznajdywali jakies tam minimalne rzeczy, ale chce to naprawic, poki jeszcze nie jestem na finansowym dnie, co jak sie spodziewam nastapi calkiem niedlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak najbardziej w formie tylko pracowac mi nie dajecie, a ja lece do dentysty za chwile. znowu? A bo mi poznajdywali jakies tam minimalne rzeczy, ale chce to naprawic, poki jeszcze nie jestem na finansowym dnie, co jak sie spodziewam nastapi calkiem niedlugo... a czemu spodzewasz sie dna? nie mow, bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak najbardziej w formie tylko pracowac mi nie dajecie, a ja lece do dentysty za chwile. znowu? A bo mi poznajdywali jakies tam minimalne rzeczy, ale chce to naprawic, poki jeszcze nie jestem na finansowym dnie, co jak sie spodziewam nastapi calkiem niedlugo... a czemu spodzewasz sie dna? nie mow, bedzie ok Dluga historia, ale jak sie cos konkretnie popieprzy, to bede musiala sprzedac wszystko i wypierdzielac do Stanow z biletem w jedna strone... Plus jest taki, ze bedziemy robic imprezy na dachu wiezowca na Manhattanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak najbardziej w formie tylko pracowac mi nie dajecie, a ja lece do dentysty za chwile. znowu? A bo mi poznajdywali jakies tam minimalne rzeczy, ale chce to naprawic, poki jeszcze nie jestem na finansowym dnie, co jak sie spodziewam nastapi calkiem niedlugo... a czemu spodzewasz sie dna? nie mow, bedzie ok Ania, Małgoś to wie. Ona rozwiązuje odpowiednie testy na facebooku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 zartujesz? chociaz imprezy na dachu wiezowca brzmia kuszaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No, to juz sobie wizy zalatwiajcie, bo to tak z pol roku trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Małgoś, co Ty pleciesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No, to juz sobie wizy zalatwiajcie, bo to tak z pol roku trzeba. najpierw chyba trzeba zaproszenie mieć, aby otrzymać wizę, co ? niech mąż sobie przygotuje całą paczkę papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No, to juz sobie wizy zalatwiajcie, bo to tak z pol roku trzeba. najpierw chyba trzeba zaproszenie mieć, aby otrzymać wizę, co ? niech mąż sobie przygotuje całą paczkę papieru Sloneczka, ja Was wszystkie zaprosze, zrobimy forum masonhouse.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ale bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nagramy nasza wersje "Seks w wielkim miescie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.07.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jello!! Jak wszystkie to wszystkie...ja tez chce wize....a najlepiej VISA'e i zeby splacanie nie bylo podpiete do mojego konta Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts