lump praski 06.07.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Jeden forever ( niech bedzie, choc Forever brzmi dwa razy lepiej, oczywiscie ) masz na Union Square - 14 Street - na tej samej scianie co Strawberry - tez sklep z ciuchami, a drugi forever kawaleczek za Gapem na 34 naprzeciwko Macysia. Ale na 14 ej bedzie Ci chyba blizej. Zamienilam Cenury 21 na forever 21 i jestem zadowolona choc czasami pojdziesz i nic. A czasami super rzeczy. Ta bluzka - odlotowa. Pedze bo w rezultacie spoznie ie do samolotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 01:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dzieki za wskazowki co do Forever 21. Nigdy tam nie bylam i szukalam w necie gdzie jest najblizszy, ale cos nie moglam znalezc. Wybralismy sie dzisiaj na ten Red Hook i ledwo uszlam z zyciem... Najpierw sztorm na morzu , katamaranem z ikei rzucalo strasznie (no wiem, wcale nie strasznie, ale troche), potem usilowalismy sie wydostac gdzies, gdzie cos mozna zjesc i dostalismy sie w projects (dla niewtajemniczonych - blokowisko, gdzie w promieniu 1 km nie ma ani jednego bialego czlowieka) - najgorzej, ze z aparatem wygladalismy jak turysci i miedzy grupami wyrostkow musielismy sie jakos przedostac przez te bloki, bo nagle sie okazalo, ze sa przed nami i obok nas, a z drugiej strony tylko rzeka... W koncu dotarlismy w bardziej cywilizowana okolice i nawet skonczylismy w niezlej meksykanskiej knajpie, ale to juz bylo na Clarks / Baltic, czyli przeszlismy niezly kawal... Jednym slowem - umieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.07.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 suhary sa pierwszej jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 suhary sa pierwszej jakosci. Bez subwayu i metra lump praski, miejski nie funkcjonuje - samochodu uzywa tylko wtedy gdy musi byc lumpem prowincjonalnym. Swietnie mi to ostatnio wychodzi, pomidory organiczne zapowiadaja sie lepiej niz reklama - a gdyby tak zostac lumpem - farmemrem dla odmiany ? I coz pwiecie na to, ze juz sie zbilza lato ? tararararara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jak zwykle nie wiem o co chodzi... ale witam mimo wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Nie przejmuj sie Kasiu, jak tez nie wiem, ale OK. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Sądząc po fotkach temat obuwia omawiany był czyżby? to z foto jakoś nie w mym guście is... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ciiii.... To jakies Gucci czy cus. Ale pewnie leza tego cale stosy po podlodze sie walajace - nie mam ochoty sprawdzac jeszcze raz. Jak juz mam lazic to po malych sklepach, byle tylko jakiegos hip-hopu nie zapodawali w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 przyszłam sie przywitać - obry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Obry, obry... Jak tam humorek? Lepszy? Na pewno bedzie dobrze i bedzie pani zadowoloooooona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 to sem jest lubię czytać jak robicie zakupki - szkoda, że u nas nie ma takich sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 to sem jest lubię czytać jak robicie zakupki - szkoda, że u nas nie ma takich sklepów Takich, co by buty na ziemi lezaly porozwalane? Nie masz czego zalowac. Z drugiej strony czego nie porownam, to 2 razy tansze niz w PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Obry, obry... Jak tam humorek? Lepszy? Na pewno bedzie dobrze i bedzie pani zadowoloooooona... Małgoś ja też mam taką nadzieję, ja też.... humorek - dziękuję ma się lekko lepiej....ale i tak do jutra będę siedzieć jak na szpilkach...do 14, bo wtedy cała balanga z odbiorem ma się zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Obry, obry... Jak tam humorek? Lepszy? Na pewno bedzie dobrze i bedzie pani zadowoloooooona... Małgoś ja też mam taką nadzieję, ja też.... humorek - dziękuję ma się lekko lepiej....ale i tak do jutra będę siedzieć jak na szpilkach...do 14, bo wtedy cała balanga z odbiorem ma się zacząć... No to chyba musimy sobie te... no... jak im tam? ... KCIUKI przygotowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 to sem jest lubię czytać jak robicie zakupki - szkoda, że u nas nie ma takich sklepów Takich, co by buty na ziemi lezaly porozwalane? Nie masz czego zalowac. Z drugiej strony czego nie porownam, to 2 razy tansze niz w PL... mówię oglnie o sklepach, w których jest tak jak piszesz kilka razy taniej niż u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Obry, obry... Jak tam humorek? Lepszy? Na pewno bedzie dobrze i bedzie pani zadowoloooooona... Małgoś ja też mam taką nadzieję, ja też.... humorek - dziękuję ma się lekko lepiej....ale i tak do jutra będę siedzieć jak na szpilkach...do 14, bo wtedy cała balanga z odbiorem ma się zacząć... No to chyba musimy sobie te... no... jak im tam? ... KCIUKI przygotowac... no bym Was prosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 to sem jest lubię czytać jak robicie zakupki - szkoda, że u nas nie ma takich sklepów Takich, co by buty na ziemi lezaly porozwalane? Nie masz czego zalowac. Z drugiej strony czego nie porownam, to 2 razy tansze niz w PL... mówię oglnie o sklepach, w których jest tak jak piszesz kilka razy taniej niż u nas No... Nawet w Sephorze jest tak srednio z dwa razy taniej, szczegolnie jakies bardziej ekskluzywne rzeczy. Tu sa po prostu pewne magiczne granice, ktorych normalne firmy nie przekraczaja - szampon nie bedzie kosztowal wiecej niz $20, klapki wiecej niz $70. Oczywiscie mowie o takich dobrych firmach. Konkurencja jest gigantyczna, sklepy nie maja miejsca na trzymanie zapasow. Ciekawe, kiedy w koncu wpadna na to u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 to sem jest lubię czytać jak robicie zakupki - szkoda, że u nas nie ma takich sklepów Takich, co by buty na ziemi lezaly porozwalane? Nie masz czego zalowac. Z drugiej strony czego nie porownam, to 2 razy tansze niz w PL... mówię oglnie o sklepach, w których jest tak jak piszesz kilka razy taniej niż u nas No... Nawet w Sephorze jest tak srednio z dwa razy taniej, szczegolnie jakies bardziej ekskluzywne rzeczy. Tu sa po prostu pewne magiczne granice, ktorych normalne firmy nie przekraczaja - szampon nie bedzie kosztowal wiecej niz $20, klapki wiecej niz $70. Oczywiscie mowie o takich dobrych firmach. Konkurencja jest gigantyczna, sklepy nie maja miejsca na trzymanie zapasow. Ciekawe, kiedy w koncu wpadna na to u nas. raczej nigdy bo gadziny muszą się nachapać ile się da teraz praktycznie wszsytko mogłoby być taniej bo kurs dolara jest śmiesznie tani ale u nas jest na odwrót i wszystko jeszcze bardziej drożeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To cudownie, że nie znoszę zakupów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 dzień dobry wieczór to co dzisiaj pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts