Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeden forever ( niech bedzie, choc Forever brzmi dwa razy lepiej, oczywiscie :D ) masz na Union Square - 14 Street - na tej samej scianie co Strawberry - tez sklep z ciuchami, a drugi forever kawaleczek za Gapem na 34 naprzeciwko Macysia. Ale na 14 ej bedzie Ci chyba blizej.

Zamienilam Cenury 21 na forever 21 i jestem zadowolona choc czasami pojdziesz i nic. A czasami super rzeczy. Ta bluzka - odlotowa.

Pedze bo w rezultacie spoznie ie do samolotu. 8) 8) 8)

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki za wskazowki co do Forever 21. Nigdy tam nie bylam i szukalam w necie gdzie jest najblizszy, ale cos nie moglam znalezc.

Wybralismy sie dzisiaj na ten Red Hook i ledwo uszlam z zyciem... Najpierw sztorm na morzu :wink: , katamaranem z ikei rzucalo strasznie (no wiem, wcale nie strasznie, ale troche), potem usilowalismy sie wydostac gdzies, gdzie cos mozna zjesc i dostalismy sie w projects (dla niewtajemniczonych - blokowisko, gdzie w promieniu 1 km nie ma ani jednego bialego czlowieka) - najgorzej, ze z aparatem wygladalismy jak turysci i miedzy grupami wyrostkow musielismy sie jakos przedostac przez te bloki, bo nagle sie okazalo, ze sa przed nami i obok nas, a z drugiej strony tylko rzeka... W koncu dotarlismy w bardziej cywilizowana okolice i nawet skonczylismy w niezlej meksykanskiej knajpie, ale to juz bylo na Clarks / Baltic, czyli przeszlismy niezly kawal... Jednym slowem - umieram... :roll: :roll:

suhary sa pierwszej jakosci.

Bez subwayu i metra lump praski, miejski nie funkcjonuje - samochodu uzywa tylko wtedy gdy musi byc lumpem prowincjonalnym. Swietnie mi to ostatnio wychodzi, pomidory organiczne zapowiadaja sie lepiej niz reklama - a gdyby tak zostac lumpem - farmemrem dla odmiany ?

I coz pwiecie na to, ze juz sie zbilza lato ? tararararara :D :D :D :D

Obry, obry... :lol: :lol: :lol: Jak tam humorek? Lepszy? Na pewno bedzie dobrze i bedzie pani zadowoloooooona... :lol: :lol: :lol: :lol:

Małgoś ja też mam taką nadzieję, ja też....

humorek - dziękuję ma się lekko lepiej....ale i tak do jutra będę siedzieć jak na szpilkach...do 14, bo wtedy cała balanga z odbiorem ma się zacząć...

Obry, obry... :lol: :lol: :lol: Jak tam humorek? Lepszy? Na pewno bedzie dobrze i bedzie pani zadowoloooooona... :lol: :lol: :lol: :lol:

humorek - dziękuję ma się lekko lepiej....ale i tak do jutra będę siedzieć jak na szpilkach...do 14, bo wtedy cała balanga z odbiorem ma się zacząć...

No to chyba musimy sobie te... no... jak im tam? ... KCIUKI przygotowac... :-?

to sem jest :D

lubię czytać jak robicie zakupki - szkoda, że u nas nie ma takich sklepów :(

Takich, co by buty na ziemi lezaly porozwalane? Nie masz czego zalowac. Z drugiej strony czego nie porownam, to 2 razy tansze niz w PL... :roll: :roll: :roll:

mówię oglnie o sklepach, w których jest tak jak piszesz kilka razy taniej niż u nas

No to chyba musimy sobie te... no... jak im tam? ... KCIUKI przygotowac... :-?

no bym Was prosiła :oops:

Takich, co by buty na ziemi lezaly porozwalane? Nie masz czego zalowac. Z drugiej strony czego nie porownam, to 2 razy tansze niz w PL... :roll: :roll: :roll:

mówię oglnie o sklepach, w których jest tak jak piszesz kilka razy taniej niż u nas

No... Nawet w Sephorze jest tak srednio z dwa razy taniej, szczegolnie jakies bardziej ekskluzywne rzeczy. Tu sa po prostu pewne magiczne granice, ktorych normalne firmy nie przekraczaja - szampon nie bedzie kosztowal wiecej niz $20, klapki wiecej niz $70. Oczywiscie mowie o takich dobrych firmach. Konkurencja jest gigantyczna, sklepy nie maja miejsca na trzymanie zapasow. Ciekawe, kiedy w koncu wpadna na to u nas. :-?

No... Nawet w Sephorze jest tak srednio z dwa razy taniej, szczegolnie jakies bardziej ekskluzywne rzeczy. Tu sa po prostu pewne magiczne granice, ktorych normalne firmy nie przekraczaja - szampon nie bedzie kosztowal wiecej niz $20, klapki wiecej niz $70. Oczywiscie mowie o takich dobrych firmach. Konkurencja jest gigantyczna, sklepy nie maja miejsca na trzymanie zapasow. Ciekawe, kiedy w koncu wpadna na to u nas. :-?

raczej nigdy :evil: bo gadziny muszą się nachapać ile się da :(

teraz praktycznie wszsytko mogłoby być taniej bo kurs dolara jest śmiesznie tani ale u nas jest na odwrót i wszystko jeszcze bardziej drożeje.