malgos2 30.07.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cze Krolik. Nie wybierasz sie do mnie przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A gdzie Ty byłaś jak Cię nie było Dobry wieczór nocnym markom Ubijalam interes i bylam na piwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cze Krolik. Nie wybierasz sie do mnie przypadkiem? teraz, to troche daleko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A gdzie Ty byłaś jak Cię nie było Dobry wieczór nocnym markom Ubijalam interes i bylam na piwie. I co, ubiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A gdzie Ty byłaś jak Cię nie było Dobry wieczór nocnym markom Ubijalam interes i bylam na piwie. I co, ubiłaś Ubilam. I kupilam 4 ksiazki - 2 dla meza, 1 dla siebie i 1 dla Ducha. Proporcja dobra, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Bardzo dobra A co kupiłaś sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A co kupiłaś sobie? Przyjecia z klasa, Anthea Turner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A co kupiłaś sobie? Przyjecia z klasa, Anthea Turner. Żartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A co kupiłaś sobie? Przyjecia z klasa, Anthea Turner. Żartujesz Nieee, Perfekcyjna Pania Domu juz mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A co kupiłaś sobie? Przyjecia z klasa, Anthea Turner. Żartujesz Nieee, Perfekcyjna Pania Domu juz mam. No to będę niebawem mogła zobaczyć to Twoje przyjęcie z klasą w realu Czy Duchowi i męzowi też kupiłaś jakieś praktyczne podręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A co kupiłaś sobie? Przyjecia z klasa, Anthea Turner. Żartujesz Nieee, Perfekcyjna Pania Domu juz mam. No to będę niebawem mogła zobaczyć to Twoje przyjęcie z klasą w realu Czy Duchowi i męzowi też kupiłaś jakieś praktyczne podręczniki Jednemu "Nie potrafie schudnac" Dukana. A reszta to kompletnie niepraktyczna literatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A co kupiłaś sobie? Przyjecia z klasa, Anthea Turner. Żartujesz Nieee, Perfekcyjna Pania Domu juz mam. No to będę niebawem mogła zobaczyć to Twoje przyjęcie z klasą w realu Czy Duchowi i męzowi też kupiłaś jakieś praktyczne podręczniki Jednemu "Nie potrafie schudnac" Dukana. A reszta to kompletnie niepraktyczna literatura. Bardzo ciekawe A ja sobie kilka dni temu kupiłam tomiszcze "Historia wnętrz" Johna Pile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A co kupiłaś sobie? Przyjecia z klasa, Anthea Turner. Żartujesz Nieee, Perfekcyjna Pania Domu juz mam. No to będę niebawem mogła zobaczyć to Twoje przyjęcie z klasą w realu Czy Duchowi i męzowi też kupiłaś jakieś praktyczne podręczniki Jednemu "Nie potrafie schudnac" Dukana. A reszta to kompletnie niepraktyczna literatura. Bardzo ciekawe A ja sobie kilka dni temu kupiłam tomiszcze "Historia wnętrz" Johna Pile Oooo, poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A co kupiłaś sobie? Przyjecia z klasa, Anthea Turner. Żartujesz Nieee, Perfekcyjna Pania Domu juz mam. szkolisz się przed parapetówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A co kupiłaś sobie? Przyjecia z klasa, Anthea Turner. Żartujesz Nieee, Perfekcyjna Pania Domu juz mam. szkolisz się przed parapetówką ? A jak? Musze zaczac, bo do 400 stronki moge sie nie wyrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześć Lidziu A TY Gosia się szykuj, bo zaraz strzelimy 300 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 O Bosz... znowu trzeba bedzie pic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześć Lidziu A TY Gosia się szykuj, bo zaraz strzelimy 300 stronę no jasne znów mi konkurencje zrobią.... jak nie Duch rodzi się w dniu mojego zarejestrowania na forum, to Małgosia strzela jakąś tam trzysetetną stronę w dniu mojej stówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześć Lidziu A TY Gosia się szykuj, bo zaraz strzelimy 300 stronę no jasne znów mi konkurencje zrobią.... jak nie Duch rodzi się w dniu mojego zarejestrowania na forum, to Małgosia strzela jakąś tam trzysetetną stronę w dniu mojej stówy Moze jeszcze dzisiaj nie strzelimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Hej Magda Malka, dla ciebie postaramy się dopiero po północy strzelić trzeba się na inny wątek przenieść z plotami, może do ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts