malgos2 30.07.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Zawsze mozemy zrobic impreze na 333. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Hej Magda Malka, dla ciebie postaramy się dopiero po północy strzelić trzeba się na inny wątek przenieść z plotami, może do ciebie ? zapraszam a ja idę do dziennika - na Twoje życzenie wkleję kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Hej Magda Malka, dla ciebie postaramy się dopiero po północy strzelić trzeba się na inny wątek przenieść z plotami, może do ciebie ? zapraszam a ja idę do dziennika - na Twoje życzenie wkleję kilka fotek A linka se nie dasz w podpisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam,późno wieczornie.My z MężemBetaGreta przy piwku ustaliliśmy, że chcielibyśmy zobaczyć piękny Kraków. Czy jesteś Małgoś w Krakowie w tym tygodniu między 9 a 16 sierpnia? I czy Duchu też może będzie? Jaki dzień tygodnia byś proponowała na zwiedzanie, macanie podłogi i wieczorne piwko? Oczywiście jakiś nocleg byśmy chcieli (bez żadnych fanaberii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam, późno wieczornie. My z MężemBetaGreta przy piwku ustaliliśmy, że chcielibyśmy zobaczyć piękny Kraków. Czy jesteś Małgoś w Krakowie w tym tygodniu między 9 a 16 sierpnia? I czy Duchu też może będzie? Jaki dzień tygodnia byś proponowała na zwiedzanie, macanie podłogi i wieczorne piwko? Oczywiście jakiś nocleg byśmy chcieli (bez żadnych fanaberii). Becia, mnie jest zupelnie i totalnie obojetnie w tych widelkach, byle nie 16-ego i raczej nie niedziela. Kiedys musze pracowac, ale wszystko sie da ustawic jak bede wiedziec wczesniej, kiedy bedziecie. Ducha sie musicie pytac sami, czy dalby rade... Ostatnio piatki mialam najluzniejsze, ale to zupelnie nie ma reguly, wiec mowcie kiedy - ja sie sprobuje dostosowac. Nocleg - nie wiem, czy bede juz miala baterie i czy bedzie mial mi je kto zamontowac, wiec trudno mi Wam zaproponowac spanie bez prysznica... Duch spal w siedzibie Gestapo: http://www.premiumhostel.pl/ i zyje, jeszcze taniej jest tu: http://www.trzykafki.pl/index.htm. No i... bardzo sie ciesze, ze sie wybieracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.07.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No to może jak Duch zajrzy i się wypowie czy będzie w tym czasie w Krakowie to my potwierdzimy na przyjazd. A do Warszawki to Ty kiedy się wybierasz? Pokój dziewczynek jeszcze do 16tego wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No to może jak Duch zajrzy i się wypowie czy będzie w tym czasie w Krakowie to my potwierdzimy na przyjazd. A do Warszawki to Ty kiedy się wybierasz? Pokój dziewczynek jeszcze do 16tego wolny Wlasnie sie wybieram 2 razy w sierpniu i to wlasnie w pierwszej polowie, ale nie wiem jeszcze na 100 %. Ewentualnie gdybym gdzies sie mogla wpiac do netu to moglabym zostac pare dni zamiast jezdzic jak glupia, ale to sie jeszcze okaze w najblizszych dniach. Dzieki za zaproszenie w kazdym razie. Przycisne jutro kogo trzeba, to sie jakos ustawimy. A jak dlugo chcielibyscie byc? Macie jakies limity? I dlaczego ja nie mam Twojego telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.07.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Zostalibyśmy na 1 noc. Niestety kiepsko u nas z urlopem Telefon podeślę Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Zobaczymy, co moj Pan i Wladca powie, bo moze w ogole sie na nas wypnie i bedziemy luzni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.07.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 To dobranoc mówię, bo ja niestety nie należę do nocnych marków.Zajrzę jutro.Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 I w ten sposob 300 dzisiaj nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ja Ci w tym nie pomoge .............. ....................... ....................... .........................dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Malka, a moze Ty tez wpadniesz, jak BetaGreta bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no dobra dobijmy do równego..moja była wczoraj ze niby kiedy Beta będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 To od Pana i Wladcy Szlifierek zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2009 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 No chyba, ze nas oleje, to wtedy nie zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.07.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 co niestety nie jest wykluczone, mam rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2009 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 No niestety nie jest... Dziwne sa te chlopy, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.07.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 wim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts