Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Magda :D

Malka, dla ciebie postaramy się dopiero po północy strzelić :lol: :lol: trzeba się na inny wątek przenieść z plotami, może do ciebie ? :roll: 8)

zapraszam :D

a ja idę do dziennika - na Twoje życzenie wkleję kilka fotek

Witam,

późno wieczornie.

My z MężemBetaGreta przy piwku ustaliliśmy, że chcielibyśmy zobaczyć piękny Kraków. Czy jesteś Małgoś w Krakowie w tym tygodniu między 9 a 16 sierpnia? I czy Duchu też może będzie? Jaki dzień tygodnia byś proponowała na zwiedzanie, macanie podłogi i wieczorne piwko? Oczywiście jakiś nocleg byśmy chcieli (bez żadnych fanaberii).

Witam,

późno wieczornie.

My z MężemBetaGreta przy piwku ustaliliśmy, że chcielibyśmy zobaczyć piękny Kraków. Czy jesteś Małgoś w Krakowie w tym tygodniu między 9 a 16 sierpnia? I czy Duchu też może będzie? Jaki dzień tygodnia byś proponowała na zwiedzanie, macanie podłogi i wieczorne piwko? Oczywiście jakiś nocleg byśmy chcieli (bez żadnych fanaberii).

Becia, mnie jest zupelnie i totalnie obojetnie w tych widelkach, byle nie 16-ego i raczej nie niedziela. Kiedys musze pracowac, ale wszystko sie da ustawic jak bede wiedziec wczesniej, kiedy bedziecie. Ducha sie musicie pytac sami, czy dalby rade... :roll: :roll: :roll: Ostatnio piatki mialam najluzniejsze, ale to zupelnie nie ma reguly, wiec mowcie kiedy - ja sie sprobuje dostosowac. Nocleg - nie wiem, czy bede juz miala baterie i czy bedzie mial mi je kto zamontowac, wiec trudno mi Wam zaproponowac spanie bez prysznica... :roll:

Duch spal w siedzibie Gestapo: http://www.premiumhostel.pl/ i zyje, jeszcze taniej jest tu: http://www.trzykafki.pl/index.htm.

No i... bardzo sie ciesze, ze sie wybieracie. :) 8)

No to może jak Duch zajrzy i się wypowie czy będzie w tym czasie w Krakowie to my potwierdzimy na przyjazd.

A do Warszawki to Ty kiedy się wybierasz?

Pokój dziewczynek jeszcze do 16tego wolny :D

Wlasnie sie wybieram 2 razy w sierpniu i to wlasnie w pierwszej polowie, ale nie wiem jeszcze na 100 %. Ewentualnie gdybym gdzies sie mogla wpiac do netu to moglabym zostac pare dni zamiast jezdzic jak glupia, ale to sie jeszcze okaze w najblizszych dniach. :wink: Dzieki za zaproszenie w kazdym razie. :)

Przycisne jutro kogo trzeba, to sie jakos ustawimy. 8) A jak dlugo chcielibyscie byc? Macie jakies limity? :roll: :roll: :roll: I dlaczego ja nie mam Twojego telefonu? :roll: