Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mogę pić i bez foto :D a co do klapków gucci czy cuś -to ja mogę chodzić nawet w "cuś" -byle by mi się podobały i były wygodne -Guczi czy inny Szanel nie muszą być :)

Ale jak widac niektorzy muszom miec Szanel. Ja bym tylko chciala ich tu fotke zobaczyc w tych Szanelach, zanim cos bendom kcialy powiedziec.

Znajdowanie maszynek to moja specjalność 8)

Kasia coś marudziła przy tej do piwa, że woli mocniejsze :roll:

No to z dedykacją dla Kasi :wink:

Och dziękuję! wzruszyłam się :oops: :) !!! Konstrukcja nie wygląda na skomplikowaną -mąż inżynier pomoże (złożył odkurzacz centralny to i z tym da radę!). Muszę w kotłowni znaleźć kącik na coś takiego to Was podepnę jak przyjedziecie i zabawianie gości bedę miała z głowy :D !

Znajdowanie maszynek to moja specjalność 8)

Kasia coś marudziła przy tej do piwa, że woli mocniejsze :roll:

No to z dedykacją dla Kasi :wink:

Och dziękuję! wzruszyłam się :oops: :) !!! Konstrukcja nie wygląda na skomplikowaną -mąż inżynier pomoże (złożył odkurzacz centralny to i z tym da radę!). Muszę w kotłowni znaleźć kącik na coś takiego to Was podepnę jak przyjedziecie i zabawianie gości bedę miała z głowy :D !

Gorzej, jak nam przyjdzie do głowy ulepszać konstrukcję - Ty to lepiej w jakiej szopie postaw, bo Ci chałupę w powietrze wysadzimy :o :lol:

Jaka pazerna! :o :o :o Juz se maszynke zaanektowala. :roll: :roll: :roll:

Uważam, że maszynka powinna mieć charakter przechodni (jak puchar). Osoba organizująca parapetówę w najbliższym czasie zabiera maszynkę! -ja pierwsza, potem proszę ustalić grafik :) !

Małgosi to by nawet do wystroju pasiło, na tym betonie, obok włazu do kanału :roll: :wink:

Gorzej, jak nam przyjdzie do głowy ulepszać konstrukcję - Ty to lepiej w jakiej szopie postaw, bo Ci chałupę w powietrze wysadzimy :o :lol:

:( nie mam szopy.. a psi kojec może być? (tylko co ja z psem wtedy zrobię :-? ?)

Weźmiesz do domu?

Jaka pazerna! :o :o :o Juz se maszynke zaanektowala. :roll: :roll: :roll:

Uważam, że maszynka powinna mieć charakter przechodni (jak puchar). Osoba organizująca parapetówę w najbliższym czasie zabiera maszynkę! -ja pierwsza, potem proszę ustalić grafik :) !

Małgosi to by nawet do wystroju pasiło, na tym betonie, obok włazu do kanału :roll: :wink:

O, to, to... :lol: :lol: :lol: