OK 07.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Berbeluchę Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A co to jest berbelucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Tego nikt nie wie, ale na pewno da się pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Tylko jak tu znalezc jej fotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Wystarczy wrzucić w google http://bimber.ovh.org/images/inzynier_calosc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 No pieknie... Nawet mamy maszynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Znajdowanie maszynek to moja specjalność Kasia coś marudziła przy tej do piwa, że woli mocniejsze No to z dedykacją dla Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja mogę pić i bez foto a co do klapków gucci czy cuś -to ja mogę chodzić nawet w "cuś" -byle by mi się podobały i były wygodne -Guczi czy inny Szanel nie muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja mogę pić i bez foto a co do klapków gucci czy cuś -to ja mogę chodzić nawet w "cuś" -byle by mi się podobały i były wygodne -Guczi czy inny Szanel nie muszą być Ale jak widac niektorzy muszom miec Szanel. Ja bym tylko chciala ich tu fotke zobaczyc w tych Szanelach, zanim cos bendom kcialy powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 OOO, patrzcie, jak się szybko znalazła Faktycznie woli mocniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 No to bania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Znajdowanie maszynek to moja specjalność Kasia coś marudziła przy tej do piwa, że woli mocniejsze No to z dedykacją dla Kasi Och dziękuję! wzruszyłam się !!! Konstrukcja nie wygląda na skomplikowaną -mąż inżynier pomoże (złożył odkurzacz centralny to i z tym da radę!). Muszę w kotłowni znaleźć kącik na coś takiego to Was podepnę jak przyjedziecie i zabawianie gości bedę miała z głowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jaka pazerna! Juz se maszynke zaanektowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Znajdowanie maszynek to moja specjalność Kasia coś marudziła przy tej do piwa, że woli mocniejsze No to z dedykacją dla Kasi Och dziękuję! wzruszyłam się !!! Konstrukcja nie wygląda na skomplikowaną -mąż inżynier pomoże (złożył odkurzacz centralny to i z tym da radę!). Muszę w kotłowni znaleźć kącik na coś takiego to Was podepnę jak przyjedziecie i zabawianie gości bedę miała z głowy ! Gorzej, jak nam przyjdzie do głowy ulepszać konstrukcję - Ty to lepiej w jakiej szopie postaw, bo Ci chałupę w powietrze wysadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jaka pazerna! Juz se maszynke zaanektowala. Uważam, że maszynka powinna mieć charakter przechodni (jak puchar). Osoba organizująca parapetówę w najbliższym czasie zabiera maszynkę! -ja pierwsza, potem proszę ustalić grafik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Gorzej, jak nam przyjdzie do głowy ulepszać konstrukcję - Ty to lepiej w jakiej szopie postaw, bo Ci chałupę w powietrze wysadzimy nie mam szopy.. a psi kojec może być? (tylko co ja z psem wtedy zrobię ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jaka pazerna! Juz se maszynke zaanektowala. Uważam, że maszynka powinna mieć charakter przechodni (jak puchar). Osoba organizująca parapetówę w najbliższym czasie zabiera maszynkę! -ja pierwsza, potem proszę ustalić grafik ! Małgosi to by nawet do wystroju pasiło, na tym betonie, obok włazu do kanału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Gorzej, jak nam przyjdzie do głowy ulepszać konstrukcję - Ty to lepiej w jakiej szopie postaw, bo Ci chałupę w powietrze wysadzimy nie mam szopy.. a psi kojec może być? (tylko co ja z psem wtedy zrobię ?) Weźmiesz do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jaka pazerna! Juz se maszynke zaanektowala. Uważam, że maszynka powinna mieć charakter przechodni (jak puchar). Osoba organizująca parapetówę w najbliższym czasie zabiera maszynkę! -ja pierwsza, potem proszę ustalić grafik ! Małgosi to by nawet do wystroju pasiło, na tym betonie, obok włazu do kanału O, to, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ona chce na zawsze? Co to to nie! maszynka zostaje w kojcu -psa do niej uwiążę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts