kachna28 01.08.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 a Prof. idzie za rok na emeryture, wiec bylabym jego wisienka na torcie. czyli zrobiłaś to z premedytacją? ty lizusie! Wolalabym, zeby mnie zatrudnil... no nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 a Prof. idzie za rok na emeryture, wiec bylabym jego wisienka na torcie. czyli zrobiłaś to z premedytacją? ty lizusie! Wolalabym, zeby mnie zatrudnil... no nigdy nic nie wiadomo No guuuupia, jak ma mnie zatrudnic, jak bedzie na emeryturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.08.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No guuuupia, jak ma mnie zatrudnic, jak bedzie na emeryturze? to wczesniej nie zdąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No guuuupia, jak ma mnie zatrudnic, jak bedzie na emeryturze? to wczesniej nie zdąży? Nie zdazy. Jakos przezyje te 1200 brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.08.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No guuuupia, jak ma mnie zatrudnic, jak bedzie na emeryturze? to wczesniej nie zdąży? Nie zdazy. Jakos przezyje te 1200 brutto. ale za to NAUCZASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No guuuupia, jak ma mnie zatrudnic, jak bedzie na emeryturze? to wczesniej nie zdąży? Nie zdazy. Jakos przezyje te 1200 brutto. ale za to NAUCZASZ Taaaaaaa, a praca na uczelni bardziej przypomina kopanie rowow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Wstawac spiochy. Tak sie poswiecam dla nauki polskiej, o! Dobranoc. Nie tupac mi prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.08.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Wstawac spiochy. Tak sie poswiecam dla nauki polskiej, o! Dobranoc. Nie tupac mi prosze. Malgos! zdrowaś Ty jest?! 7.28 a Ty na FM!? ale to chyba raczej był koniec wczorajszego niż poczatek dzisiejszego no to "dobranoc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.08.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Cześć Małgoś Wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Czesc. Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Czesc. Ja tez. i jak? praca dopięta na ostatni guzik? to kiedy pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Nawet mnie nie denerwuj. Gdzies kolo 4 okazalo sie, ze mam cos zle z plikiem - efekty lutowego crashu i zanim to naprawilam byla 7:30. Jeszcze tak z polowa mi zostala do przejrzenia i to ta gorsza, wiec dzisiaj chyba tez wczesniej spac nie pojde, bo nauczam dzisiaj. Ledwo zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Nawet mnie nie denerwuj. Gdzies kolo 4 okazalo sie, ze mam cos zle z plikiem - efekty lutowego crashu i zanim to naprawilam byla 7:30. Jeszcze tak z polowa mi zostala do przejrzenia i to ta gorsza, wiec dzisiaj chyba tez wczesniej spac nie pojde, bo nauczam dzisiaj. Ledwo zyje. normalnie jakieś fatum czy co!? a Ty nie piszesz o czarownicach czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Nawet mnie nie denerwuj. Gdzies kolo 4 okazalo sie, ze mam cos zle z plikiem - efekty lutowego crashu i zanim to naprawilam byla 7:30. Jeszcze tak z polowa mi zostala do przejrzenia i to ta gorsza, wiec dzisiaj chyba tez wczesniej spac nie pojde, bo nauczam dzisiaj. Ledwo zyje. normalnie jakieś fatum czy co!? a Ty nie piszesz o czarownicach czasem? Nie, o swietych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Nawet mnie nie denerwuj. Gdzies kolo 4 okazalo sie, ze mam cos zle z plikiem - efekty lutowego crashu i zanim to naprawilam byla 7:30. Jeszcze tak z polowa mi zostala do przejrzenia i to ta gorsza, wiec dzisiaj chyba tez wczesniej spac nie pojde, bo nauczam dzisiaj. Ledwo zyje. normalnie jakieś fatum czy co!? a Ty nie piszesz o czarownicach czasem? Nie, o swietych. no to trzeba się było raczej za czarownice zabrać -świętym chyba podpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Nawet mnie nie denerwuj. Gdzies kolo 4 okazalo sie, ze mam cos zle z plikiem - efekty lutowego crashu i zanim to naprawilam byla 7:30. Jeszcze tak z polowa mi zostala do przejrzenia i to ta gorsza, wiec dzisiaj chyba tez wczesniej spac nie pojde, bo nauczam dzisiaj. Ledwo zyje. normalnie jakieś fatum czy co!? a Ty nie piszesz o czarownicach czasem? Nie, o swietych. no to trzeba się było raczej za czarownice zabrać -świętym chyba podpadłaś Ale ten feralny rozdzial byl o mitologii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ale ten feralny rozdzial byl o mitologii... to Zeusowi podpadłaś a co Mitologia ma ze swiętymi wspólnego? herosi itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ale ten feralny rozdzial byl o mitologii... to Zeusowi podpadłaś a co Mitologia ma ze swiętymi wspólnego? herosi itp? Irlandzka mitologia. Ale dobrze kombinujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Irlandzka mitologia. ano fakt -to "irlandzka" praca jest a skoro ten prof. taki fascynat, to pewnie w Św. Patryka nieźle chlacie piwsko!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Irlandzka mitologia. ano fakt -to "irlandzka" praca jest a skoro ten prof. taki fascynat, to pewnie w Św. Patryka nieźle chlacie piwsko!? Whiskey... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts