malgos2 03.08.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Nieeee, Hindus chce wynajac mieszkanie. Jak mu sie spodoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 aaaa.... tutaj być na bierząco - to graniczy z cudem oby wynajął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 E tam, stara bida caly czas. Byle wynajal, bo wysiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 nie wysiadaj jeszcze, co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No jeszcze nie, ale jestem juz blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No jeszcze nie, ale jestem juz blisko... Małgos, tu wiesz uwikłana jestes w siec, nie tak łatwo sie wysiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No jeszcze nie, ale jestem juz blisko... Małgos, tu wiesz uwikłana jestes w siec, nie tak łatwo sie wysiada. Zaloze sie, ze jak przyjdzie co do czego to sie pies z kulawa noga nie zainteresuje. Takie jest zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No jeszcze nie, ale jestem juz blisko... Małgos, tu wiesz uwikłana jestes w siec, nie tak łatwo sie wysiada. Zaloze sie, ze jak przyjdzie co do czego to sie pies z kulawa noga nie zainteresuje. Takie jest zycie. nie pitol, ino uszy do góry, pierś naprzód i bedzie, zobaczysz...takie jest życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No jeszcze nie, ale jestem juz blisko... Małgos, tu wiesz uwikłana jestes w siec, nie tak łatwo sie wysiada. Zaloze sie, ze jak przyjdzie co do czego to sie pies z kulawa noga nie zainteresuje. Takie jest zycie. nie pitol, ino uszy do góry, pierś naprzód i bedzie, zobaczysz...takie jest życie Sily nie mam, wis? Wracam do swoich swietych, bo mi sie znowu cos popierdzielilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.08.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No jeszcze nie, ale jestem juz blisko... Małgos, tu wiesz uwikłana jestes w siec, nie tak łatwo sie wysiada. Zaloze sie, ze jak przyjdzie co do czego to sie pies z kulawa noga nie zainteresuje. Takie jest zycie. nie pitol, ino uszy do góry, pierś naprzód i bedzie, zobaczysz...takie jest życie Sily nie mam, wis? Wracam do swoich swietych, bo mi sie znowu cos popierdzielilo. jak nie masz sily to sobie odpusc jakos na 2 dni i idz w góry gdzie, a potem dalej do roboty. Ja tez nie mam siły, ale coż, góry tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No jeszcze nie, ale jestem juz blisko... Małgos, tu wiesz uwikłana jestes w siec, nie tak łatwo sie wysiada. Zaloze sie, ze jak przyjdzie co do czego to sie pies z kulawa noga nie zainteresuje. Takie jest zycie. a wpierdolic Ci co, moze mam Ci ślubnego pozyczyć , bo wiesz....ja nie moge wszystkich Twoich potrzeb zaspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No dobra, nikt oprocz malki mialo byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No dobra, nikt oprocz malki mialo byc. ale ślubnego nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No dobra, nikt oprocz malki mialo byc. ale ślubnego nie oddam Ale ja sie za cudzych mezow nie biore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No dobra, nikt oprocz malki mialo byc. ale ślubnego nie oddam Ale ja sie za cudzych mezow nie biore. no ja myślę czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No dobra, nikt oprocz malki mialo byc. ale ślubnego nie oddam Ale ja sie za cudzych mezow nie biore. no ja myślę czasami Czasami myslisz, czy myslisz, ze sie czasami nie biore? Od czego mam te dwa palce, jak myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 czasami myślę że czasami nie bierzesz Ty zapewne nigdy, ale nie wiem jak oni a palce to albo od stóp, albo od rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 czasami myślę że czasami nie bierzesz Ty zapewne nigdy, ale nie wiem jak oni a palce to albo od stóp, albo od rąk Zaintrygowalas mnie tymi stopami... Probowac zawsze mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ja do ust biorę ...paluch od stopy własnej - takam gibka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 To sie nazywa pozycja "na palucha". Dlaczego ile razy by nie sprawdzac przypisow to zawsze beda w nich jakies bledy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts