OK 07.07.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ona chce na zawsze? Co to to nie! maszynka zostaje w kojcu -psa do niej uwiążę ! No ja nie wiem, jak on będzie potem pilnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ona chce na zawsze? Co to to nie! maszynka zostaje w kojcu -psa do niej uwiążę ! Sadystka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ona chce na zawsze? Co to to nie! maszynka zostaje w kojcu -psa do niej uwiążę ! Sadystka! Myślisz, że rozpijanie zwierząt, to jak rozpijanie nieletnich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ona chce na zawsze? Co to to nie! maszynka zostaje w kojcu -psa do niej uwiążę ! Sadystka! Myślisz, że rozpijanie zwierząt, to jak rozpijanie nieletnich? Mysle, ze z rozpijania nieletnich jest wiecej pozytku na przyszlosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ona chce na zawsze? Co to to nie! maszynka zostaje w kojcu -psa do niej uwiążę ! Sadystka! Myślisz, że rozpijanie zwierząt, to jak rozpijanie nieletnich? Mysle, ze z rozpijania nieletnich jest wiecej pozytku na przyszlosc... Myślę, że jedno i drugie jest karygodne Szkoda berbeluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ona chce na zawsze? Co to to nie! maszynka zostaje w kojcu -psa do niej uwiążę ! Sadystka! Myślisz, że rozpijanie zwierząt, to jak rozpijanie nieletnich? Mysle, ze z rozpijania nieletnich jest wiecej pozytku na przyszlosc... Myślę, że jedno i drugie jest karygodne Szkoda berbeluchy Wiec Kasia nadal na maszynke miejsca nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ona chce na zawsze? Co to to nie! maszynka zostaje w kojcu -psa do niej uwiążę ! Sadystka! Myślisz, że rozpijanie zwierząt, to jak rozpijanie nieletnich? Mysle, ze z rozpijania nieletnich jest wiecej pozytku na przyszlosc... Myślę, że jedno i drugie jest karygodne Szkoda berbeluchy Wiec Kasia nadal na maszynke miejsca nie ma... Czyli musi stanąć przy włazie do kanału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ona chce na zawsze? Co to to nie! maszynka zostaje w kojcu -psa do niej uwiążę ! Sadystka! Myślisz, że rozpijanie zwierząt, to jak rozpijanie nieletnich? Mysle, ze z rozpijania nieletnich jest wiecej pozytku na przyszlosc... Myślę, że jedno i drugie jest karygodne Szkoda berbeluchy Wiec Kasia nadal na maszynke miejsca nie ma... Czyli musi stanąć przy włazie do kanału No nie ma wyjscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.07.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 odbiegając od tematu zacnych wynalazków, malgos2 jak tam sprawa podłogi i pozostałych prac? jesteś teraz w krak, działasz coś w mieszkaniu?pozdr i czekam na aktualne fotosiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ja Ci jeszcze taki dizajnerski gadżet dorzucę, gdybyś się zdecydowała na tuningowanie sprzętu http://bimber.ovh.org/images/okovit_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 odbiegając od tematu zacnych wynalazków, malgos2 jak tam sprawa podłogi i pozostałych prac? jesteś teraz w krak, działasz coś w mieszkaniu? pozdr i czekam na aktualne fotosiki Niestety zostala zarzadzona przerwa do mojego powrotu w rodzinne strony i podreperowania budzetu (czyli pewnie do polowy wrzesnia). Betoniarz z moderno mial przyslac cene mailem ale sie nie odzywa, jesli nic nie wymyslimy innego (nie znajdziemy zadnej innej firmy) to chyba bedzie musial ten ardex zostac. Tylko to strasznie droga impreza bedzie i nie jest tak twarde jak beton. Mozna by samemu wylac, tylko trzeba kogos do pomocy i maszynke do polerowania. Jak juz to zrobimy to reszta to juz bedzie pryszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Olga, kochana jestes! A do czego to sluzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Olga, kochana jestes! A do czego to sluzy? Mam nadzieję, że do tuningowania maszynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Olga, kochana jestes! A do czego to sluzy? Mam nadzieję, że do tuningowania maszynki Chyba bedziesz musiala wpasc do mnie i pokombinowac z tym berbeluchopedzaczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Olga, kochana jestes! A do czego to sluzy? Mam nadzieję, że do tuningowania maszynki Chyba bedziesz musiala wpasc do mnie i pokombinowac z tym berbeluchopedzaczem... Nie ma sprawy A są tam u Was jakieś nocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Olga, kochana jestes! A do czego to sluzy? Mam nadzieję, że do tuningowania maszynki ło matko, a co to za magiczna maszynka skoro tak wygląda tunning bo ja żem nie do końca w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 berbeluchopedzaczem... jesusicku czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Olga, kochana jestes! A do czego to sluzy? Mam nadzieję, że do tuningowania maszynki ło matko, a co to za magiczna maszynka skoro tak wygląda tunning bo ja żem nie do końca w temacie Maszynka z poprzedniej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Olga, kochana jestes! A do czego to sluzy? Mam nadzieję, że do tuningowania maszynki Chyba bedziesz musiala wpasc do mnie i pokombinowac z tym berbeluchopedzaczem... Nie ma sprawy A są tam u Was jakieś nocne? Kolo mnie zaraz Tesco 24 h... I stacja benzynowa... Nitubaga - zaleglosci masz, musisz sie cofnac troszke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 berbeluchopedzaczem... jesusicku czym? Małgoś szykuje parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts