Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kto spi?

Jak ranne ptaszki juz wstały?

A buty z Paryża w koncu doszły?

Jak ja bym poszła o 4 nad ranem spać to bym musiała spać do 10tej i później nie umiałabym normalnie funkcjonować w ciągu dnia.

Ja to ani sowa ani ranny ptaszek :roll:

Lubię spać i potrzebuję co najmniej 8-9 godzin snu. Chociaż zauważyłam, że u mnie ma znaczenie też godzina, o której wstaję. Najlepiej mi się wstaje tak między 8 a 9. Niestety w tygodniu muszę wstawać ok. 6.30 (jak są dzieci, teraz wstaję tuż przed 8). Czyli powinnam pójść spać ok. 22. Niestety nie zawsze to działa.

A pytanie o buty to chyba nie do mnie :roll:

Kto spi?

Jak ranne ptaszki juz wstały?

A buty z Paryża w koncu doszły?

Jak ja bym poszła o 4 nad ranem spać to bym musiała spać do 10tej i później nie umiałabym normalnie funkcjonować w ciągu dnia.

Ja to ani sowa ani ranny ptaszek :roll:

Lubię spać i potrzebuję co najmniej 8-9 godzin snu. Chociaż zauważyłam, że u mnie ma znaczenie też godzina, o której wstaję. Najlepiej mi się wstaje tak między 8 a 9. Niestety w tygodniu muszę wstawać ok. 6.30 (jak są dzieci, teraz wstaję tuż przed 8). Czyli powinnam pójść spać ok. 22. Niestety nie zawsze to działa.

A pytanie o buty to chyba nie do mnie :roll:

Nie Betko do Małgosi- rannego ptaszka ;)

Tez potrzebuje długo spac, ale co jak mi nie dane jest. Moje optimum to 8 godzin ani krócej ani dłuzej, ale mi mój durny pies drze morde od czwartej-piątej i sroczydła nad głową latają dzien w dzien. Najgorszy jest przerywany sen. wstaje rano jak z krzyza zdjęta

Cześć :D

Betka, o 4 to ja odchodzę od kompa :lol: :lol: :lol: , a moje dziecie jest bezlitosne i wyjatkowo zadko wstaje później niż o 9 , więc nie ma zmiłuj :roll:

jeszcze się nie rozkręcilam, ale jeszcze chwila, moment i wszystko bedzie ok 8)

Cześć :D

Betka, o 4 to ja odchodzę od kompa :lol: :lol: :lol: , a moje dziecie jest bezlitosne i wyjatkowo zadko wstaje później niż o 9 , więc nie ma zmiłuj :roll:

jeszcze się nie rozkręcilam, ale jeszcze chwila, moment i wszystko bedzie ok 8)

To i tak masz wyrozumiałe dziecko.

Moja młodsza to pobudkę robi 6.30. Starsza to max do 8 pośpi.

Heloł.

Buty z Paryza wlasnie wczoraj opieprzylam, ze nie przychodza, a gosc mi mowi, ze czekaja na wplate. Na jaka k... wplate, jak karta bylo placone.... W koncu wyslali... Ale co na impreze nie przyszly to nie przyszly. :evil: Moze to i lepiej, bo przez 7/8 bez butow bylam. :wink: