malka 04.08.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 http://demotywatory.pl/uploads/2020.jpg http://demotywatory.pl/uploads/817_500.jpg a co się będę sama dusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 O Jezu, cme zamordowalam sprejem i siebie przy okazji. Pluca mi wylaza gardlem. A Ty wcale mi nie pomagasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wlazłam na ta stronkę kilka dni temu i cały czas zalewam sie łazami - generalnie ze śmiechu ludzie są cudni a czemu zamordowałaś cme - one nie gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Bo latala jak wsciekla i obijala mi sie od laptopa. Jestem przy bibliografii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 na dobranoc http://demotywatory.pl/uploads/728_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dobra, zmykam bo jutro znów bede lazic po scianach kopnij ode mnie przypisy, za zatrówanie życia Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 01:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Sugerujesz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Co za ulga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzien dobry, tez ostatnio wsiaklam w stronke demotywatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam!Jak Wy to robicie że tak długo funkcjonujecie?Ile godzin snu potrzebujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam! Jak Wy to robicie że tak długo funkcjonujecie? Ile godzin snu potrzebujecie? Kto spi? Jak ranne ptaszki juz wstały? A buty z Paryża w koncu doszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kto spi? Jak ranne ptaszki juz wstały? A buty z Paryża w koncu doszły? Jak ja bym poszła o 4 nad ranem spać to bym musiała spać do 10tej i później nie umiałabym normalnie funkcjonować w ciągu dnia. Ja to ani sowa ani ranny ptaszek Lubię spać i potrzebuję co najmniej 8-9 godzin snu. Chociaż zauważyłam, że u mnie ma znaczenie też godzina, o której wstaję. Najlepiej mi się wstaje tak między 8 a 9. Niestety w tygodniu muszę wstawać ok. 6.30 (jak są dzieci, teraz wstaję tuż przed . Czyli powinnam pójść spać ok. 22. Niestety nie zawsze to działa. A pytanie o buty to chyba nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kto spi? Jak ranne ptaszki juz wstały? A buty z Paryża w koncu doszły? Jak ja bym poszła o 4 nad ranem spać to bym musiała spać do 10tej i później nie umiałabym normalnie funkcjonować w ciągu dnia. Ja to ani sowa ani ranny ptaszek Lubię spać i potrzebuję co najmniej 8-9 godzin snu. Chociaż zauważyłam, że u mnie ma znaczenie też godzina, o której wstaję. Najlepiej mi się wstaje tak między 8 a 9. Niestety w tygodniu muszę wstawać ok. 6.30 (jak są dzieci, teraz wstaję tuż przed . Czyli powinnam pójść spać ok. 22. Niestety nie zawsze to działa. A pytanie o buty to chyba nie do mnie Nie Betko do Małgosi- rannego ptaszka Tez potrzebuje długo spac, ale co jak mi nie dane jest. Moje optimum to 8 godzin ani krócej ani dłuzej, ale mi mój durny pies drze morde od czwartej-piątej i sroczydła nad głową latają dzien w dzien. Najgorszy jest przerywany sen. wstaje rano jak z krzyza zdjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Właśnie dostałam maila od męża że jednak wpisał sobie urlop na 12/13 sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Betka, o 4 to ja odchodzę od kompa , a moje dziecie jest bezlitosne i wyjatkowo zadko wstaje później niż o 9 , więc nie ma zmiłuj jeszcze się nie rozkręcilam, ale jeszcze chwila, moment i wszystko bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Betka, o 4 to ja odchodzę od kompa , a moje dziecie jest bezlitosne i wyjatkowo zadko wstaje później niż o 9 , więc nie ma zmiłuj jeszcze się nie rozkręcilam, ale jeszcze chwila, moment i wszystko bedzie ok To i tak masz wyrozumiałe dziecko. Moja młodsza to pobudkę robi 6.30. Starsza to max do 8 pośpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 teraz mamy wakacje,ale w ciągu roku szkolnego - 7 to max do pospania no i ...moje młode się rozregulowało i chodzi spać niewiele przed północą jak ja lubie wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Heloł. Buty z Paryza wlasnie wczoraj opieprzylam, ze nie przychodza, a gosc mi mowi, ze czekaja na wplate. Na jaka k... wplate, jak karta bylo placone.... W koncu wyslali... Ale co na impreze nie przyszly to nie przyszly. Moze to i lepiej, bo przez 7/8 bez butow bylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.08.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Buty z Paryza ho ho -buty z Paryża!? a płacze, że mało zarabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts