malka 05.08.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A co? Myslalas, ze masz najwiekszy biust na swiecie, czy jak? hahahahah patrz http://patrz.pl/filmy/rozwala-deski-gigantycznym-biustem-w-mam-talent-w-usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A co? Myslalas, ze masz najwiekszy biust na swiecie, czy jak? hahahahah patrz http://patrz.pl/filmy/rozwala-deski-gigantycznym-biustem-w-mam-talent-w-usa Juz ja to wklejalam, Andrzej to wklejal... Teraz dopiero Cie wzielo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Po co sie robi takie male biustonosze? m.in. dla spadochroniarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A co? Myslalas, ze masz najwiekszy biust na swiecie, czy jak? hahahahah patrz http://patrz.pl/filmy/rozwala-deski-gigantycznym-biustem-w-mam-talent-w-usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A co? Myslalas, ze masz najwiekszy biust na swiecie, czy jak? hahahahah patrz http://patrz.pl/filmy/rozwala-deski-gigantycznym-biustem-w-mam-talent-w-usa a widzisz Małgoś-są tacy, którzy mimo Waszego wklejania nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A co? Myslalas, ze masz najwiekszy biust na swiecie, czy jak? hahahahah patrz http://patrz.pl/filmy/rozwala-deski-gigantycznym-biustem-w-mam-talent-w-usa a widzisz Małgoś-są tacy, którzy mimo Waszego wklejania nie widzieli Obijaja sie po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A co? Myslalas, ze masz najwiekszy biust na swiecie, czy jak? nie nie, tylko zazdroszczę tego 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A co? Myslalas, ze masz najwiekszy biust na swiecie, czy jak? nie nie, tylko zazdroszczę tego 75 a ja to tego "D" zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A co? Myslalas, ze masz najwiekszy biust na swiecie, czy jak? nie nie, tylko zazdroszczę tego 75 a ja to tego "D" zazdroszczę no ja niekoniecznie, moje jeszcze nie D a już się dyndają jak idę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.08.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki?za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem.Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... Wiemy, wiemy. Ja tez chyba mam wiecej niz D, ale wole, zeby mnie troche splaszczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... a kto mi może powiedzieć jaki ja mam lekarz pierwszego kontaktu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... a kto mi może powiedzieć jaki ja mam lekarz pierwszego kontaktu ? Gorseciarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... a kto mi może powiedzieć jaki ja mam lekarz pierwszego kontaktu ? Gorseciarka. eeeeeeeeee tam gorseciarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... a kto mi może powiedzieć jaki ja mam lekarz pierwszego kontaktu ? Gorseciarka. eeeeeeeeee tam gorseciarka No to moze gorseciarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... a kto mi może powiedzieć jaki ja mam lekarz pierwszego kontaktu ? Gorseciarka. eeeeeeeeee tam gorseciarka No to moze gorseciarz... no już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... a kto mi może powiedzieć jaki ja mam lekarz pierwszego kontaktu ? Gorseciarka. eeeeeeeeee tam gorseciarka No to moze gorseciarz... no już lepiej Ale oni wola bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... a kto mi może powiedzieć jaki ja mam lekarz pierwszego kontaktu ? Gorseciarka. eeeeeeeeee tam gorseciarka No to moze gorseciarz... no już lepiej Ale oni wola bez. bo oni, to już tacy som od przyrodzenia, nieeeeeeee chyba urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... a kto mi może powiedzieć jaki ja mam lekarz pierwszego kontaktu ? Gorseciarka. eeeeeeeeee tam gorseciarka No to moze gorseciarz... no już lepiej Ale oni wola bez. bo oni, to już tacy som od przyrodzenia, nieeeeeeee chyba urodzenia No i dobrze, bo ja tez wole bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 wiecie, ze 90% kobiet nosi źle dopasowane staniki? za zwyczaj za małe miski a za duże pod biustem. Ja też myślałam, zę noszę D....ale jednak nie... a kto mi może powiedzieć jaki ja mam lekarz pierwszego kontaktu ? Gorseciarka. eeeeeeeeee tam gorseciarka No to moze gorseciarz... no już lepiej Ale oni wola bez. bo oni, to już tacy som od przyrodzenia, nieeeeeeee chyba urodzenia No i dobrze, bo ja tez wole bez. czyli poprawnie zorientowana jesteś, seksualnie się znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts