OK 07.07.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Olga, kochana jestes! A do czego to sluzy? Mam nadzieję, że do tuningowania maszynki Chyba bedziesz musiala wpasc do mnie i pokombinowac z tym berbeluchopedzaczem... Nie ma sprawy A są tam u Was jakieś nocne? Kolo mnie zaraz Tesco 24 h... I stacja benzynowa... Nitubaga - zaleglosci masz, musisz sie cofnac troszke... A to w porządku, bo maszynkę to się na trzeźwo nie da uruchomić chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 berbeluchopedzaczem... jesusicku czym? Małgoś szykuje parapetówę I jak zwykle w ramach solidarnosci krakowsko-warszawskiej kolezanka Olga pomaga mi ja zorganizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Lecem, pędzem Ło matko, znowu "pędzem" Same widzicie, że tak wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 berbeluchopedzaczem... jesusicku czym? Małgoś szykuje parapetówę I jak zwykle w ramach solidarnosci krakowsko-warszawskiej kolezanka Olga pomaga mi ja zorganizowac. No w końcu robię za nadwornego architekta u Ciebie Może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 berbeluchopedzaczem... jesusicku czym? Małgoś szykuje parapetówę I jak zwykle w ramach solidarnosci krakowsko-warszawskiej kolezanka Olga pomaga mi ja zorganizowac. No w końcu robię za nadwornego architekta u Ciebie Może nie? No oczywiscie. Za zgrzewke berbeluchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 berbeluchopedzaczem... jesusicku czym? Małgoś szykuje parapetówę I jak zwykle w ramach solidarnosci krakowsko-warszawskiej kolezanka Olga pomaga mi ja zorganizowac. No w końcu robię za nadwornego architekta u Ciebie Może nie? No oczywiscie. Za zgrzewke berbeluchy... Aaa, teraz rozumiem chitry plan Za zgrzewkę berbeluchy, jak mi się uda stuningować berbeluchopędzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 berbeluchopedzaczem... jesusicku czym? Małgoś szykuje parapetówę czyli co dżampreza? te stronki niby wertowałam, ale jakoś ni jak trafić nie mogę....może po prostu przypomnicie, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 berbeluchopedzaczem... jesusicku czym? Małgoś szykuje parapetówę czyli co dżampreza? te stronki niby wertowałam, ale jakoś ni jak trafić nie mogę....może po prostu przypomnicie, hę? No, jedną stronę wcześniej, na samym dole był berbeluchopędzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Wystarczy wrzucić w google http://bimber.ovh.org/images/inzynier_calosc.jpg ŁO JESUUUUUU TOOOOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A teraz pracujemy nad tuningiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 NO to, to... Berbeluchowypędzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 zaplątałam się na tym forum polewajcie może być z tego berbelu... cośtam , już nic nie jest jak dawniej małgoś czekam do września, a teraz nabieraj sił do walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 nie no......... szacun oddaję....do samej ziemi tunning powiadasz......czy to to co widać na tym innym zdjęciu? co OK przytachała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Wypedzacz nieproszonych gosci z parapetowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 zaplątałam się na tym forum polewajcie może być z tego berbelu... cośtam , już nic nie jest jak dawniej małgoś czekam do września, a teraz nabieraj sił do walki No my tu tematy stricte budowlane ćwiczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 zaplątałam się na tym forum polewajcie może być z tego berbelu... cośtam , już nic nie jest jak dawniej małgoś czekam do września, a teraz nabieraj sił do walki Dzieki, bede sie trzymac. To ktora polewa? Najmlodsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ło matko i że co? że mam się przyznać ile mam lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja się nie przyznam - wystarczy, że się pokazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Pamietasz, co moj malzon powiedzial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo on grzeczna chłopina jest To kto polewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts