Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurde, wiecie co, stalo kolo mnie z pieciu chlopa, wszyscy sie pytali, czy mi sie nic nie stalo... Byl moj taksowkarz, taksowkarz, ktory jechal sam przed nami, ten z ciezarowki i jego pasazer. I wszyscy mieli biale koszulki. Za cholere nie wiem, ktory to byl ten "moj", bo ktorys tam chodzil i sie trzymal za oko, ale teraz to nie wiem, ktory to byl... :roll: Mysle, ze raczej mu sie nic nie stalo, ja siedzialam za nim, wiec cale uderzenie na mnie poszlo. :roll: W szpitalu bylam tylko ja i ten narabany pasazer ciezarowki.

To nie byla wina taksowkarza, przed nami stal samochod, nie bylo gdzie uciekac... Nie bardzo wiem, o co ich moge skarzyc... :roll:

:o :o :o

No ja wiedziałam, że Ty nie chodzisz wcześnie spać, ale żeby do piątej się po mieście włóczyć i to z czterema chłopami w białych podkoszulkach :roll: ... to nieprzyzwoite... :wink: :lol:

A może to nie były pasy bezpieczeństwa, tylko kaftan bezpieczeństwa i nie białe podkoszulki, tylko kitle, cio? :roll: :wink:

A to wszystko z tęsknoty... ja wiem... 8)

Buziaki gorące przesyłam i tak serio, to wyśpij się porządnie... na pleckach... :wink: :D

jestem... MAłgoś jak dobrze, ześ cała i zdrowa :)

ja chciałam powiedzieć, że ja ZAPINAM PASY... mam już nawyk...nawet gonię Szanownego jak ten do przedszkola nie chce czasem zapiąc bo to blisko :x

.... tu muszę Wam pogratulować... zrobiłyście coś co mojemu Szanownemu się do tej pory nie mieści w głowie :)