malgos2 08.08.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Szkoda, ze zdjecia nie zrobilam, jaki byl zmasakrowany ten samochod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.08.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Wierzę i bez zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 I myslaby kto - srodek nocy, puste drogi, co sie moze stac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 08.08.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Małgos , rany. Jakie szczęście,że byłas w tych pasach Kuruj się, trzymam mocno kciuki za twoje żebra i resztę Ciebie ps. A co z taksówkarzem? Tak w ogóle to wiesz, że możesz zaskarżyc korporację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.08.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dopiero przeczytałam. Jak dobrze, że nic Ci się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kurde, wiecie co, stalo kolo mnie z pieciu chlopa, wszyscy sie pytali, czy mi sie nic nie stalo... Byl moj taksowkarz, taksowkarz, ktory jechal sam przed nami, ten z ciezarowki i jego pasazer. I wszyscy mieli biale koszulki. Za cholere nie wiem, ktory to byl ten "moj", bo ktorys tam chodzil i sie trzymal za oko, ale teraz to nie wiem, ktory to byl... Mysle, ze raczej mu sie nic nie stalo, ja siedzialam za nim, wiec cale uderzenie na mnie poszlo. W szpitalu bylam tylko ja i ten narabany pasazer ciezarowki. To nie byla wina taksowkarza, przed nami stal samochod, nie bylo gdzie uciekac... Nie bardzo wiem, o co ich moge skarzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.08.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Malgos - normalnie jak z horroru, jak ja sie ciesze ze jestes w jednym kawalku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Macie zakaz rozsmieszania mnie, bo strasznie mnie boli jak sie ruszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.08.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Rany boskie!!!Dobrze, ze Ci się nic nie stało...Odpoczywaj, naprawdę miałaś szczęście!też zawsze zapinam pasy...w sumie to nie sądziłam, zę są aż tak potzrebne, ale każą to zapinam. No i teraz już wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No ja wiedziałam, że Ty nie chodzisz wcześnie spać, ale żeby do piątej się po mieście włóczyć i to z czterema chłopami w białych podkoszulkach ... to nieprzyzwoite... A może to nie były pasy bezpieczeństwa, tylko kaftan bezpieczeństwa i nie białe podkoszulki, tylko kitle, cio? A to wszystko z tęsknoty... ja wiem... Buziaki gorące przesyłam i tak serio, to wyśpij się porządnie... na pleckach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Rasia, mialas mnie nie rozsmieszac... Auuuuuaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 A na kurację to gdzie się wybierasz? Do NY czy do Hermanowej? Ja własnie Tobie na salonach sufit maluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Sadzac po stanie konta to raczej to drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Eeee... ja wiem, ale nie powiem... Ale są tam najlepsi na świecie specjaliści od medycyny naturalnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 W Warszawie? Rasia... z dnia na dzien to coraz mniej prawdopodobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 jestem... MAłgoś jak dobrze, ześ cała i zdrowa ja chciałam powiedzieć, że ja ZAPINAM PASY... mam już nawyk...nawet gonię Szanownego jak ten do przedszkola nie chce czasem zapiąc bo to blisko .... tu muszę Wam pogratulować... zrobiłyście coś co mojemu Szanownemu się do tej pory nie mieści w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No to gratulacje, ze zmadrzalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No to gratulacje, ze zmadrzalas... zapodałaś mi jeden baaaaaaaaaardzo do mnie przemawiający film.... były w nim dzieci i do tej pory mam go przed oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No to gratulacje, ze zmadrzalas... zapodałaś mi jeden baaaaaaaaaardzo do mnie przemawiający film.... były w nim dzieci i do tej pory mam go przed oczami Nitus, ale to wcale nie byla przesada ten film, teraz to juz nawet wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts