Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a tak wracając do tematu pasów to co sie potem dziwicie ze nie puszczam dzieciaka na je....wycieczki autokarowe?Zaden autobus nie ma pasów, zadna taksówka fotelika, ale noworodka każą wciskac w fotelik od urodzenia. nie rozumiem tego ni hu hu

Pasy w autokarach są - moje dzieci takimi jeżdżą na wycieczki ze szkoły. W 919 możesz mieć taksówke z fotelikiem.

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a tak wracając do tematu pasów to co sie potem dziwicie ze nie puszczam dzieciaka na je....wycieczki autokarowe?Zaden autobus nie ma pasów, zadna taksówka fotelika, ale noworodka każą wciskac w fotelik od urodzenia. nie rozumiem tego ni hu hu

Moj ojciec tez mnie nigdy nie puszczal, sam mnie zawozil. 8) W autokarach pasy sa, ale nikt ich nie zapina, przez co moja ciotka stracila wszystkie 32 zeby... :-?

Nefcia, a kto by Ci teraz tomografie zrobil> Lekarz wrecz opierdzielil pielegniarke, ze mi kazala zrobic przeswietlenie kregoslupa szyjnego mimo, ze przeciez nie mowilam, ze mnie boli szyja... No kuzwa teraz mnie zaczyna bolec i gdyby nie to, ze mi to przeswietlenie zrobili, to bym sie letko zdenerwowala... :roll:

No zobacze, jeszcze musze gnojkom dowiezc dokument ubezpieczenia, bo oczywiscie mam niepodbita legitymacje. Mam nadzieje, ze kadry na uczelni wysla jakis faks czy cus i ze w ogole pracuja w sierpniu... :roll:

Jak by co to prywatnie zrobie, patrzylam, ze tomografia calego kreguslupa to maks 600 zl. Jakis debet sie na to znajdzie, bez przesady. :roll:

Jestem fatalna w symulowaniu... :roll: :roll: :roll: To znaczy poza wiecie czym... nie umiem udawac. :lol: :lol: :lol:

ups ..

I z tym co umiem to tez z praktyki wyszlam, bo od prawie 10 lat nie musze... :roll: :roll: :roll:

A nie wystarczylby tomograf glowy? :roll:

Przeczytaj u Malki.

Jestem fatalna w symulowaniu... :roll: :roll: :roll: To znaczy poza wiecie czym... nie umiem udawac. :lol: :lol: :lol:

ups ..

I z tym co umiem to tez z praktyki wyszlam, bo od prawie 10 lat nie musze... :roll: :roll: :roll:

A nie wystarczylby tomograf glowy? :roll:

Przeczytaj u Malki.

Dobra, nikogo nie bedziemy jeszcze chowac... :roll: :roll: :roll: