Nefer 08.08.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a tak wracając do tematu pasów to co sie potem dziwicie ze nie puszczam dzieciaka na je....wycieczki autokarowe?Zaden autobus nie ma pasów, zadna taksówka fotelika, ale noworodka każą wciskac w fotelik od urodzenia. nie rozumiem tego ni hu hu Pasy w autokarach są - moje dzieci takimi jeżdżą na wycieczki ze szkoły. W 919 możesz mieć taksówke z fotelikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Małgoś - ja się pytam czy zrobiłaś tomografię, bo nie chce mi sie na parapetówke z Twojego opisu jechać. Nie ma żartów - wiem co mówię. Można zejść i kilkanaście dni po wypadku z jego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a tak wracając do tematu pasów to co sie potem dziwicie ze nie puszczam dzieciaka na je....wycieczki autokarowe?Zaden autobus nie ma pasów, zadna taksówka fotelika, ale noworodka każą wciskac w fotelik od urodzenia. nie rozumiem tego ni hu hu Moj ojciec tez mnie nigdy nie puszczal, sam mnie zawozil. W autokarach pasy sa, ale nikt ich nie zapina, przez co moja ciotka stracila wszystkie 32 zeby... Nefcia, a kto by Ci teraz tomografie zrobil> Lekarz wrecz opierdzielil pielegniarke, ze mi kazala zrobic przeswietlenie kregoslupa szyjnego mimo, ze przeciez nie mowilam, ze mnie boli szyja... No kuzwa teraz mnie zaczyna bolec i gdyby nie to, ze mi to przeswietlenie zrobili, to bym sie letko zdenerwowala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nawet jutro rano. Idziesz do szpitala, na ratunkowy mówisz, że masz zawroty głowy i mdłości i masz tomografię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No zobacze, jeszcze musze gnojkom dowiezc dokument ubezpieczenia, bo oczywiscie mam niepodbita legitymacje. Mam nadzieje, ze kadry na uczelni wysla jakis faks czy cus i ze w ogole pracuja w sierpniu... Jak by co to prywatnie zrobie, patrzylam, ze tomografia calego kreguslupa to maks 600 zl. Jakis debet sie na to znajdzie, bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nawet jutro rano. Idziesz do szpitala, na ratunkowy mówisz, że masz zawroty głowy i mdłości i masz tomografię. sory za smiech,ale właśnie o tym samym mówiłam Malgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nie płać. Szpital Ci zrobi tylko musisz być obolała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Jestem fatalna w symulowaniu... To znaczy poza wiecie czym... nie umiem udawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Udajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Jestem fatalna w symulowaniu... To znaczy poza wiecie czym... nie umiem udawac. ups .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Jestem fatalna w symulowaniu... To znaczy poza wiecie czym... nie umiem udawac. ups .. I z tym co umiem to tez z praktyki wyszlam, bo od prawie 10 lat nie musze... A nie wystarczylby tomograf glowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Jestem fatalna w symulowaniu... To znaczy poza wiecie czym... nie umiem udawac. ups .. I z tym co umiem to tez z praktyki wyszlam, bo od prawie 10 lat nie musze... A nie wystarczylby tomograf glowy? Przeczytaj u Malki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Jestem fatalna w symulowaniu... To znaczy poza wiecie czym... nie umiem udawac. ups .. I z tym co umiem to tez z praktyki wyszlam, bo od prawie 10 lat nie musze... A nie wystarczylby tomograf glowy? Przeczytaj u Malki. Dobra, nikogo nie bedziemy jeszcze chowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Małgoś, ogarnij się to skroimy jakąś imprę masz juz motywacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 I nawet mam sie w co ubrac, czarnych ubran mam wystarczajaco duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a co sabat robimy , że na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 A to nie na Rakowicach ta impra jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Gupia - na taka to się sama nie ubierzesz , a mnie zwykły komunalny czeka, bo zadna elyta za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No ale Ci mowie, ze nie musisz byc elyta... Imprezka spoko, to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 ale nie mieszkam a Krakówku - to mi sie nie należy ogarnij się, jak juz obolała nie bedziesz to się pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts