malgos2 08.08.2009 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Lekarz powiedzial, ze obrazenia mam do 7 dni, to mam nadzieje, ze na 7 dniach sie skonczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 bo powyżej 7 masz prawo do odszkodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No wiem, i gosc popelnia przestepstwo. Ale mam nadzieje, ze lekarz podjal odpowiedzialna decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 no ja też nadzieje mam, choć trudno nazwać odpowiedzialnym kogoś, kto po najechaniu robi poszkodowanym Rtg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 I ma pretensje, ze za duzo zdjec zrobili... Gosc sobie spal na dyzurze, a ja tak bezczelnie mu przerwalam sen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ale Ty wredna jesteś prawie jak ja... zaczęłam rodzić jak pani doktor ulubiony serial oglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 W zasadzie to ci z karetki sa najfajniejsi i nawet chyba widzialam tam kumpla siostrzenicy malza - ona sie tez udziela w PCK tyle, ze nie jest po szkole ratownictwa, wiec tylko ja biora do ochraniania imprez masowych, ale jej eks i wielu kumpli jezdzi karetkami. Ten jej eks odebral porod jak taksowka z rodzaca utknela w korku po smierci papieza i nie byla w stanie sie przedostac przez tlumy ludzi na Franciszkanskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 oj mam kolegów ratowników medycznych - fajne chłopaki i pavulonu nie używają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nooo, najlepiej maja w sylwestra - same rzygania, poparzenia petardami i szklo w stopach. A potem sie spotykaja po wszystkim i sobie "przypadki" opowiadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 przypomni mi,kiedys jak w lepszej formie bedziesz to opowiem Ci kilka przypadkw od nas - czasem nie wiem czy smiac sie czy płakać Hitem są bańki od kochającego mężą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Na Walentynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 nie na grypę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 nie na grypę Ale gdzie jej postawil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dobra..po kolei....opowieść jednego z doktorków, miał dyżur na ratunkowym czasy PRL -u.Kobieta miała grypę, mąż chciał jej pomóc , postanowił postawić jej bańki, ale ,że takich prawdziwych nie miał w domu, a męska logika wskazywała na to,ze każdy szklany pojemnik niewielkich rozmiarów spełni rolę, postanowił wykorzystać słoiczki po musztardze (moze pamiętasz takie niewielkie prążkowane)No to wziął spiryt, czy denaturat, watke patyczek, zapalił, "wyssał" ogniem powietrze i postawił kobiecie.Skończył, przykrył kołderką i wyszedł gdzie na chwilę, Jak wrócił, żonka darła się w niebogłosy. Gy ja odkrył, zobaczył musztardówy wypełnione tak na centymetr, dwa krwią.Bogu dzięki nie próbował sam odsysać, wezwał pogotowie.Kretyn nie wpadł na to , że brzegi słoików sa ostre, przeciąły babce skórę i powycinały równiutkie kółeczka.Skończyło się kilkoma przeszczepami skóry i masą cierpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Piekna historia. Normalnie sztuka wspolczesna w najlepszym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Miłość , troska, opieka, nabieraja innego znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ale zgodzilabys sie, zeby Ci maz musztardowki na plecach postawil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 teraz juz nie ale szczerze, chyba nie wpadla bym na to jakie mogą spustoszenie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dawaj wiecej takich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 to historyjki na dobrą imprezę, z głupoty ludzkiej można boki zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts