malgos2 09.08.2009 01:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No to przyjechac musisz jak nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Matko jakich rzeczy można sie tu dowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Moje poszukiwania wszystkich, których widziałem w ostatnim czasie na żywo trwa . Robiąc małe postępy wpadłem i tutaj, Małgoś - pozdrowiena z Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ........ hejeczki jak Was poczytałam to ja stwierdzam, że ja to w czepku urodzona normalnie jestem tylko raz skręciłam noge... i to tylko dlatego że rypnęłam ze schodów - ku uciesze całego przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 o boszz jakie historie. Małgoś mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej z Twoim samopoczuciemi i humorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.08.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 jasne ze lepij nieee withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Moje poszukiwania wszystkich, których widziałem w ostatnim czasie na żywo trwa . Robiąc małe postępy wpadłem i tutaj, Małgoś - pozdrowiena z Wrocka Kto szuka... może zabłądzić... ale do mnie jeszcze nie zabłądził łazik jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Moje poszukiwania wszystkich, których widziałem w ostatnim czasie na żywo trwa . Robiąc małe postępy wpadłem i tutaj, Małgoś - pozdrowiena z Wrocka Kto szuka... może zabłądzić... ale do mnie jeszcze nie zabłądził łazik jeden! do mnie tez nie Magos - u doktora byla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Małosia, przeczytałam co Ci się przytrafiło No gdzie Cię licho poniosło w nocy Dobrze, że cała jesteś Ściskam Cię, ale nie mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Hejka. Sama nie wiem, czy jest lepiej - szyja jakby lepiej, ale reszta... Malka, wiem, ze mi nie dasz zyc, ale wlasnie zauwazylam, ze nie mam euthyroxu, wiec musze leciec jutro z rana do diagnostyki i umowic sie do endo, ktora jest tez internista, wiec mi bebechy przy okazji zobaczy i pogadam z nia o tym tomografie. Moze mi da po prostu skierowanie na Kopernika, ona tam tez pracuje... To wyjatkowo troskliwy lekarz i chyba nawet w poniedzialki przyjmuje, o ile bedzie jeszcze miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wybaczcie, nie mam zielonego pojęcia kto jest kto - śledztwo trwa, choć mnie ta firana Waszej tajemniczości wcale nie martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No jak to nie wiesz... Nie poznajesz od tylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No jak to nie wiesz... Nie poznajesz od tylu? Ciebie poznałem w mig bo zamieniliśmy kilka zdań na PRV - z pozostałymi "Kwiatkami" mam kłopocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Hejka. Sama nie wiem, czy jest lepiej - szyja jakby lepiej, ale reszta... Malka, wiem, ze mi nie dasz zyc, ale wlasnie zauwazylam, ze nie mam euthyroxu, wiec musze leciec jutro z rana do diagnostyki i umowic sie do endo, ktora jest tez internista, wiec mi bebechy przy okazji zobaczy i pogadam z nia o tym tomografie. Moze mi da po prostu skierowanie na Kopernika, ona tam tez pracuje... To wyjatkowo troskliwy lekarz i chyba nawet w poniedzialki przyjmuje, o ile bedzie jeszcze miejsce. Malgos nawet jak CI da skierowanie to obawiam sie ze kolejki min 3 miesiace dzien doberek. oddalam badziewny aparat, jestem wyspana czego chceic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.08.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Malgos -to Ty jakiś wypadek miałaś bidulko!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Hejka. Sama nie wiem, czy jest lepiej - szyja jakby lepiej, ale reszta... Malka, wiem, ze mi nie dasz zyc, ale wlasnie zauwazylam, ze nie mam euthyroxu, wiec musze leciec jutro z rana do diagnostyki i umowic sie do endo, ktora jest tez internista, wiec mi bebechy przy okazji zobaczy i pogadam z nia o tym tomografie. Moze mi da po prostu skierowanie na Kopernika, ona tam tez pracuje... To wyjatkowo troskliwy lekarz i chyba nawet w poniedzialki przyjmuje, o ile bedzie jeszcze miejsce. Malgos nawet jak CI da skierowanie to obawiam sie ze kolejki min 3 miesiace dzien doberek. oddalam badziewny aparat, jestem wyspana czego chceic wiecej Ale Ci dobrze... Ostatnio kolezanka robila sobie tomograf glowy, lekarz z Promedisu zdaje sie do szpitala ja wyslal, zapytam ja jak to zrobila. Nie mowila nic o sciemnianiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Malgos -to Ty jakiś wypadek miałaś bidulko!? A Kasia jak zwykle zorientowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 wieczorny obchód robię. Pacjentce lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 wieczorny obchód robię. Pacjentce lepiej? na cholera wie albo pije, albo padła i śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts