malgos2 09.08.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Malka, zalatwie to, ale chce isc do lekarza tak czy inaczej, sama mowilas, ze powinnam... A moze lepszy bedzie rezonans? Ja sie na tym nie znam, niech mi lekarz cos doradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 idz już do jakiego chcesz (ginekolog i inny dentysta odpada w tym przypadku), byle by ktoś kompetentny Cię obejrzał.RM jest dokładniejszym badaniem niz TK, no i nie ma promieniowania jonizującego, jednak stosunkowo rzadko wykonywanym, ze względu na koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 idz już do jakiego chcesz (ginekolog i inny dentysta odpada w tym przypadku), byleby ktoś kompetentny Cię obejrzał. RM jest dokładniejszym badaniem niz TK, no i nie ma promieniowania jonizującego, jednak stosunkowo rzadko wykonywanym, ze względu na koszt. 480 zl... Jak bedzie trzeba, to zaplace, nie bede sie wozic z NFZetem - dla mnie wycieczka w te i z powrotem do szpitala to jest 100 zl, jak mam na darmo jechac, to wole zaplacic i miec pewne. Teraz juz czuje dokladnie, ze boli mnie szyja z prawej i z tego, co czytam to wskazywaloby na zerwane wiazadla... A co sie z tym robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.08.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 http://img245.imageshack.us/img245/9473/sheep.gif http://img245.imageshack.us/img245/sheep.gif/1/w499.png http://img140.imageshack.us/img140/299/karmnik.jpg http://img140.imageshack.us/img140/karmnik.jpg/1/w416.png dobrounoc dzieciatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 No tosmy pogadali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Słonko jakbyś zerwała więzadło miałabyś opuchlizne jak cholera i krwiak - bo razem z więzadłem rwiesz naczynia krwionośne.A niby, które to więzadło by miało trzasnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Słonko jakbyś zerwała więzadło miałabyś opuchlizne jak cholera i krwiak - bo razem z więzadłem rwiesz naczynia krwionośne. A niby, które to więzadło by miało trzasnąć ? No kurde nie znajde tego teraz. Ze jak chrzesci, a chrzesci jak ruszam to cos tam cos tam... Najprawdopodobniejsze jest to smagniecie biczem, ale jak juz bede wiedziec, ze to to czy nie to... to co potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 je...no nie każ mi wirtualnej diagnozy stawiać, ze mnie diagnosta jak z koziej dupy trąba a juz przez net to masakra jakaś Po ludzku -jest jedno takie długaśne więzadło(znaczy sa dwa, ale nas interesuje jedno) , zaczyna się na kości potylicznej, a kończy na krzyżowej, i teraz wyobraź sobie jak ono zachowywało się podczas wypadku popatrz na dziewczyne w niebieskiej bluzce mogło dojśc do naderwania, ale zewarwanie, nie raczej nie...zerwanie więzadeł powoduje niestabilność, a tego nie doswiadczasz, co nie? i zawsze jest opuchlizna. No mogło jeszcze jądro miażdzyste się wymsknąć i stąd ten ból, ale bez badań nikt Ci tego nie powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ale mnie tylko z boku boli, nie z tylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 no to strzaskałaś m-o-s i tyle, , choc przy uszkodzeniu podłuznego przedniego ból może promieniować do potylicy, barków . czy łopatek, ale raczej symetrycznie Kurna kolokwium mi robisz czy co - ja mam wakację !!!Idz do lekarza, na moje oko, to stłuczenie.Dobra jeszcze jedno mi powiedz, czy po stronie, króra Cię boli (lewa ?)jak przejedziesz dłonia po ramieniu cos tam nie wystaje, tak po dystalnej stronie obojczyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Szyja mnie boli po prawej i nic mi chyba nie wystaje... O ile dobrze sie domyslam, ktora to jest strona... Dobra jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.08.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 witanko Ciebie trzeba trzepnąć z...chyba lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Cze Kroliku, chwilowo jestem bardziej otwarta na sado niz na maso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 witanko Ciebie trzeba trzepnąć z...chyba lewej w potylicę i wszystko się naprostuje...ino porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a no tak z lewej miałaś pas , a rypie z prawej - nic nie wystaje, czyli barkowo obojczykowy jest git(znaczy nie zaparłaś sie ręką) Ostatecznie twierdzę zrób Tk , i stanie sie jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a no tak z lewej miałaś pas , a rypie z prawej - nic nie wystaje, czyli barkowo obojczykowy jest git(znaczy nie zaparłaś sie ręką) Ostatecznie twierdzę zrób Tk , i stanie sie jasność Nie zaparlam sie, skulilam sie do srodka i trzymalam torebke. I szyja mi tez do tylu nie poleciala, bo siedzialam nisko w fotelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 widzę Cię , zawianą, wpółleżącą , ściskającą torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 widzę Cię , zawianą, wpółleżącą , ściskającą torebkę Malgos w calej okazalosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 widzę Cię , zawianą, wpółleżącą , ściskającą torebkę Malgos w calej okazalosci. e nóżki chyba były razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 widzę Cię , zawianą, wpółleżącą , ściskającą torebkę Malgos w calej okazalosci. e nóżki chyba były razem No wiesz... Nikt na mnie nie lezal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts