malgos2 10.08.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzień dobry dodzwoniłaś się już do lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... łaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... łaj? pewnie albo nikt nie odbiera, albo zajęte jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... łaj? Rodzinny najwczesniej w czwartek, endo 31.08, a ortopeda w srode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... łaj? Rodzinny najwczesniej w czwartek, endo 31.08, a ortopeda w srode. ja pierdzielę...jak to rodzinny w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... łaj? Rodzinny najwczesniej w czwartek, endo 31.08, a ortopeda w srode. ja pierdzielę...jak to rodzinny w czwartek No wlasnie... To co mam mu zrobic? Ortopede znalazlam w LIMie na koncu swiata, ale trudno, niech bedzie. W Promedisie mieli najwczesniej 25.08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ...eeeeeeeee extra czyli jak coś sie stanie z nagła... to se albo umrzyj chłopie czy tam babo, albo czekaj 2 tygodnie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Bo mają kilka rodzin na głowie Dzień dobrerek, kurcze, my się na greenie wylegujemy, a tu takie katastrofy. Dopiero trzeba było do roboty wrócić, żeby sprawdzić co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... łaj? Rodzinny najwczesniej w czwartek, endo 31.08, a ortopeda w srode. ło matko, jakie terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... łaj? Rodzinny najwczesniej w czwartek, endo 31.08, a ortopeda w srode. ło matko, jakie terminy Noooo, oczywiscie endo i ortopeda prywatnie, bo na NFZ terminy sa po 3 miesiace. Mam nadzieje, ze pani z kadr sie sprawi i wysle co trzeba do tego szpitala, bo to tez jest jazda niezla... Nie moga sobie po prostu po peselu sprawdzic, czy jestem ubezpieczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 to za trudne tak poprostu sobie sprawdzic. Dzień dobry Małgoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Heloł. A najsmieszniejsze jest, ze moga mi naskoczyc, bo nie maja zupelnie jak ode mnie wyegzekwowac naleznosci za fakture, gdyz nie jestem nigdzie zatrudniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.08.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 moga Ci z podatku sciagnac a tak serio to teraz jest jakis amok z tymi ubezpieczonymi, ja mam pacjentow poubezpieczanych a w nfz burdel i nie sa wpisani i moim obowiazkiem ponoc jest dowiesc ze pacjent jest ubezpieczony a co mnie k.wa obchodzi ze zus z nfz nie potrafia 1 dokumentu przeslac lepiej mi...... dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A z ktorego podatku Ania? Rozmawialam z pol godziny dzisiaj z babka z kadr i znalazla wszystkie dokumenty zgloszenia itd. Tyle, ze nie wiem, jak bardzo sie postara i co temu szpitalowi wysle. Masakra z ta ksiazeczka, bo teraz co 2 miesiace chyba ja trzeba podbijac, no sorry, ale nie bede co 2 miesiace do Poznania dymac tylko po to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.08.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A z ktorego podatku Ania? Rozmawialam z pol godziny dzisiaj z babka z kadr i znalazla wszystkie dokumenty zgloszenia itd. Tyle, ze nie wiem, jak bardzo sie postara i co temu szpitalowi wysle. Masakra z ta ksiazeczka, bo teraz co 2 miesiace chyba ja trzeba podbijac, no sorry, ale nie bede co 2 miesiace do Poznania dymac tylko po to. trzeba podbijac co miesiac niestety. ale wazne jest tez ostatnie rmua, a rmua powinni Ci wysylac poczta. a zwrot VATu to juz nie bedziesz miala? mi za mandaty sciagneli wlasnie ze zwrotu VAtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A z ktorego podatku Ania? Rozmawialam z pol godziny dzisiaj z babka z kadr i znalazla wszystkie dokumenty zgloszenia itd. Tyle, ze nie wiem, jak bardzo sie postara i co temu szpitalowi wysle. Masakra z ta ksiazeczka, bo teraz co 2 miesiace chyba ja trzeba podbijac, no sorry, ale nie bede co 2 miesiace do Poznania dymac tylko po to. trzeba podbijac co miesiac niestety. ale wazne jest tez ostatnie rmua, a rmua powinni Ci wysylac poczta. a zwrot VATu to juz nie bedziesz miala? mi za mandaty sciagneli wlasnie ze zwrotu VAtu VAT mi juz zwrocili i wiecej skladac chyba nie bede, bo nie bardzo mam za co... RMUA mi nie wysylaja wlasnie i myslalam, ze w ogole ja czegos takiego nie mam, bo ja nie dostaje stypendium, a babka przez telefon mi powiedziala, ze maja je tam gdzies w mojej teczce. Zajefajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 U nas co pół roku wystarczy książeczkę podbić, wiem bo sprawdziłam. Ostatnio w szpitalu jak byłam to im pieczątka moja z marca wystarczyła. Anja, to mandat ściągną przez US ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 U nas co pół roku wystarczy książeczkę podbić, wiem bo sprawdziłam. Ostatnio w szpitalu jak byłam to im pieczątka moja z marca wystarczyła. Anja, to mandat ściągną przez US ? moze kryzys jeszcze do Was nie dotarl ja mam cyrki z tymi ksiazeczkami, nfz mi nie chce placic za ubezpieczonych pacjentow no mi za predkosc i parkingi sciagneli ze zwrotu Vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 U nas pewnie już dotarł ale może jakieś pielęgniarki obsługujące mamy fajniejsze, bardziej na luzie. Nie wiem. Mojemu M. mandat źle wypisali, zły kod pocztowy napisali i mąż nie chce płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts