Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... :roll: :roll: :roll:

łaj?

Rodzinny najwczesniej w czwartek, endo 31.08, a ortopeda w srode.

ja pierdzielę...jak to rodzinny w czwartek :o

No wlasnie... To co mam mu zrobic? :-? Ortopede znalazlam w LIMie na koncu swiata, ale trudno, niech bedzie. W Promedisie mieli najwczesniej 25.08. :-?

Wlasnie dzwonie, to jest koszmar jakis... :roll: :roll: :roll:

łaj?

Rodzinny najwczesniej w czwartek, endo 31.08, a ortopeda w srode.

ło matko, jakie terminy :o

Noooo, oczywiscie endo i ortopeda prywatnie, bo na NFZ terminy sa po 3 miesiace. :)

Mam nadzieje, ze pani z kadr sie sprawi i wysle co trzeba do tego szpitala, bo to tez jest jazda niezla... Nie moga sobie po prostu po peselu sprawdzic, czy jestem ubezpieczona? :evil: :evil: :evil:

moga Ci z podatku sciagnac ;)

a tak serio to teraz jest jakis amok z tymi ubezpieczonymi, ja mam pacjentow poubezpieczanych a w nfz burdel i nie sa wpisani i moim obowiazkiem ponoc jest dowiesc ze pacjent jest ubezpieczony :evil: :evil: :evil:

a co mnie k.wa obchodzi ze zus z nfz nie potrafia 1 dokumentu przeslac :evil: :evil: :evil: :evil:

lepiej mi......

dzien dobry

A z ktorego podatku Ania? :roll: :roll: :roll:

Rozmawialam z pol godziny dzisiaj z babka z kadr i znalazla wszystkie dokumenty zgloszenia itd. Tyle, ze nie wiem, jak bardzo sie postara i co temu szpitalowi wysle. Masakra z ta ksiazeczka, bo teraz co 2 miesiace chyba ja trzeba podbijac, no sorry, ale nie bede co 2 miesiace do Poznania dymac tylko po to. :-?

Rozmawialam z pol godziny dzisiaj z babka z kadr i znalazla wszystkie dokumenty zgloszenia itd. Tyle, ze nie wiem, jak bardzo sie postara i co temu szpitalowi wysle. Masakra z ta ksiazeczka, bo teraz co 2 miesiace chyba ja trzeba podbijac, no sorry, ale nie bede co 2 miesiace do Poznania dymac tylko po to. :-?

trzeba podbijac co miesiac niestety.

ale wazne jest tez ostatnie rmua,

a rmua powinni Ci wysylac poczta.

a zwrot VATu to juz nie bedziesz miala?

mi za mandaty sciagneli wlasnie ze zwrotu VAtu :evil:

trzeba podbijac co miesiac niestety.

ale wazne jest tez ostatnie rmua,

a rmua powinni Ci wysylac poczta.

a zwrot VATu to juz nie bedziesz miala?

mi za mandaty sciagneli wlasnie ze zwrotu VAtu :evil:

VAT mi juz zwrocili i wiecej skladac chyba nie bede, bo nie bardzo mam za co...

RMUA mi nie wysylaja wlasnie i myslalam, ze w ogole ja czegos takiego nie mam, bo ja nie dostaje stypendium, a babka przez telefon mi powiedziala, ze maja je tam gdzies w mojej teczce. Zajefajnie... :roll:

U nas co pół roku wystarczy książeczkę podbić, wiem bo sprawdziłam. Ostatnio w szpitalu jak byłam to im pieczątka moja z marca wystarczyła.

Anja, to mandat ściągną przez US ?

moze kryzys jeszcze do Was nie dotarl ja mam cyrki z tymi ksiazeczkami, nfz mi nie chce placic za ubezpieczonych pacjentow :evil:

no mi za predkosc i parkingi sciagneli ze zwrotu Vatu :evil: