malgos2 10.08.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 U nas co pół roku wystarczy książeczkę podbić, wiem bo sprawdziłam. Ostatnio w szpitalu jak byłam to im pieczątka moja z marca wystarczyła. Anja, to mandat ściągną przez US ? moze kryzys jeszcze do Was nie dotarl ja mam cyrki z tymi ksiazeczkami, nfz mi nie chce placic za ubezpieczonych pacjentow no mi za predkosc i parkingi sciagneli ze zwrotu Vatu Ania, mam nadzieje, ze nie bedziesz miala jakichs problemow przeze mnie. W razie czego to ja mam zamiar wyslac ta pieprzona ksiazeczke do Poznania - moze mi ja odesla podbita niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Jello!! A ladne chociaz te ksiazeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Sliczne... A jakie mam piekne zdjecie tam... Mmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Sliczne... A jakie mam piekne zdjecie tam... Mmmmm... act?? ...co by pacjentke bylo latwo zindentyfikowac po prawym kolanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Sliczne... A jakie mam piekne zdjecie tam... Mmmmm... act?? ...co by pacjentke bylo latwo zindentyfikowac po prawym kolanie? Wprost przeciwnie. W zyciu by mnie nikt nie poznal na tym zdjeciu. Historia zdjecia jest mrozaca krew w zylach. Fryzjerka mi zrobila lwa i nie do konca udalo mi sie go rozczesac, a zdjecie musialam szybko zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a my już od lat nie mamy książeczek....mam karte ubezpieczenia, pani ją pik do kompa i juz wie wszystko. W moim szpitalu nawet elektroniczne historie choroby sa i wyniki z laboratorium od razu lekarz ma w kompie. Biore numerek z automatu, wiem, która w kolejce jestem...mogę na luzaka na fajke iść Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Widzisz i wtedy sa klopoty, bo trzeba konsultanta od rysow twarzy zatrudnic, a z tym juz zus sobie nie radzi....i maja problemy polaczyc jedna czesc danych osobowych z druga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Sie chyba przeprowadze na Slask... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a my już od lat nie mamy książeczek....mam karte ubezpieczenia, pani ją pik do kompa i juz wie wszystko. W moim szpitalu nawet elektroniczne historie choroby sa i wyniki z laboratorium od razu lekarz ma w kompie. Biore numerek z automatu, wiem, która w kolejce jestem...mogę na luzaka na fajke iść Fajnie jest hmmm..a ja myslalam ze Malgos mieszka w tym samym kraju co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Majeczka państwo w państwie ten NFZ. U nas w latach 90 pilotażowy program wprowadzili, sprawdza się , więc nie pojmuję dlaczego nie wprowadzono go w całym kraju Znaczy wiem dlaczego......bo prace straciło by 70% administracji szpitali i przychodni, czyli było by ich mniej niz personelu medycznego, a przecież w Polsce to nie do pomyslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No i nie daloby sie robic przekretow, wpisywac pacjentom fikcyjnych zabiegow, badan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No i nie daloby sie robic przekretow, wpisywac pacjentom fikcyjnych zabiegow, badan... hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No i nie daloby sie robic przekretow, wpisywac pacjentom fikcyjnych zabiegow, badan... hahahahahaha A co, nie robi sie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.08.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Znaczy wiem dlaczego......bo prace straciło by 70% administracji szpitali i przychodni, czyli było by ich mniej niz personelu medycznego, a przecież w Polsce to nie do pomyslenia Uwierz mi na slowo...to nie jest tylko polski wymysl z tym personelem administracyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No i nie daloby sie robic przekretow, wpisywac pacjentom fikcyjnych zabiegow, badan... hahahahahaha A co, nie robi sie tak? robi się i karta ubezpieczenia w tym nie przeszkadza Maja - ma nas to podnieść na duchu dobra idę zjeść jakieś śniadanie, bo wyszłam szybko na głodniaka i jakoś nie po drodze mi było coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 To tak jak ja... Bylam w diagnostyce przed 2 i pani nie wierzyla, ze na czczo... Ale mialam szczescie, bo babka w instytucie pediatrii pracowala, wiec sie wklula jak w kran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.08.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 U nas co pół roku wystarczy książeczkę podbić, wiem bo sprawdziłam. Ostatnio w szpitalu jak byłam to im pieczątka moja z marca wystarczyła. Anja, to mandat ściągną przez US ? moze kryzys jeszcze do Was nie dotarl ja mam cyrki z tymi ksiazeczkami, nfz mi nie chce placic za ubezpieczonych pacjentow no mi za predkosc i parkingi sciagneli ze zwrotu Vatu Ania, mam nadzieje, ze nie bedziesz miala jakichs problemow przeze mnie. W razie czego to ja mam zamiar wyslac ta pieprzona ksiazeczke do Poznania - moze mi ja odesla podbita niebawem... za Ciebie to juz mi dawno kase oddali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 U nas co pół roku wystarczy książeczkę podbić, wiem bo sprawdziłam. Ostatnio w szpitalu jak byłam to im pieczątka moja z marca wystarczyła. Anja, to mandat ściągną przez US ? moze kryzys jeszcze do Was nie dotarl ja mam cyrki z tymi ksiazeczkami, nfz mi nie chce placic za ubezpieczonych pacjentow no mi za predkosc i parkingi sciagneli ze zwrotu Vatu Ania, mam nadzieje, ze nie bedziesz miala jakichs problemow przeze mnie. W razie czego to ja mam zamiar wyslac ta pieprzona ksiazeczke do Poznania - moze mi ja odesla podbita niebawem... za Ciebie to juz mi dawno kase oddali Ufffff... To super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ortopede znalazlam w LIMie na koncu swiata, ale trudno, niech bedzie. Ty do PERU do ortopedy jedziesz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ortopede znalazlam w LIMie na koncu swiata, ale trudno, niech bedzie. Ty do PERU do ortopedy jedziesz!? Co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts