Magda 34 10.08.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Sliczne... A jakie mam piekne zdjecie tam... Mmmmm... act?? ...co by pacjentke bylo latwo zindentyfikowac po prawym kolanie? Wprost przeciwnie. W zyciu by mnie nikt nie poznal na tym zdjeciu. Historia zdjecia jest mrozaca krew w zylach. Fryzjerka mi zrobila lwa i nie do konca udalo mi sie go rozczesac, a zdjecie musialam szybko zrobic. Cześć Gosia, widzę, że poczucie humoru Ci dopisuje Jest szansa, że zobaczymy tego rozczesanego lwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ortopede znalazlam w LIMie na koncu swiata, ale trudno, niech bedzie. Ty do PERU do ortopedy jedziesz!? Co zrobic? wiesz Ty co!? już Ci się całkiem w d. poprzewracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Sliczne... A jakie mam piekne zdjecie tam... Mmmmm... act?? ...co by pacjentke bylo latwo zindentyfikowac po prawym kolanie? Wprost przeciwnie. W zyciu by mnie nikt nie poznal na tym zdjeciu. Historia zdjecia jest mrozaca krew w zylach. Fryzjerka mi zrobila lwa i nie do konca udalo mi sie go rozczesac, a zdjecie musialam szybko zrobic. Cześć Gosia, widzę, że poczucie humoru Ci dopisuje Jest szansa, że zobaczymy tego rozczesanego lwa Nie ma najmniejszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Sliczne... A jakie mam piekne zdjecie tam... Mmmmm... act?? ...co by pacjentke bylo latwo zindentyfikowac po prawym kolanie? Wprost przeciwnie. W zyciu by mnie nikt nie poznal na tym zdjeciu. Historia zdjecia jest mrozaca krew w zylach. Fryzjerka mi zrobila lwa i nie do konca udalo mi sie go rozczesac, a zdjecie musialam szybko zrobic. Cześć Gosia, widzę, że poczucie humoru Ci dopisuje Jest szansa, że zobaczymy tego rozczesanego lwa Nie ma najmniejszej. łeee, szkoda bardzom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Sliczne... A jakie mam piekne zdjecie tam... Mmmmm... act?? ...co by pacjentke bylo latwo zindentyfikowac po prawym kolanie? Wprost przeciwnie. W zyciu by mnie nikt nie poznal na tym zdjeciu. Historia zdjecia jest mrozaca krew w zylach. Fryzjerka mi zrobila lwa i nie do konca udalo mi sie go rozczesac, a zdjecie musialam szybko zrobic. Cześć Gosia, widzę, że poczucie humoru Ci dopisuje Jest szansa, że zobaczymy tego rozczesanego lwa Nie ma najmniejszej. łeee, szkoda bardzom ciekawa Gdybym im pokazala to zdjecie to na pewno by mi w szpitalu nie napisali "20 lat" tylko z 50 od razu. Wiec Wam nie pokaze tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.08.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ja też mam takie zdjęcia z beznadziejną fryzurą. dobrze, że zrobione, w czasach, kiedy jeszcze cyfrówek nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak wygląda fryzura "na lwa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 10.08.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 oooooooooooo w mooooooooooordę Małgoś, ale miałaś przeżycia dobrze, żeś cała kobieto ! teraz to pewno nie wsiądziesz do taksówki z kierowcą w białej koszulce so ? Zdrowia życzę. Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.08.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak wygląda fryzura "na lwa"? chyba coś w formie tapiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kasia, loczek na walkach i tapirek do tego. Dzieki Madzia. W zasadzie powinnam nie wsiadac do malych taksowek, bo gdyby to byl jakis maly samochod to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kasia, loczek na walkach i tapirek do tego. a! to ja do pracy codziennie tak się czeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 10.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak wygląda fryzura "na lwa"? albo jak mop ze sznurkami, albo szczotka do kibla - zależy czy na lwa grzecznego, czy wkur.ionego była fryzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 10.08.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 W zasadzie powinnam nie wsiadac do malych taksowek, bo gdyby to byl jakis maly samochod to... dlatego zawsze mam duże samochody, a śmieją się ze mnie, żem mała i to taki syndrom - sratatata. Zawsze trułam doopę mężowi, jak nie zapinał pasów, teraz mu pyka, bzyczy, pierdzi jak nie zapnie i bardzo się z tego powodu cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 W zasadzie powinnam nie wsiadac do malych taksowek, bo gdyby to byl jakis maly samochod to... dlatego zawsze mam duże samochody, a śmieją się ze mnie, żem mała i to taki syndrom - sratatata. Zawsze trułam doopę mężowi, jak nie zapinał pasów, teraz mu pyka, bzyczy, pierdzi jak nie zapnie i bardzo się z tego powodu cieszę. Ale z tylu nie bzyczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 10.08.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 W zasadzie powinnam nie wsiadac do malych taksowek, bo gdyby to byl jakis maly samochod to... dlatego zawsze mam duże samochody, a śmieją się ze mnie, żem mała i to taki syndrom - sratatata. Zawsze trułam doopę mężowi, jak nie zapinał pasów, teraz mu pyka, bzyczy, pierdzi jak nie zapnie i bardzo się z tego powodu cieszę. Ale z tylu nie bzyczy... Na szczęście Ty rozsądna dziewczyna jesteś i bez bzykania zapięłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 W zasadzie powinnam nie wsiadac do malych taksowek, bo gdyby to byl jakis maly samochod to... dlatego zawsze mam duże samochody, a śmieją się ze mnie, żem mała i to taki syndrom - sratatata. Zawsze trułam doopę mężowi, jak nie zapinał pasów, teraz mu pyka, bzyczy, pierdzi jak nie zapnie i bardzo się z tego powodu cieszę. Ale z tylu nie bzyczy... Na szczęście Ty rozsądna dziewczyna jesteś i bez bzykania zapięłaś Chociaz wolalabym z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mi nic nie pierdzi i nie bzyczy -bo nasz golfik ma już 13 lat ale ja zapinam ZAWSZE!!!! (no ale z tyłu to nie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mi nic nie pierdzi i nie bzyczy -bo nasz golfik ma już 13 lat ale ja zapinam ZAWSZE!!!! (no ale z tyłu to nie...) Jak Cie kurna walne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 W zasadzie powinnam nie wsiadac do malych taksowek, bo gdyby to byl jakis maly samochod to... dlatego zawsze mam duże samochody, a śmieją się ze mnie, żem mała i to taki syndrom - sratatata. Zawsze trułam doopę mężowi, jak nie zapinał pasów, teraz mu pyka, bzyczy, pierdzi jak nie zapnie i bardzo się z tego powodu cieszę. nie podpowiadaj swojemu, ale wiesz co mój robi z tym pikaniem i buczeniam, zapina w swój zaczep pas od pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mi nic nie pierdzi i nie bzyczy -bo nasz golfik ma już 13 lat ale ja zapinam ZAWSZE!!!! (no ale z tyłu to nie...) Jak sie kurna walne... a mało Ci jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts