78mysz 11.08.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no wlasnie kobietą po 3dziestce fajnie jest byc, ale co zrobic z tym chłopem po trzydziestce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.08.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja to slyszalam w wersji po 40-stce. po 4dziestce tez fajnie byc kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 po 4dziestce tez fajnie byc kobietą ja jeszcze nie wiem, ale za rok o tej porze, to juz będę wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.08.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 kobietą to zawsze fajnie być, no może tylko czasem nie, ale i tak uważam ze to fart mieć XX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Wszystko wskazuje na to, że powinnam rozejrzec sie za takim młodszym, żeby sprawdzić nie? a potem nam wszystko opowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 kobietą to zawsze fajnie być, no może tylko czasem nie, ale i tak uważam ze to fart mieć XX jakbyś teraz miała XX, to byś czytała "Inne forum o seksie i zyciu", a nie gadała u Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Chyba jednak wszystkie mamy chromosomy XX... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Chyba jednak wszystkie mamy chromosomy XX... ja pier.ole, ale ja kumata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.08.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 kobietą to zawsze fajnie być, no może tylko czasem nie, ale i tak uważam ze to fart mieć XX jakbyś teraz miała XX, to byś czytała "Inne forum o seksie i zyciu", a nie gadała u Małgoś No co Ty Mandziu, ja mam własną teorie nt silnego xx, ale nie powiem nic głośno, bo by mnie jakie bończuczne samce zjedli zywcem, a ja nie moge swoich iksów narażać na wymarcie, bo mi się jeszcze może do czego przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Chyba jednak wszystkie mamy chromosomy XX... ja pier.ole, ale ja kumata Spokojnie, trzeba tu troche posiedziec, zeby umysly wszystkie przeniknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Chyba jednak wszystkie mamy chromosomy XX... ja pier.ole, ale ja kumata Spokojnie, trzeba tu troche posiedziec, zeby umysly wszystkie przeniknac. i tak się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ja mam to samo jak pomysle, ze jutro bede zmuszona brudny beton pokazywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ja mam to samo jak pomysle, ze jutro bede zmuszona brudny beton pokazywac... komu będziesz pokazywać takie intymne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ja mam to samo jak pomysle, ze jutro bede zmuszona brudny beton pokazywac... komu będziesz pokazywać takie intymne rzeczy BecieGrecie i jej malzowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ja mam to samo jak pomysle, ze jutro bede zmuszona brudny beton pokazywac... komu będziesz pokazywać takie intymne rzeczy BecieGrecie i jej malzowi... no bezwstydnica, opaskę chociaż na oczy załóż, aaaaaaa i swiatło zgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ja mam to samo jak pomysle, ze jutro bede zmuszona brudny beton pokazywac... komu będziesz pokazywać takie intymne rzeczy BecieGrecie i jej malzowi... no bezwstydnica, opaskę chociaż na oczy załóż, aaaaaaa i swiatło zgaś I kajdankami sie do kaloryfera przykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ja mam to samo jak pomysle, ze jutro bede zmuszona brudny beton pokazywac... komu będziesz pokazywać takie intymne rzeczy BecieGrecie i jej malzowi... no bezwstydnica, opaskę chociaż na oczy załóż, aaaaaaa i swiatło zgaś I kajdankami sie do kaloryfera przykuje. BetaGreta, Ty nie przyjeżdzaj, bo Małgoś, to nawet herbaty Wam nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ja mam to samo jak pomysle, ze jutro bede zmuszona brudny beton pokazywac... komu będziesz pokazywać takie intymne rzeczy BecieGrecie i jej malzowi... no bezwstydnica, opaskę chociaż na oczy załóż, aaaaaaa i swiatło zgaś I kajdankami sie do kaloryfera przykuje. BetaGreta, Ty nie przyjeżdzaj, bo Małgoś, to nawet herbaty Wam nie zrobi No nie zrobi, bo tam nawet czajnika nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ja mam to samo jak pomysle, ze jutro bede zmuszona brudny beton pokazywac... komu będziesz pokazywać takie intymne rzeczy BecieGrecie i jej malzowi... no bezwstydnica, opaskę chociaż na oczy załóż, aaaaaaa i swiatło zgaś I kajdankami sie do kaloryfera przykuje. BetaGreta, Ty nie przyjeżdzaj, bo Małgoś, to nawet herbaty Wam nie zrobi No nie zrobi, bo tam nawet czajnika nie mam. Daj spokój, torebki pożują Spadam doma - Pan przyjechał Dziś będę malować stołek - będzie jak nowo zrobiony Cze Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To ja ide leczyc dola, a Wy mi tu watku nie zaniedbujcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts