anjamen 11.08.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To ja ide leczyc dola, a Wy mi tu watku nie zaniedbujcie... jakiego dola???? gdzie spadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To ja ide leczyc dola, a Wy mi tu watku nie zaniedbujcie... jakiego dola???? gdzie spadasz? No dola bez dna, dalej bez szans na wynajecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To ja ide leczyc dola, a Wy mi tu watku nie zaniedbujcie... jakiego dola???? gdzie spadasz? No dola bez dna, dalej bez szans na wynajecie. wiesz ze ktos moze sie znalezc nagle, cyk i bedzie, moze jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To ja ide leczyc dola, a Wy mi tu watku nie zaniedbujcie... jakiego dola???? gdzie spadasz? No dola bez dna, dalej bez szans na wynajecie. wiesz ze ktos moze sie znalezc nagle, cyk i bedzie, moze jutro? Ania, to juz tak dlugo trwa, ze juz tym rzygam normalnie. Codziennie ktos przychodzi, kazdemu sie podoba, ale kazdy chcialby za darmo wynajac, bez depozytu... Pewnie w koncu ktos sie znajdzie no i zawsze moglo byc gorzej jak na zalaczonym obrazku... Nic tylko sie upic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 We wrześniu Małgoś, we wrześniu I przeczytaj sobie moje motto w dzienniku - wpis nr 1. A jak się czujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 We wrzesniu tez sie upije... Zebra coraz lepiej, tylko im dluzej siedze tym bardziej mnie napieprza szyja, szczegolnie za uchem, juz mi malka postawila diagnoze, a jutro jade do ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś ratuj! Dałam ciała jak rzadko. Nie potwierdziłam rezerwacji i właśnie się dowiedziałam, że mi przepadła Gdzie mogę jeszcze przedzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś, nie możesz spontanicznie wybrać się choć na kilka dni do NY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś, nie możesz spontanicznie wybrać się choć na kilka dni do NY? na kilka dni i wydac kilka tysi na bilet łot i spontan surprise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Uf, chyba się udało.Mamy nocleg na Cybulskiego.Może być?http://www.freerooms.pl/ Normalnie nie mogę przeżyć, że taka sierota ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś, nie możesz spontanicznie wybrać się choć na kilka dni do NY? na kilka dni i wydac kilka tysi na bilet łot i spontan surprise może jakiś last minute jest? A jak nie to zawsze może zostać dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś, nie możesz spontanicznie wybrać się choć na kilka dni do NY? na kilka dni i wydac kilka tysi na bilet łot i spontan surprise Pewnie woli spontanicznie kupić drzewka do ogrodu .... niż lecieć do jakigoś NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś, Ty się dzisiaj nie upijaj bo jutro masz z nami się upić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.08.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dziendoberek ktoś napisał upic:)♠ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 We wrzesniu tez sie upije... Zebra coraz lepiej, tylko im dluzej siedze tym bardziej mnie napieprza szyja, szczegolnie za uchem, juz mi malka postawila diagnoze, a jutro jade do ortopedy. Ty mi tu takich pierdół nie opowiadaj, ja nie chce stracic prawa wykonywania zawodu, nim go dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Cze Małgoś! Miłego upijania we Wspaniałym Towarzystwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 dzień dobry 313 strona ... nie lubię 13tki ale się wpisuję kiedy Wy macie czas tyle pisać ... ja przeczytać nie dajęrady buziaki zostawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Część Małgoś ....ide na spotkanie...trzymaj kciuki, bym nikomu mordy nie obiła jakaś taka pobudzona dziś jestem, choc obolała jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Część Małgoś ....ide na spotkanie...trzymaj kciuki, bym nikomu mordy nie obiła jakaś taka pobudzona dziś jestem, choc obolała jak cholera zanim Małgoś wstanie to ja mogę potrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 o dzięki Nitka, Ty rozumiesz człowieka w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts