78mysz 14.08.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dzien dooobry, ale przepieprzony od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dzien dooobry, ale przepieprzony od rana dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dzien dooobry, ale przepieprzony od rana dlaczego? a no bo z gazem są problemy dzikie. Kazali w wojsku uzgadniac czy ich rury nie przetną jakichs ewentualnych wojkowych rur. Koszmar. Kanaliza sie uzgodniła, woda i prąd tez bez wojsak a tu focha strzelają. Morda im sie drze o kase. A takiego. Prędzej pompe ciepla strzele niz zapłace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 to niedobrze.... Malgos Duch do mnie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a no bo z gazem są problemy dzikie. Kazali w wojsku uzgadniac czy ich rury nie przetną jakichs ewentualnych wojkowych rur. Koszmar. Kanaliza sie uzgodniła, woda i prąd tez bez wojsak a tu focha strzelają. Morda im sie drze o kase. A takiego. Prędzej pompe ciepla strzele niz zapłace raczej powinnam cicho siedzieć, bo oboje z mężem w "gazach" pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Hej laski. Dzisiaj jestem skoro swit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Hej laski. Dzisiaj jestem skoro swit. co tak wczesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Hej laski. Dzisiaj jestem skoro swit. no szok normalnie chora jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 No dobra juz dobra... Uczelnia sie sprawila, zalatwili ze szpitalem. Swoja droga, ciekawa jestem ile by mnie ta wycieczka kosztowala gdybym nie byla ubezpieczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Uczelnia sie sprawila, zalatwili ze szpitalem. Swoja droga, ciekawa jestem ile by mnie ta wycieczka kosztowala gdybym nie byla ubezpieczona. ale, że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Uczelnia sie sprawila, zalatwili ze szpitalem. Swoja droga, ciekawa jestem ile by mnie ta wycieczka kosztowala gdybym nie byla ubezpieczona. ale, że co? Co co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Uczelnia sie sprawila, zalatwili ze szpitalem. Swoja droga, ciekawa jestem ile by mnie ta wycieczka kosztowala gdybym nie byla ubezpieczona. ale, że co? Co co? no co konkretnie załatwili i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Uczelnia sie sprawila, zalatwili ze szpitalem. Swoja droga, ciekawa jestem ile by mnie ta wycieczka kosztowala gdybym nie byla ubezpieczona. ale, że co? Co co? no co konkretnie załatwili i gdzie? Oj no potwierdzili, ze jestem ubezpieczona, a co wyslali, tego nie wiem... Wazne, ze mam zalatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 eee.. myślałam ze Ci jakieś wypasione badania gdzieś na świecie załatwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 eee.. myślałam ze Ci jakieś wypasione badania gdzieś na świecie załatwili Nie rozsmieszaj mnie Kasia, bo jeszcze nie moge sie smiac za bardzo... Wczoraj LPK powiedzial, zebym przyszla za poltora miesiaca, to mi da skierowanie na morfologie i OB. Tylko, ze mnie taksowka do niego kosztuje 80 zl, wiec razy 2 to jest 160 - za te pieniadze zrobie sobie kompleksowe badania krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 taksowka za 80 zł o matko to gdzie on przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 W 2 strony... Niestety mam go na drugim koncu swiata - kiedys bylam ubezpieczona dodatkowo w PZU i wybralam rodzinnego w Medycynie Rodzinnej i juz tego nie zmienialam. Jedno dobre, ze moge tam zadzwonic i umowic sie na godzine mimo, ze juz tego PZU nie place, nie to co w kazdej innej glupiej przychodni na NFZ. Zreszta chodze tam raz na 2 lata, bo wole od razu za wizyte u specjalisty zaplacic, niz do glupola jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 my od niedawna mamy w robocie wykupiony ten pakiet medyczny -i jestem zachwycona! w lutym np (jeszcze przed tym pakietem), musiałam zrobić kompleksowe badania krwi, hormony itp.. itd.. robiłam prywatnie -zapłaciłam 280zł Od marca mamy ten pakiet -i musiałam powtórzyć m-c temu te badania -już gratis Poza tym wcześniej chodziłam do lek. gin. prywatnie -za 150zl/wuzyta, teraz mam gratis kiedy zechcę, łącznie z USG, cytologiami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Te pakiety są super, my też dostaliśmy od męża z pracy dla całej rodziny - mamy w LIM-ie wszycho do woli, jakie badania się chce i jakich specjalistów się chce. Nie tracimy czasu, nie czekamy długo, wizyty są umawiane na konkretną godzinę, dzień przed wizytą przychodzi sms z przypomnieniem - normalnie Ameryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Tyle, ze taki pakiet np. w Promedisie w wariancie srednim kosztuje 144 zl od lebka. Chyba nie chodze do lekarzy az tak czesto, zeby 1728 zl wydac rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts