Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzien dooobry, ale przepieprzony od rana

dlaczego?

a no bo z gazem są problemy dzikie. Kazali w wojsku uzgadniac czy ich rury nie przetną jakichs ewentualnych wojkowych rur. Koszmar. Kanaliza sie uzgodniła, woda i prąd tez bez wojsak a tu focha strzelają. Morda im sie drze o kase. A takiego. Prędzej pompe ciepla strzele niz zapłace

a no bo z gazem są problemy dzikie. Kazali w wojsku uzgadniac czy ich rury nie przetną jakichs ewentualnych wojkowych rur. Koszmar. Kanaliza sie uzgodniła, woda i prąd tez bez wojsak a tu focha strzelają. Morda im sie drze o kase. A takiego. Prędzej pompe ciepla strzele niz zapłace

:o :o :o

raczej powinnam cicho siedzieć, bo oboje z mężem w "gazach" pracujemy :roll:

Uczelnia sie sprawila, zalatwili ze szpitalem. 8) Swoja droga, ciekawa jestem ile by mnie ta wycieczka kosztowala gdybym nie byla ubezpieczona. :roll:

ale, że co?

Co co? :roll:

no co konkretnie załatwili i gdzie?

Oj no potwierdzili, ze jestem ubezpieczona, a co wyslali, tego nie wiem... Wazne, ze mam zalatwione. 8)

eee.. myślałam ze Ci jakieś wypasione badania gdzieś na świecie załatwili :roll:

Nie rozsmieszaj mnie Kasia, bo jeszcze nie moge sie smiac za bardzo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wczoraj LPK powiedzial, zebym przyszla za poltora miesiaca, to mi da skierowanie na morfologie i OB. :lol: :lol: :lol: :lol: Tylko, ze mnie taksowka do niego kosztuje 80 zl, wiec razy 2 to jest 160 - za te pieniadze zrobie sobie kompleksowe badania krwi. 8)

W 2 strony... Niestety mam go na drugim koncu swiata - kiedys bylam ubezpieczona dodatkowo w PZU i wybralam rodzinnego w Medycynie Rodzinnej i juz tego nie zmienialam. Jedno dobre, ze moge tam zadzwonic i umowic sie na godzine mimo, ze juz tego PZU nie place, nie to co w kazdej innej glupiej przychodni na NFZ. Zreszta chodze tam raz na 2 lata, bo wole od razu za wizyte u specjalisty zaplacic, niz do glupola jezdzic. :-?

my od niedawna mamy w robocie wykupiony ten pakiet medyczny -i jestem zachwycona! w lutym np (jeszcze przed tym pakietem), musiałam zrobić kompleksowe badania krwi, hormony itp.. itd.. robiłam prywatnie -zapłaciłam 280zł :o :evil:

Od marca mamy ten pakiet -i musiałam powtórzyć m-c temu te badania -już gratis :D

Poza tym wcześniej chodziłam do lek. gin. prywatnie -za 150zl/wuzyta, teraz mam gratis kiedy zechcę, łącznie z USG, cytologiami itp :)

Te pakiety są super, my też dostaliśmy od męża z pracy dla całej rodziny - mamy w LIM-ie wszycho do woli, jakie badania się chce i jakich specjalistów się chce. Nie tracimy czasu, nie czekamy długo, wizyty są umawiane na konkretną godzinę, dzień przed wizytą przychodzi sms z przypomnieniem - normalnie Ameryka :D