OK 14.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Mam ten sam problem, na dodatek, żeby mieć pakiet ze wszystkim, co mi potrzebne, to mi ponad 200 stówki wychodzi A LPK nie mam Jak się wyprowadziłam, to się wypisałam i nigdzie się nie zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Tyle, ze taki pakiet np. w Promedisie w wariancie srednim kosztuje 144 zl od lebka. Chyba nie chodze do lekarzy az tak czesto, zeby 1728 zl wydac rocznie. Zgadza się, jakbym miała płacić z własnej kieszeni, też bym się zastanawiała, ale darowanemu koniowi ... Wystarczy, że co miesiąc płacę idiotyczny ZUS, a nie leczę się z NFZ-tu, a i emerytury nie doczekam, bo to coś na glinianych łapach nie wytrzyma tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Tyle, ze taki pakiet np. w Promedisie w wariancie srednim kosztuje 144 zl od lebka. Chyba nie chodze do lekarzy az tak czesto, zeby 1728 zl wydac rocznie. no co WY!? mi firma wszystko płaci -mi potrącają jedynie podatek -ok 9zł/m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak się wyprowadziłam, to się wypisałam i nigdzie się nie zapisałam Musisz koniecznie zapoznać jakiegos LPK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Tyle, ze taki pakiet np. w Promedisie w wariancie srednim kosztuje 144 zl od lebka. Chyba nie chodze do lekarzy az tak czesto, zeby 1728 zl wydac rocznie. no co WY!? mi firma wszystko płaci -mi potrącają jedynie podatek -ok 9zł/m-c Taka to pozyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 mi firma wszystko płaci -mi potrącają jedynie podatek -ok 9zł/m-c dobra firma, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Tyle, ze taki pakiet np. w Promedisie w wariancie srednim kosztuje 144 zl od lebka. Chyba nie chodze do lekarzy az tak czesto, zeby 1728 zl wydac rocznie. no co WY!? mi firma wszystko płaci -mi potrącają jedynie podatek -ok 9zł/m-c Taka to pozyje. nie wiem czy pożyje, ale przynajmniej umrę zdrowa Ja też nie chadzam do lekarzy jakoś "nałogowo", ale akurat ten gin. i badania są mi teraz najbardziej potrzebne, skoro się do rozmnażania przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a ja mam Medicover (Dejw tez) calkowicie za darmo ale gina to mam swojego gdzie indziej i tak place Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale akurat ten gin. i badania są mi teraz najbardziej potrzebne, skoro się do rozmnażania przymierzam ale już przed, czy po ? przymierzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale akurat ten gin. i badania są mi teraz najbardziej potrzebne, skoro się do rozmnażania przymierzam ale już przed, czy po ? przymierzaniu na razie etap przymierzania sie do przymiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a ja mam Medicovee (Dejw tez) calkowicie za darmo ale gina to mam swojego gdzie indziej i tak place No wlasnie, zeby miec wszystko tam gdzie sie chce to trzeba miec interpolska, ale indywidualne sie w ogole nie oplaca, a zbiorowe liczy sie od 15 osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak się wyprowadziłam, to się wypisałam i nigdzie się nie zapisałam Musisz koniecznie zapoznać jakiegos LPK Koniecznie Znasz jakiegoś w centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak się wyprowadziłam, to się wypisałam i nigdzie się nie zapisałam Musisz koniecznie zapoznać jakiegos LPK Koniecznie Znasz jakiegoś w centrum? To musza straszni nudziarze byc w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale akurat ten gin. i badania są mi teraz najbardziej potrzebne, skoro się do rozmnażania przymierzam ale już przed, czy po ? przymierzaniu na razie etap przymierzania sie do przymiarek Ty sie za dlugo nie przymierzaj, masz jeszcze szanse uniknąć upalow w czasie ciazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak się wyprowadziłam, to się wypisałam i nigdzie się nie zapisałam Musisz koniecznie zapoznać jakiegos LPK Koniecznie Znasz jakiegoś w centrum? To musza straszni nudziarze byc w zyciu. Ale jak ma dobrze prosperującą praktykę, to ja sobie znajdę jakiś sposób na nudę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale akurat ten gin. i badania są mi teraz najbardziej potrzebne, skoro się do rozmnażania przymierzam ale już przed, czy po ? przymierzaniu na razie etap przymierzania sie do przymiarek eeeeeeee, to teraz to, co najmilsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak się wyprowadziłam, to się wypisałam i nigdzie się nie zapisałam Musisz koniecznie zapoznać jakiegos LPK Koniecznie Znasz jakiegoś w centrum? No kurcze, nie znam, ale jak to mówią: "szukaj a znajdziesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak się wyprowadziłam, to się wypisałam i nigdzie się nie zapisałam Musisz koniecznie zapoznać jakiegos LPK Koniecznie Znasz jakiegoś w centrum? No kurcze, nie znam, ale jak to mówią: "szukaj a znajdziesz" Szukać to mi się nie chce Będzie potrzebny, to się pewnie sam znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak się wyprowadziłam, to się wypisałam i nigdzie się nie zapisałam Musisz koniecznie zapoznać jakiegos LPK Koniecznie Znasz jakiegoś w centrum? To musza straszni nudziarze byc w zyciu. Ale jak ma dobrze prosperującą praktykę, to ja sobie znajdę jakiś sposób na nudę Wiesz co... Juz ja tam wole sie nudzic w pojedynke niz jakiemus nudziarzowi panele pastowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jak się wyprowadziłam, to się wypisałam i nigdzie się nie zapisałam Musisz koniecznie zapoznać jakiegos LPK Koniecznie Znasz jakiegoś w centrum? To musza straszni nudziarze byc w zyciu. Ale jak ma dobrze prosperującą praktykę, to ja sobie znajdę jakiś sposób na nudę Wiesz co... Juz ja tam wole sie nudzic w pojedynke niz jakiemus nudziarzowi panele pastowac. Ależ Ty masz skojarzenia A swojemu nie-nudziarzowi pastujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts