OK 14.08.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A popiłaś kompociczkiem czy lufeczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A ja nie mam piffka i nie chce mi sie doopki ruszyc, a jutro sklepy zamkniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a ja właśnie wszamałam barszczyk biały z jajeczkiem i kiełbaską na drugie ziemniaczki i schabik pieczony a ja zupę chińską z Radomia beeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Z Radomia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a ja właśnie wszamałam barszczyk biały z jajeczkiem i kiełbaską na drugie ziemniaczki i schabik pieczony a ja zupę chińską z Radomia beeeeeeeee A ja kurczaka po meksykańsku z Frosty Całkiem przyzwoite i błyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A ja nie mam piffka i nie chce mi sie doopki ruszyc, a jutro sklepy zamkniete. no i będziesz musiała pić jutro wino bo pić przecież czeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A popiłaś kompociczkiem czy lufeczką? wodom mineralnom Mandziu -z Radomia!!!??? Olga -ja ostatnio kupiłam kurczaka po indyjsku z Frosty -nie zachwycił mnie ... moje lepsze danie chińsko-podobne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A popiłaś kompociczkiem czy lufeczką? wodom mineralnom Mandziu -z Radomia!!!??? Olga -ja ostatnio kupiłam kurczaka po indyjsku z Frosty -nie zachwycił mnie ... moje lepsze danie chińsko-podobne jest Moje też Ale frostą się żywię regularnie, jak mi się nie chce nic robić Albo jak wracam z roboty głodna jak wilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Mandziu -z Radomia!!!??? Niestety Kasiu, niestety Vifon a w domu taki mam rosół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Mandziu -z Radomia!!!??? Niestety Kasiu, niestety Vifon a w domu taki mam rosół e VIFON -to ja lubię mi się gotować nie chce za bardzo -ale skoro mam dzień wolny to musiałam chociaż dobrą gospodynię "zagrać", teraz np pościerałam podłogi i zastanawiam się czy placka nie upiec.. ale to już by chyba przegięcie było -no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 dopycham sie jeszcze Purami ziemniaczanymi z boczkiem i cebulką - trochę lepsze od ty zupy no ale jak się nie chciało iść dalej, to co tu wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale skoro mam dzień wolny to musiałam chociaż dobrą gospodynię "zagrać", teraz np pościerałam podłogi i zastanawiam się czy placka nie upiec.. ale to już by chyba przegięcie było -no nie? zdecydowanie przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.08.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale skoro mam dzień wolny to musiałam chociaż dobrą gospodynię "zagrać", teraz np pościerałam podłogi i zastanawiam się czy placka nie upiec.. ale to już by chyba przegięcie było -no nie? zdecydowanie przegięcie to odpuszczam, bo jeszcze się małż za bardzo przyzwyczai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ale skoro mam dzień wolny to musiałam chociaż dobrą gospodynię "zagrać", teraz np pościerałam podłogi i zastanawiam się czy placka nie upiec.. ale to już by chyba przegięcie było -no nie? zdecydowanie przegięcie to odpuszczam, bo jeszcze się małż za bardzo przyzwyczai a potem ni cholery nie oduczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Cza chyba kawy się napić, po tym wielkim żarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A popiłaś kompociczkiem czy lufeczką? wodom mineralnom Mandziu -z Radomia!!!??? Olga -ja ostatnio kupiłam kurczaka po indyjsku z Frosty -nie zachwycił mnie ... moje lepsze danie chińsko-podobne jest Moje też Ale frostą się żywię regularnie, jak mi się nie chce nic robić Albo jak wracam z roboty głodna jak wilk Ja tez. A jak mam kryzys to jakiekolwiek warzywa na patelnie zapiekam z serem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Malgos ja robie tak samo.... Duch juz pojechal, ale wroci w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Malgos ja robie tak samo.... Duch juz pojechal, ale wroci w poniedzialek To co? Impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.08.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A popiłaś kompociczkiem czy lufeczką? wodom mineralnom Mandziu -z Radomia!!!??? Olga -ja ostatnio kupiłam kurczaka po indyjsku z Frosty -nie zachwycił mnie ... moje lepsze danie chińsko-podobne jest Moje też Ale frostą się żywię regularnie, jak mi się nie chce nic robić Albo jak wracam z roboty głodna jak wilk Ja tez. A jak mam kryzys to jakiekolwiek warzywa na patelnie zapiekam z serem. Albo i bez sera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A popiłaś kompociczkiem czy lufeczką? wodom mineralnom Mandziu -z Radomia!!!??? Olga -ja ostatnio kupiłam kurczaka po indyjsku z Frosty -nie zachwycił mnie ... moje lepsze danie chińsko-podobne jest Moje też Ale frostą się żywię regularnie, jak mi się nie chce nic robić Albo jak wracam z roboty głodna jak wilk Ja tez. A jak mam kryzys to jakiekolwiek warzywa na patelnie zapiekam z serem. Albo i bez sera Boze, poblogoslaw mrozonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts