OK 09.07.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Jaki szpieg, moi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Jaki szpieg, moi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.07.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Jaki szpieg, moi?! Wstydź się! Takie podejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Jaki szpieg, moi?! Wstydź się! Takie podejrzenia Uderz w stol, a nozyce sie odezwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Tu, z oczami kotowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Tu, z oczami kotowymi... Ale to chyba nie Ty jestes na tym zdjeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Tu, z oczami kotowymi... Ale to chyba nie Ty jestes na tym zdjeciu? Echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Tu, z oczami kotowymi... Ale to chyba nie Ty jestes na tym zdjeciu? Echhh Kota nie interesuje sie forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Tu, z oczami kotowymi... Ale to chyba nie Ty jestes na tym zdjeciu? Echhh Kota nie interesuje sie forum? nie wiadomo, co robi gdy pani w pracy... ale na forum to jej chyba nie było, pewnie sympatię.pl woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Jaki szpieg, moi?! Wstydź się! Takie podejrzenia Uderz w stol, a nozyce sie odezwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 A mi monz kupil kaktuska dzisiaj!!!! To podobno glupio tak komus kaktuska kupowac, ale ja sama chcialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no, a pokazać nie łaska?? ja też lubię kaktusy, nawet nie zdążyłaś obaczyć mojej kolekcji jak byłaś... pokaż, pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Juz, juz, tylko musi mi monz fotke strzelic i sciagnac na swojego kompa, bo ja zapomnialam zabrac ladowarki do baterii do swojego. Malutki jest, ale taki ma fajny czerwony czubek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.07.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 dalej go ni ma... fajny czerwony czubek mówisz.... napewno piszesz o kaktusie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hello. Zrobilam fotki wczoraj, czekaja na sciagniecie. Wreszcie dzisiaj mnie przestala glowa bolec, ale dopiero po 14 h snu... Powoli zaczynam sie ruszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.07.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hello! ja też chcę zobaczyć amerykanskiego kaktusa z czubem! a jeśli o czubie mowa -to co dzisiaj wrzucamy do baniaczka? Malgos -jakieś rady od mężula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hello! ja też chcę zobaczyć amerykanskiego kaktusa z czubem! a jeśli o czubie mowa -to co dzisiaj wrzucamy do baniaczka? Malgos -jakieś rady od mężula? Cholera, tak mnie zagadujecie, ze zapomnialam zapytac. A teraz w robocie jest. Wrzucmy troche spirytusu, moze sie przefiltruje. Kaktusik jest malenki, wiec to jest raczej czubeczek, nie czub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hello! ja też chcę zobaczyć amerykanskiego kaktusa z czubem! a jeśli o czubie mowa -to co dzisiaj wrzucamy do baniaczka? Malgos -jakieś rady od mężula? Cholera, tak mnie zagadujecie, ze zapomnialam zapytac. A teraz w robocie jest. Wrzucmy troche spirytusu, moze sie przefiltruje. Kaktusik jest malenki, wiec to jest raczej czubeczek, nie czub. Urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hello! ja też chcę zobaczyć amerykanskiego kaktusa z czubem! a jeśli o czubie mowa -to co dzisiaj wrzucamy do baniaczka? Malgos -jakieś rady od mężula? Cholera, tak mnie zagadujecie, ze zapomnialam zapytac. A teraz w robocie jest. Wrzucmy troche spirytusu, moze sie przefiltruje. Kaktusik jest malenki, wiec to jest raczej czubeczek, nie czub. Urośnie Chinka w kwiaciarni powiedziala, ze bardzo wolno rosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 to wrzuć go też do baniaczka -będzie mexican drink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts