jea 14.08.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ale werdykt, na rzecz sąsiada ogłosiłam, bo On włączył dodatkowo awaryjne w samochodzie i ma 4 telewizory, które mówił, że włączył ja też mam tyle...i czekam na promocję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ale werdykt, na rzecz sąsiada ogłosiłam, bo On włączył dodatkowo awaryjne w samochodzie i ma 4 telewizory, które mówił, że włączył ja też mam tyle...i czekam na promocję ja mam 2 chyba już dorosłe som, ale jak jakiś dobrodziej zapłaci, to 7 sobie kupię - a sooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ale werdykt, na rzecz sąsiada ogłosiłam, bo On włączył dodatkowo awaryjne w samochodzie i ma 4 telewizory, które mówił, że włączył ja też mam tyle...i czekam na promocję ja mam 2 chyba już dorosłe som, ale jak jakiś dobrodziej zapłaci, to 7 sobie kupię - a sooooo 7 telewizorow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ale werdykt, na rzecz sąsiada ogłosiłam, bo On włączył dodatkowo awaryjne w samochodzie i ma 4 telewizory, które mówił, że włączył ja też mam tyle...i czekam na promocję ja mam 2 chyba już dorosłe som, ale jak jakiś dobrodziej zapłaci, to 7 sobie kupię - a sooooo 7 telewizorow? no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ale werdykt, na rzecz sąsiada ogłosiłam, bo On włączył dodatkowo awaryjne w samochodzie i ma 4 telewizory, które mówił, że włączył ja też mam tyle...i czekam na promocję ja mam 2 chyba już dorosłe som, ale jak jakiś dobrodziej zapłaci, to 7 sobie kupię - a sooooo 7 telewizorow? no I tak nie ma czego ogladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 film ze studniówki na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Nie mam... Na studniowke mialam nie isc, w ostatniej chwili mnie zaciagneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 fakt -nie ma Mam póki co 97 kanałów (tonie wszycho)i co ? - ano nic Ze studniówki mam tylko zdjęcia - chyba wtedy nie było videło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 a ja poszłam...godzine póżniej byliśmy z kumplem w kasynie - pietro wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 A nas wywiezli na koniec swiata - do Przegorzal... Nie dalo sie stamtad uciec ani nawet do domu wrocic. Bez sensu zupelnie... A jeszcze jak mnie zezowaty geograf zaczal macac to juz w ogole byla niezla sciema. Zostala mi sukienka, ktora se moge na reke zalozyc i mega wysokie buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 A jeszcze jak mnie zezowaty geograf zaczal macac to juz w ogole byla niezla sciema. Zostala mi sukienka, ktora se moge na reke zalozyc i mega wysokie buty. Zezowaty geograf ? nie no przegiął, ja to tylko zezowatego kolegę w przedszkolu miałam i ciągle musiałam go przepraszać, za to, że On jest zezowaty , Ale szok przeżyłam, bo przez moment (zdecydowanie zbyt długi), wynajmowaliśmy od Niego mieszkanie i mój Pan, był równie zdziwiony jak ja - bo On teraz nie jest zezowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 doooooobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Podobno geograf juz tez nie jest zezowaty. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 A nas wywiezli na koniec swiata - do Przegorzal... Nie dalo sie stamtad uciec ani nawet do domu wrocic. Bez sensu zupelnie... A jeszcze jak mnie zezowaty geograf zaczal macac to juz w ogole byla niezla sciema. Zostala mi sukienka, ktora se moge na reke zalozyc i mega wysokie buty. nie miałam sukienki ..w spodniach byłam...i buty też raczej wysokie,ale nie z obcasa..o takie http://brief.blox.pl/resource/DrMartens_1940zBlackFineHaircell_6298_l.jpg nawet wypastowane były (o dziwo)... ach...powiało wspomnieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Oooo, to ja zgola w innym klimacie... Na kroliczka bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 ja mialam czerwona kieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Cześć o studniówkach gadacie?Małgoś, a czemu ten geograf chciał Cie macać? w zeby nie dostał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Heloł. Geograf nie dostal w zeby, bo to bylo jeszcze PRZED wystawieniem ocen, ale sie zemscilam na nim pozniej. Wstaje, a tu od rana tylko pielgrzymki i prezio w TV, co za kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 wlasnie szlam Cie budzic lec zobaczyc D. w basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Jaaaaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts