OK 16.08.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ja się tak ostatnio coraz częściej czuję Mam wrażenie, że to się nasila z postępującą siwizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 eee Małgoś, czucie się blondi jest całkiem normalnym i pozytywnym uczuciem. Prawdziwa blondi Ci to pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Na szczescie malz zaakceptowal fakt, ze tak jak on za cholere nie umie zrobic panierki, tak ja za cholere nie znam sie na dnsach i innych tego typu szyfrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Na szczescie malz zaakceptowal fakt, ze tak jak on za cholere nie umie zrobic panierki, tak ja za cholere nie znam sie na dnsach i innych tego typu szyfrach. Ty to nazywasz po prostu inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Na szczescie malz zaakceptowal fakt, ze tak jak on za cholere nie umie zrobic panierki, tak ja za cholere nie znam sie na dnsach i innych tego typu szyfrach. Ty to nazywasz po prostu inaczej No ale latwo nie jest, bo on przewaznie mowi: jak to? TY nie wiesz jak to zrobic?!!! To sie naucz, to bardzo proste przeciez... Co zrobisz, jak mnie nie bedzie naokolo? No i po takim wjechaniu na ambicje co ja biedna moge zrobic? Widocznie zajmowanie sie strona przekracza jednak moje mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Na szczescie malz zaakceptowal fakt, ze tak jak on za cholere nie umie zrobic panierki, tak ja za cholere nie znam sie na dnsach i innych tego typu szyfrach. Ty to nazywasz po prostu inaczej No ale latwo nie jest, bo on przewaznie mowi: jak to? TY nie wiesz jak to zrobic?!!! To sie naucz, to bardzo proste przeciez... Co zrobisz, jak mnie nie bedzie naokolo? No i po takim wjechaniu na ambicje co ja biedna moge zrobic? Widocznie zajmowanie sie strona przekracza jednak moje mozliwosci. A Ty mu tak nie mówisz?? Ja swojemu też tak gadam że musi umieć jakby mnie zabrakło. A mój tylko powtarza w drugą strone, "co Ty byś beze mnie zrobiła?" " wynajęła fachowca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ja tez sie nie znam, ale w pracy udaje ze sie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Na szczescie malz zaakceptowal fakt, ze tak jak on za cholere nie umie zrobic panierki, tak ja za cholere nie znam sie na dnsach i innych tego typu szyfrach. Ty to nazywasz po prostu inaczej No ale latwo nie jest, bo on przewaznie mowi: jak to? TY nie wiesz jak to zrobic?!!! To sie naucz, to bardzo proste przeciez... Co zrobisz, jak mnie nie bedzie naokolo? No i po takim wjechaniu na ambicje co ja biedna moge zrobic? Widocznie zajmowanie sie strona przekracza jednak moje mozliwosci. A Ty mu tak nie mówisz?? Ja swojemu też tak gadam że musi umieć jakby mnie zabrakło. A mój tylko powtarza w drugą strone, "co Ty byś beze mnie zrobiła?" " wynajęła fachowca" No ja tez mowie oczywiscie... No ale wiesz... Miedzy nami mowiac, bez panierki mozna zyc, a bez strony? Ale mnie sie to podoba, bo faktycznie wiele rzeczy moge zrobic, po co mam sie czuc jak kaleka, nie? Ostatnio laptopka spinaczem naprawilam. Wszystko ma swoje plusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 A ja nie znam sie na elektryce i nigdy przenigdy nie zrozumiem o co chodzi w tych kabelkach. A całą resztę wiem, ale nie powiem a co nie wiem, to mogę sie nauczyć, ale po co? wolę iść na kawkę do mojej nowej kuchni i patrzyć z podziwem na męża jak się pręży i stara i jeszcze jaki szczęliwy z tego powodu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 o ja swojego tez lubie glosno podziwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ja tez, ale jak mi sie chalupa zaczela palic, to wolalam jednak cos z tym zrobic wedlug instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 No to mówię Małgos, ze w przypadku elektryki nie jestem w stanie zrobić nic wiecej niż wołać help! help!!! ale cała reszta, nie wymaga aż tak szybkiej reakcji i mam czas dowiedzieć sie o co chodzi na forum....no chyba, ze to powódź ale ja na górce i mi nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Aleeee mam nudna lekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Czesc, co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a nic zle sie czuje ide sleepofac ..chory jestem chyba dobrounoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 No i co DUchu, tak kiepsko? Okład z młodych piersi by sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Juz Ty sie o niego tak nie martw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Juz Ty sie o niego tak nie martw. swoich piersi nie proponowałam, Ty masz młodsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Juz Ty sie o niego tak nie martw. swoich piersi nie proponowałam, Ty masz młodsze O maaaatko, a ta od razu z grubej rury, wiecej subtelnosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts