OK 17.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Wsrod serdecznych przyjaciol psy zajaca zjadly... Małgos Ty tak do mnie???? Ty....Ty.... kozo jedna! foch W chinskim horoskopie jestem koza - skad wiedzialas? A co? Myślisz, że nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Wsrod serdecznych przyjaciol psy zajaca zjadly... Małgos Ty tak do mnie???? Ty....Ty.... kozo jedna! foch W chinskim horoskopie jestem koza - skad wiedzialas? A co? Myślisz, że nie widać? Meeeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Wsrod serdecznych przyjaciol psy zajaca zjadly... Małgos Ty tak do mnie???? Ty....Ty.... kozo jedna! foch W chinskim horoskopie jestem koza - skad wiedzialas? A co? Myślisz, że nie widać? Meeeee? Cichaj Koza, doła mam i wku... tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Wsrod serdecznych przyjaciol psy zajaca zjadly... Małgos Ty tak do mnie???? Ty....Ty.... kozo jedna! foch W chinskim horoskopie jestem koza - skad wiedzialas? A co? Myślisz, że nie widać? Meeeee? Cichaj Koza, doła mam i wku... tyż A czemuz to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Zaraz piszę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Jeszcze mam 5 minut w zapasie, glupio sie czuje. absolutnie rozumiem, też bym się tak czuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Jeszcze mam 5 minut w zapasie, glupio sie czuje. absolutnie rozumiem, też bym się tak czuła Jest 16:20, a ja juz nawet na zewnatrz bylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Jeszcze mam 5 minut w zapasie, glupio sie czuje. absolutnie rozumiem, też bym się tak czuła Jest 16:20, a ja juz nawet na zewnatrz bylam. no to fest cze Małgoś i Gościom co tam nowego, pieknego słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Piekna jestem ja a nowego to nic. Na razie nie zapeszam, ale sytuacja jest coraz lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.08.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Jest 16:20, a ja juz nawet na zewnatrz bylam. Małgoś, czy Ty oby jaka chora nie jesteś ? bo, że piękna to wiem. Super, że wszystko na dobrej drodze oj będzie się działo, będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.08.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Piekna jestem ja a nowego to nic. Na razie nie zapeszam, ale sytuacja jest coraz lepsza. O!!! No szepnij coś jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Normalnie jak znikne tak na poczatku wrzesnia tooooooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.08.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 to co ? to co ? to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To jeszcze nie wiem co, aleeeeee... mamy chetnego znajomego jednego piosenkarza, ktory ostatnio spiewal na wiankach w Krakowie. Zeby sie tylko nie rozmyslil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.08.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 uuuuuuuuuu, brzmi interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Normalnie jak znikne tak na poczatku wrzesnia tooooooo... ja coś to mam foteliki samochodowe dla niemowląt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Normalnie jak znikne tak na poczatku wrzesnia tooooooo... ja coś to mam foteliki samochodowe dla niemowląt To trzymaj Nitus, trzymaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To jeszcze nie wiem co, aleeeeee... mamy chetnego znajomego jednego piosenkarza, ktory ostatnio spiewal na wiankach w Krakowie. Zeby sie tylko nie rozmyslil... a on to tak na wszystko chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To jeszcze nie wiem co, aleeeeee... mamy chetnego znajomego jednego piosenkarza, ktory ostatnio spiewal na wiankach w Krakowie. Zeby sie tylko nie rozmyslil... a on to tak na wszystko chetny Na razie tylko na mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 To jeszcze nie wiem co, aleeeeee... mamy chetnego znajomego jednego piosenkarza, ktory ostatnio spiewal na wiankach w Krakowie. Zeby sie tylko nie rozmyslil... a on to tak na wszystko chetny Na razie tylko na mieszkanie. ale Tobie to (narazie ") wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts