OK 17.08.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty se miejsca w lodówce pierdołami nie zajmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 dokladnie, Olga dobrze mowi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty se miejsca w lodówce pierdołami nie zajmuj Wiedzialam... W takim razie drzwi do kibla to priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty se miejsca w lodówce pierdołami nie zajmuj Wiedzialam... W takim razie drzwi do kibla to priorytet. Mam jakiś zbędny koc w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty se miejsca w lodówce pierdołami nie zajmuj Wiedzialam... W takim razie drzwi do kibla to priorytet. Mam jakiś zbędny koc w razie co No u mnie jakas stara zaslonka prysznicowa tez sie znajdzie. A propos to ta butelka by mi do malego kibla pasowala. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/chase-vodka-liquor-drink.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty se miejsca w lodówce pierdołami nie zajmuj Wiedzialam... W takim razie drzwi do kibla to priorytet. Mam jakiś zbędny koc w razie co No u mnie jakas stara zaslonka prysznicowa tez sie znajdzie. A propos to ta butelka by mi do malego kibla pasowala. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/chase-vodka-liquor-drink.png Mam nadzieję, że mówisz tylko o butelce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No jasne, po co mi to cale badziewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Malgos rob liste co bys chciala dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Powiedz mu, ze jak mi balkonik zrobi. Ja bym chciala jak najszybciej, chcialabym tam pare rzeczy zrobic przedtem - co najmniej drzwi i prysznic, a nie wiem, czy nie bedziemy gdzies wyjezdzac, dlatego musicie mi dac chwilke jeszcze, zanim malz rezerwacje zrobi itd... Na pewno nie wczesniej niz po Twoim urlopie. czyli nie ma totamto - czeka mnie miła wycieczka do Krakófka i cieszę się, że "jeszcze tylko bilet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No co Ty! A za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Powiedz mu, ze jak mi balkonik zrobi. Ja bym chciala jak najszybciej, chcialabym tam pare rzeczy zrobic przedtem - co najmniej drzwi i prysznic, a nie wiem, czy nie bedziemy gdzies wyjezdzac, dlatego musicie mi dac chwilke jeszcze, zanim malz rezerwacje zrobi itd... Na pewno nie wczesniej niz po Twoim urlopie. czyli nie ma totamto - czeka mnie miła wycieczka do Krakófka i cieszę się, że "jeszcze tylko bilet" Kochana, na Tobie teraz wisi odpowiedzialnosc za betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Powiedz mu, ze jak mi balkonik zrobi. Ja bym chciala jak najszybciej, chcialabym tam pare rzeczy zrobic przedtem - co najmniej drzwi i prysznic, a nie wiem, czy nie bedziemy gdzies wyjezdzac, dlatego musicie mi dac chwilke jeszcze, zanim malz rezerwacje zrobi itd... Na pewno nie wczesniej niz po Twoim urlopie. czyli nie ma totamto - czeka mnie miła wycieczka do Krakófka i cieszę się, że "jeszcze tylko bilet" Kochana, na Tobie teraz wisi odpowiedzialnosc za betonowe. że co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Powiedz mu, ze jak mi balkonik zrobi. Ja bym chciala jak najszybciej, chcialabym tam pare rzeczy zrobic przedtem - co najmniej drzwi i prysznic, a nie wiem, czy nie bedziemy gdzies wyjezdzac, dlatego musicie mi dac chwilke jeszcze, zanim malz rezerwacje zrobi itd... Na pewno nie wczesniej niz po Twoim urlopie. czyli nie ma totamto - czeka mnie miła wycieczka do Krakófka i cieszę się, że "jeszcze tylko bilet" Kochana, na Tobie teraz wisi odpowiedzialnosc za betonowe. że co Za betonówe nooooo... Taka skromniejsza wersja parapetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No jasne, po co mi to cale badziewie? Ufff, myślałam, że chcesz całą tę instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No jasne, po co mi to cale badziewie? Ufff, myślałam, że chcesz całą tę instalację Spokojnie, oddychaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No jasne, po co mi to cale badziewie? Ufff, myślałam, że chcesz całą tę instalację Spokojnie, oddychaj... Już odetchłam Pomyślałam tylko, że to by się chu... odkurzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Powiedz mu, ze jak mi balkonik zrobi. Ja bym chciala jak najszybciej, chcialabym tam pare rzeczy zrobic przedtem - co najmniej drzwi i prysznic, a nie wiem, czy nie bedziemy gdzies wyjezdzac, dlatego musicie mi dac chwilke jeszcze, zanim malz rezerwacje zrobi itd... Na pewno nie wczesniej niz po Twoim urlopie. czyli nie ma totamto - czeka mnie miła wycieczka do Krakófka i cieszę się, że "jeszcze tylko bilet" Kochana, na Tobie teraz wisi odpowiedzialnosc za betonowe. że co Za betonówe nooooo... Taka skromniejsza wersja parapetowy. a to wyjaśnia wszystko czuję się bardzo odpowiedzialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No jasne, po co mi to cale badziewie? Ufff, myślałam, że chcesz całą tę instalację Spokojnie, oddychaj... Już odetchłam Pomyślałam tylko, że to by się chu... odkurzało Spoko, ten kibel juz jest na straty spisany. Bedzie odkurzany raz w roku przed wigilia jak bedzie mial ktos przyjsc. Malka, wszyscy na Ciebie licza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 no to niech ja pomyslę chcecie betonówkę ?? a co ja z tego będe miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 no to niech ja pomyslę chcecie betonówkę ?? a co ja z tego będe miała Dozgonna wdziecznosc forumowiczow? No tak, slabo... Moje towarzystwo? Wiem... A co bys chciala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts