malgos2 10.07.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 to wrzuć go też do baniaczka -będzie mexican drink Chcialabys mojego kaktuska zabic? Ty niedobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.07.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 to wrzuć go też do baniaczka -będzie mexican drink Chcialabys mojego kaktuska zabic? Ty niedobra! no nie zabić tylko wykorzystać praktycznie... co będzie tak stał bezczynnie?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 to wrzuć go też do baniaczka -będzie mexican drink Chcialabys mojego kaktuska zabic? Ty niedobra! no nie zabić tylko wykorzystać praktycznie... co będzie tak stał bezczynnie?.... No moze Ciebie tam wrzucimy? Bedzie Sandomierz-drink? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Monz mi podpowiada, ze do maszynki cukier, drozdze i wode trzeba. I proporcja jak bitwa pod Grunwaldem 1410... Albo zyto, cukier i drozdze... Z ziemniakow mozna, ale monz nie wie co sie jeszcze dodaje do tego. To co, zaeksperymentujemy? Aaaaaaaa, i jeszcze powiedzial, ze w zasadzie mozna nawet wodke z piwa zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hehe, ponoć i z trocin można Pamiętam lekcję z chemii, każdy z 30 uczniów miał własny pomysł z czego się robi, a chemik tylko głową kiwał To były czasy wódki na kartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hehe, ponoć i z trocin można Pamiętam lekcję z chemii, każdy z 30 uczniów miał własny pomysł z czego się robi, a chemik tylko głową kiwał To były czasy wódki na kartki Nooo... z ryzu, z kaktusa... W zasadzie z wszystkiego, co ma choc troche cukru. Ale najlepsza berbelucha to chyba klasyczny bimber... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.07.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hehe, ponoć i z trocin można Pamiętam lekcję z chemii, każdy z 30 uczniów miał własny pomysł z czego się robi, a chemik tylko głową kiwał To były czasy wódki na kartki Nooo... z ryzu, z kaktusa... W zasadzie z wszystkiego, co ma choc troche cukru. Ale najlepsza berbelucha to chyba klasyczny bimber... Z ryżu i z kaktusa to żadna filozofia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Hehe, ponoć i z trocin można Pamiętam lekcję z chemii, każdy z 30 uczniów miał własny pomysł z czego się robi, a chemik tylko głową kiwał To były czasy wódki na kartki Nooo... z ryzu, z kaktusa... W zasadzie z wszystkiego, co ma choc troche cukru. Ale najlepsza berbelucha to chyba klasyczny bimber... Z ryżu i z kaktusa to żadna filozofia No... A moze by tak wisniowke? Tylko, ze Ty nie lubisz slodkich. Ale nie slodkie z wisni tez mozna. Albo zmijowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 uwielbiam wiśnióweczkę Ona wcale taka słodka nie jest witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam. Ja tez uwielbiam wisnioweczke, a tu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 jest i wiśnióweczka http://www.czajkus.friko.pl/Nowe2007/Wisniowka%20Plastik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Nie jestem w temacie ... a co tym razem spożywacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.07.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 wychodzi na to, że część wiśniówkę a część berbeluchę...?? hejka późno wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Hej. Pewnie juz spicie... Ja tu dzisiaj pol dnia w bibliotece przesiedzialam, w koncu musze udawac, ze cos robie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Hej. Pewnie juz spicie... Ja tu dzisiaj pol dnia w bibliotece przesiedzialam, w koncu musze udawac, ze cos robie, nie? Sprzątałaś Cześć Powinnam już spać, chyba się do Hameryki przeniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2008 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Hej. Pewnie juz spicie... Ja tu dzisiaj pol dnia w bibliotece przesiedzialam, w koncu musze udawac, ze cos robie, nie? Sprzątałaś Cześć Powinnam już spać, chyba się do Hameryki przeniosę Nieeee, nie sprzatalam. Robilam to, co sie robi w bibliotece (publicznej) - czytalam i kserowalam ksiazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Noooo, to tak edukacyjnie i oświatowo było, szacunek Sen zaczyna wygrywac w tej walce, chyba zmienię pozycję na horyzontalną Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2008 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Noooo, to tak edukacyjnie i oświatowo było, szacunek Sen zaczyna wygrywac w tej walce, chyba zmienię pozycję na horyzontalną Dobranoc Bylo... naukowo. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.07.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Robilam to, co sie robi w bibliotece (publicznej) - czytalam i kserowalam ksiazki. nie wierzę! a ile wcześniej wypiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 jaki temat zgłębiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts