DarioAS 18.08.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Małgosia, poważnie parapetówę robisz?? to przełóż, tym razem na głowie stanę a przyjadę ale po roczkuhttp://forumogrodnicze.info/images/smiles/smile115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Nie parapetowe tylko betonowe - nie ma jak gotowac poki co, wiec obiad w knajpie, a u mnie chipsy z wodka albo odwrotnie. Wlasnie jak wczoraj mowilysmy o 26.09, to tak sobie mysle, mysle, co to za data i z czym mi sie ona kojarzy? No i olsnilo mnie, ze to naszej Forumki urodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 3 pazdziernik tez jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Zamiast pozegnania lata - poczatek roku akademickiego. Byle mi tylko na uczelni z czyms nie wyskoczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Zamiast pozegnania lata - poczatek roku akademickiego. Byle mi tylko na uczelni z czyms nie wyskoczyli. i właśnie z tego powodu ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Zamiast pozegnania lata - poczatek roku akademickiego. Byle mi tylko na uczelni z czyms nie wyskoczyli. i właśnie z tego powodu ja odpadam Ta znowu... To kiedy pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 do końca września ...potem między świętami a nowym rokiem , potem w okolicach Wielkanocy, następnie od początku lipca do końca września....a potem już luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No to mam problem. Jestes pewna, ze juz w pierwszy weekend Wam zajecia zrobia? W Poznaniu zajecia sie zaczynaja dopiero kolo 20.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No pewna nie jestem, ale znając moją cudną uczelnię to na długim wdechu od pierwszego weekendu października, do końca grudnia polecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no właśnie, z tego co ja wiem, to zajęcia są od połowy października, a nie od początku Małgosiu, przecież ja nie muszę być, mogę dojechać innym razem, nie mam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 przecież ja nie muszę być, mogę dojechać innym razem, nie mam daleko bredzisz cos sie wymysli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Nie ma mowy, cos trzeba bedzie wymyslec. Transport dla malki, co by w niedziele mogla smigac na zajecia... Albo L4... Ze tez zadnego dlugiego weekendu w tym okresie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Nie ma mowy, cos trzeba bedzie wymyslec. Transport dla malki, co by w niedziele mogla smigac na zajecia... Albo L4... Ze tez zadnego dlugiego weekendu w tym okresie nie ma... i tak miałam składać podanie o ITS -a, może przejdzie, wtedy luzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Nie ma mowy, cos trzeba bedzie wymyslec. Transport dla malki, co by w niedziele mogla smigac na zajecia... Albo L4... Ze tez zadnego dlugiego weekendu w tym okresie nie ma... i tak miałam składać podanie o ITS -a, może przejdzie, wtedy luzik... Tok nauczania dla megazdolnych malek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Nie ma mowy, cos trzeba bedzie wymyslec. Transport dla malki, co by w niedziele mogla smigac na zajecia... Albo L4... Ze tez zadnego dlugiego weekendu w tym okresie nie ma... i tak miałam składać podanie o ITS -a, może przejdzie, wtedy luzik... Tok nauczania dla megazdolnych malek? hahaha... dla matek małych dzieci a serio...czasem mi się flaki wywracają na obowiązkowych wykładach.... "no i prosze państwa.....taki pacjent.....(trzy dni póżniej)....potrzebuje........opieki" - no kur..a Ameryke odkrył i zjąło mu to kwadrans . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To co jak na mojej archeologii. Laska pokazuje slajdy... Tu prosze panstwa, prosze panstwa, yyyyyy, wojownik, wojownik yyyyy w szacie koloru, koloru niebieskiego z taka, yyyyy taka biala lamowka yyyy w czerwone, czerwone yyyyy wzory. 15 minut minelo, a to wszystko oczywiscie na slajdzie widzisz. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To co jak na mojej archeologii. Laska pokazuje slajdy... Tu prosze panstwa, prosze panstwa, yyyyyy, wojownik, wojownik yyyyy w szacie koloru, koloru niebieskiego z taka, yyyyy taka biala lamowka yyyy w czerwone, czerwone yyyyy wzory. 15 minut minelo, a to wszystko oczywiscie na slajdzie widzisz. Masakra. no to wiesz o czym mówię najlepszego mam doktorka od przysiadów...za każdą nieobecność na wykładach jedna ocena niżej od oceny z zaliczenia/egzaminu...a gość przez semestr truje jedno i to samo, (chyba 40 h wykładów) po 3 mozna zdechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To co jak na mojej archeologii. Laska pokazuje slajdy... Tu prosze panstwa, prosze panstwa, yyyyyy, wojownik, wojownik yyyyy w szacie koloru, koloru niebieskiego z taka, yyyyy taka biala lamowka yyyy w czerwone, czerwone yyyyy wzory. 15 minut minelo, a to wszystko oczywiscie na slajdzie widzisz. Masakra. no to wiesz o czym mówię najlepszego mam doktorka od przysiadów...za każdą nieobecność na wykładach jedna ocena niżej od oceny z zaliczenia/egzaminu...a gość przez semestr truje jedno i to samo, (chyba 40 h wykładów) po 3 mozna zdechnąć To zalatwiaj sobie ten tok, bo sie wykonczysz. U nas zaden wyklad nie byl obowiazkowy na szczescie, chodzilo sie tylko z rozsadku, jak podrecznika nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 końcem sierpnia dziekanat znów zadziała...musze ładne uzasadnienie zmajstrować i zawieść pisemko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Noooo argumentow to Ci chyba nie braknie. Po tylu pisemkach napisanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts